112

Фронто

преди 6 години

Към Патриот:Има друго. Друго за което никой от тях няма да си признае и за което всички наочници сме сложили. НЕ е само това( сексуалното извращение над Природата)- това е част, външната част на сбърканящината - Природата ни показва *брак*- пазете се! Я някой да им разрови биографиите,мисленето,светоусещането на тези. Много е сериозно и не е само до лигавщините. Сбърканяка е сбъркан изобщо не само в едно.

111

Алекс

преди 6 години

До Анонимен 132Аз разсъждавах точно така докато живеех в БГ. Сам бях против парадите и ми се виждаше грозно - докато не видях как живеят хората на запад и какво е отношението към ЛГБТ обществата тук именно в следствие на тези паради. Гей парадите се зараждат като форма на протест срещу опресияата на полицияата през 60-те. Дори във Великобритания хомосексуалността е била незаконна до 1967г. Целта на парадите е да разтърси обществото и да накара хората да говорят и помислят.

110

Анонимен

преди 6 години

Психическите заболявания трябва да се лекуват, а не да се демонстрират на парад.

109

Алекс

преди 6 години

До Анонимен 131Пак казвам, че не убеждавам никой в нищо. Говорим си любопитни неща и ми е абсолютно безразлично дали разговорът ще приключи с разбирателство или не. Моля те, не чети коментарите ми избирателно, не свеждам всичко до секса, но това е един от съществуващите аргументи, нали? Гейовете не могат да осиновяават, понеже са развратни. Е не са по-малко развратни от половината коментиращи тук. Прочети само част от коментарит.

108

Анонимен

преди 6 години

До Патриот 128Другарю, това, че за теб благата в живота се свеждат до плюскане и плющене съвсем не означава, че това е така за всички останали. Гей парада не е пропаганда целяща популяризирането на гей секса, а именно нормалното съществуване. какво точно те бърка тебе дали Пешо и Тончо от Младост 2 са си сложили подписа на някаква хартийка? По кой начин те касае това? Държавата и закона обаче ги касае, така че проумей - никой не ти навира нищо в лицето, не си специален, не си ти важния. Чао!

107

Анонимен

преди 6 години

Алекс, пич, никой няма против, че си гей, имаме против проявите на пeдерастия

106

Анонимен

преди 6 години

До АлексАлекс сексът не център около който да си градим и движим обещството. Това е много ниска "чакра" надявам се да разбереш алегорията.не съм ню ейдж , споко.Качи нагоре съзнанието, бе човек. Това трябав да е движеща сила. Сещаш ли са за снимака с черепа? А Хамлет с черепа?Разбираш ли какво ти казвам?Та защо ти е толкова важно да ме убедиш в доводите си но задължително да присъства и секса?За мен той не е важен.

105

Алекс

преди 6 години

До Анонимен 122А кого да защитаваме? Тия, които нападат ли? Аз не съм скрит гей - семейството ми, приятелите, колегите, работодателите знаят, че съм гей и това никога не ми е било проблем никъде, където съм живял - нито в България, нито в Малта, нито в Германия, нито тук в Лондон. Фейсбука ми е Alex Sumarokov ако държиш да видиш как изглеждам, заповядай в Лондон на кафе, ако искаш ще ти се обадя юли като съм в БГ. Даже ще имаш право на избор - София, Варна или в Каварна да ме видиш.

104

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е, че има прайд. Догодина ще си боядисам косата оранжево-зелена, ще грабна цветното знаменце и ще отида на прайда, защото макар и хетеро, ако тези хора у нас могат да се чувстват свободни и недискриминирани, това би било нещо с което обществото наистина може да се гордее.

103

Фронто

преди 6 години

Хора,разберете : има горе и долу; топло и студено; сухо и мокро; ляво и дясно ... мъж и жена. Трето н я м а! Всичко е по две, всичко е балансирано. НЯМА трето!! Така е Вселената устроена. Изобщо не е просто шаренатия това което се опитват да ни налагат някои - много е сериозно - по_сериозно от всякаквите досега революции! Дани повече хора го осъзнават!

102

Анонимен

преди 6 години

Иначе има много медицински проучвания, че пeдерастията е болестно състояние и трябва да се лекува

101

Алекс

преди 6 години

До Анонимен 118Всъщност нямам представа дали анонимните коментари идват от един или няколко потребители. Не чувствам, че водя разговор, че да убеждавам събеседника си в каквото и да било. Отговарям на любопитни коментари и си изразявам мнението открито. Току виж писанияата ми накарат поне един четящ да се замисли и да преоткрие свояата истина.

100

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 108, и къде са тези проучвания, аз веднъж попаднах на хейско порно и ми стана зле, е виж лeзбийското си е яко

99

Анонимен

преди 6 години

Възползват се от демографския проблем и извън лемитни опити инвитро да им подарят бебета в епруветки от Х и У донори за опити и да си избират като лемит желаещи носещи за следващите месеци докато се кланят кой на какво и им поверят бебе за отглеждане без тест за съвместимост от организма им,както желание и разрешение на донорите за предпочитание от каква следваща среда ще бъде отгледано,все едно от къдет и да е както и да е на фестивала са решили да си имат бебе и за следващия фестивал с колички

98

Алекс

преди 6 години

До 112Дали Азис е вафла или кроасан не ме вълнува особено. Въпросът е, че като кажеш гей в България хората масово се сещат за него и Евгени Минчев - те също имат право да са себе си, но за съжаление не са най-добрата представителна извадка и създават у обикновените хора едни много изкривени представи за това какво е да си гей и какви ценности имаш. Мога да те уверя, че сексуалните практики сред ЛГБТ обществото, обявени за извращения присъстват също толкова стабилно и срех хетеросексуалните.

97

Анонимен

преди 6 години

До 38Коментар 32 коцкар го казва по също разбираем начин

96

Анонимен

преди 6 години

о алексЗащо ти е толкова важно да ме убедиш?

95

Алекс

преди 6 години

До Анонимен 105Не давай животните за пример, защото при различните видове женски изяждат мъжки след сношение, поколението изяжда майката и какво ли още не. Ако много държиш да разглеждаме фауната - ето ти една статия за наличието на гей животни в природата - bbc.co.uk/earth/story/20150206-are-there-any-homosexual-animalsДали да си гей е генетична грешка не знам, но фактът, че ти е даден живот дава всяко право да искаш да го живееш мирно и спокойно, не прикрито и в страх.

94

Анонимен

преди 6 години

Така че парадът няма нищо общо с "погазените" права на обратните. Има много общо с продължаващото взривяване на народа отвътре. Това е и причината да е толкова зловреден. Хората се изказват агресивно не защото са латентни ге.йове, както се опитват да ги изкарат. Народът има инстинкт за самосъхранение. Дори и да не може да формулира явна причина за опасения, усеща, че нещо не е наред.И е прав.

93

Бай Иван

преди 6 години

Я съм селянин и искам парад на селяните с оркестри и кюфтята да видим тогава кой парад ще е по голем