81

перат пари

преди 6 години

До ВикиВия какви хора мислите че са в хотелския бизнес?

80

Лили

преди 6 години

До АнонименНещастно ***

79

да каже

преди 6 години

Този Рагин не се притесни че в неговия бранш,хотели и ресторанти персонала получава мизерни заплати а се притеснил да не изпусне разни трошляци и алкохолици.

78

Вики

преди 6 години

Отдавна трябва да е пенсионер. Срам за България е да не защитава гражданите си.

77

morelini

преди 6 години

Браво Пич така се пише...право куме в черните очи...Повече журналисти като теб трябва да има а не някакви лакеи...Браво.

76

Анонимен

преди 6 години

Рагин - ЖАЛЪК НЕЩАСТНИКО, нямаш право да се наричаш Българин!!!

75

Анонимен

преди 6 години

По времето на така наречения соц такова нещо беше изключено да се случи.

74

Анонимен

преди 6 години

Всички герберасти са такива антибългари.

73

боби

преди 6 години

Като говорим за мутри,трябва да е ясно че 99% от мутрите са българи и само по изключение някой чуждестранен ***.А най-гадните мутри са шефовете на противното дребно мутрафонче рагин,например онзи дето се казва ветко.И точно заради тези га дове вече 15 г.не ходя на български курорти.Да не съм луд да хвърля няколко хиляди за една седмица през която ще бъда унижаван, краден,рекетиран и хранен с *** и ментета.И за тоталната липса на ред,чистота,тишина,хигиена и пр."дребни" подробности.

72

Анонимен

преди 6 години

Рагин да плаща тогаз обещетение на камериерката вместо него щом всички шведи ще си ходат заради един,нали този бизнес е между него и тях и на всички им е изгодно кой ще направи пари-кои ще икомомисат и ще им останат за у тях да харчат пари и ще се чустват кат на шведска маса докат паднат и при туй още ще бият персонала който ги обслужва за мижави пари заради икономиите и алчноста им кат ненаситни да се тъпчат и повръщат на метеното,те като тих персонал да търкат след всеки без да мъркат,сектир.

71

От Слънчака

преди 6 години

Хаха Рагин колко си про.ст!! Ако не си беше отварял устата случката щеше да бушува още няколко дена и да отшуми.Сега разбуни духовете и то сериозно с безкрайно тъпите ти изказвания.Марш от тази организация че като нищо ще сринеш Авторитета на целия Туристически сектор!

70

Циник до текезесаря

преди 6 години

Така сте свикнали - другарите Текезесари!Ще ми изтрият...иначе бих ти обяснил какво си, на какво миришеш...и за какво служи предния дял на мозъка, който очевидно са ти извадили!Намерил сул*ьо текезесарски трибуна за политагитация!Не се притеснявай - шведа няма да стигне до бостана да те рита в кухата кофалница!Бягай да преместиш водата на другия ред!

69

ева

преди 6 години

ДУПЕДАЕЦ

68

до 69

преди 6 години

Точно Швеция, Канада и Финландия са най-социалните държави на света, но да се прави разлика все пак между комунизъм и соц и диктатура на простаците - престъпници.

67

демократ

преди 6 години

когато деморкацията говори, робите да мълчат

66

Анонимен

преди 6 години

че в България от 30 години има демокрация, дори си имаме 4 американски бази, а златото тече по 10 тона към Канада, нарязахме заводите, какво по демократично от това? Къде са яхтите и къщите с басейни дето ги гледахме по телевизията а? Вместо това ни наливат с араби, ваща мама проста, демократична

65

Циник до 73

преди 6 години

Северна Корея!Чака те!С хляб...сол....и ако имаш късмет печен плъх...и панирани ***!

64

Анонимен

преди 6 години

искате демокрация - яжте демокрация

63

Анонимен

преди 6 години

Добре бе аз ако отида с няколко мутри и по натрошим дузина нещастници за си ги приберат в чували.Дали ще и ми идват пак отворени за ритат.

62

Анонимен

преди 6 години

До КОМУНИСТНа неграмотния и неуспелия все някой му е виновен *** във Венецуела и С Корея бе *** там няма капитализъм има тотална липса на капитали.