41

Анонимен

преди 6 години

Пиич там и хора минават и гледат и тоя хотел сигурно има 4 звезди поне, не го знам кой е хотела да ида да им направя някой зулум.

40

до 32

преди 6 години

Не му е шеф! Тя си го каза - тази браншова организация не е под контрола на министерството.Не пречи Ангелокова да е тотално неадекватна и излишна, но в този случай не може да го уволни. Естествено може да му пусне проверки по хотелите и заведенията които са негови и да го съсипе. Повярвайте ми при една обстойна провека винаги има за какво да се хванеш и да глобяваш и наказваш - я нещо сбъркано в договор, я някоя неиздадена касова бележка, я извънреден труд неотбелязан...

39

Анонимен

преди 6 години

до 37 Да, човече и на мен ми стана болно да гледам как горката женица на 50 години коленичи и чисти пода с ***.

38

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм бил убеден, че БКП и нейните представители за най-долното нещо съществувало на земята и тоя "туристически шеф" го доказа категорично( не че няма и други като него )

37

Анонимен

преди 6 години

Какъв българин може да бъде индивид с фамилия Рагин, бе? Марш в Израел, еврейски ***!

36

Анонимен

преди 6 години

Извинете ме че съм толкова изостанал, но кой е този Рагин и защо е толкова важен? Преватизатор ли е арендатор ли е или нещо по наследство? Кой е?

35

pipi

преди 6 години

До АнонименАнгелкова не му е шеф. Рагин е председател на частна организация и не е подчинен на министъра. Дано си подаде оставката *** му

34

Анонимен

преди 6 години

Ангелкова вие кога ще се извините за унижението на всички камериерки кой бърше пода с ръце в 21в за 250 евро ? Хотелиера има милиони за вериги хотели ама няма 2000 лв за една почистваща машина ? Защо заплащането на камериерките е унизително ?

33

Николай

преди 6 години

Напълно е прав 26 с коментара си! Хора като Рагин продължават да спъват развитието на Държавата - затова сме в "задния двор на Европа". Скоро го гледах по BG On Air (малко преди този случай) как обясняваше че давали по 600лв. средни заплати в сектора. А като го попираха как задържат кадрите с тези заплати той се учуди "Ама ние им подсигуряваме храна и нощувки!" ?!? Е как да очакваме шведите да ни уважават като сами си нямаме уважението?

32

Иван

преди 6 години

Всичките председатели на различните асоциации са толкова навътре в тинята, че просто няма накъде повече.

31

Анонимен

преди 6 години

Рагин, закъса я здраво. Ако имаш поне малко достойнство- подавай си оставката и се хвани някъде пазач. Оплеска я здраво- цяла България те намрази.

30

Анонимен

преди 6 години

Нормално...Сервитьорите на БКП станаха партийни хотелиере.Снахите - еврокомисаре.Бодигардите - премиере.

29

Анонимен

преди 6 години

Ангелкова , к'во го молиш да се оттегли доброволно тоя ***? Ти нали затова си му шеф- уволянвай го бързо и стига сме му гледали противната физиономия по медиите.

28

Анонимен

преди 6 години

Много сехи жена винаги ме....

27

Анонимен

преди 6 години

Затова ходя на море в чужбина.За да не давам и стотинка на такива нщожества като този бивш сервитьор от Балкантурист.

26

Ив

преди 6 години

Браво Ангелакова! Защитавай българите, че всеки ни мачка! Дали. ци гани н, мутра, швед или бизнесмен, няма значение! За разлика от патрЕотите, ти се оказа с по големи топки! Вальо само бабички мое да респектира, а Волния пък млади моми продавачки! Краси мекия даже вече напъни не прави! Борисов махай тия ОП-та, че бая ни излъгаха, не ги щем във власта!

25

Анонимен

преди 6 години

Крепостните калинки чакат еднокнижника да се завърне от ЕС. Цацата грозно сумти и пъшка. че трябва работа да върши, по-дoбре да пъшка откокото нещо да свърши. Oставки бе Цаци, Маци и котараци, таз тетка е готина ама с тоя нос може да ти напука апендисита, аре у лево.

24

Анонимен

преди 6 години

Да си ходят в Швеция на море...

23

Анонимен

преди 6 години

Благой Рагин, Божидар Данев и Васил Велев трябва публично да бъдат линчувани и изгонени завинаги от БГ. Това са ***, придобили по незаслужен начин, в мътните години на прехода икономическо предимство и сега пречат на нормалното развитие на държавата. Такива хора прогонват младиите и кадърни хора от държавата.

22

Анонимен

преди 6 години

До Burumкакви викинги бе? Сегашните скандинавци пускат пералнята, гладят, готвят, разхождат децата, докато жените им лентяистват. А ако случайно са недоволни и решат да се разведат с жена си, тя взема къщата. Викинги. Мани бегай. Нищо общо с прадедите си, освен генетичния код