42

Българина

преди 7 години

Заради такива заблудени предатели като тебе, единствения зов който ще се чува скоро е този на имама от минарето. Да ви е а май та евроолигофренска и лицемерна.

41

Анонимен

преди 7 години

Общи политици Орбан в София, Тиквата в Гърция.

40

ГАДОРЯН

преди 7 години

Живеем в епохата на зова! Всички зоват. Кой за еврозона, кой за брекзит, кой за джихад, кой за ни нам си кво. Важно е Зов да има. Зов за завръщане към пещерната епоха ни чака както е тръгнало

39

Анонимен

преди 7 години

И със кой ще се бие тая армия ? Hали има НАТО командватето е единно тоя съвсем е изтъпял или ще лови бежанците със танкове по улиците на Лондон .Путин да хвърли една аточна ома в центъра на Берлин и дасе свършва с глупостите на евро-шмиргелите и еднокнижника.

38

Анонимен

преди 7 години

НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ... В АДА ДА ГОРИШ!

37

Анонимен

преди 7 години

или обща пожарна :))

36

Анонимен

преди 7 години

Роби и войници - основата на Римската импрерия, каза патриций Тиквоний. Как образованието - шегувайки се ви питам.

35

Анонимен

преди 7 години

Имах си и аз еднокнижникът от Банкя да не иска европейска армия. То това е само в мокрите сънища на пенсията Юнкер.

34

ааа ненейте така!

преди 7 години

ами като се създаде единна ЕС армия, Путин кво ще праи?

33

ГАДОРЯН

преди 7 години

Мдааа! Танкове ще ни пазят от ножкаджии и микробуси тарани. Най добре да ни пазят и ескадрили. Когато врагът е комшията ти отгоре и отдолу, няма армия и полиция които да те опазят. Съжале боку

32

Анонимен

преди 7 години

До ааНе си разбрал целта е франсетата и дойчовж=ците да не си мерят гениталиите, защото после следва война!

31

Анонимен

преди 7 години

Иска да открадне парите за самолетите ЕС ще се разтури и без него и тогава оставаме голи ама съвсем голи.

30

Анонимен

преди 7 години

Много хубава идея, ама идва от грешния човек. Проблемът на Борисов е, че не иска да дава никакви пари за армията, защото там по-трудно ще бъдат откраднати, тъй като голяма част от техниката ще бъде доставена от западни фирми, където мошенгиите не вървят. Доста по добре е някой като НАТО или обща армия на ЕС да набутват пари за отбрана, ние да се възползваме наготово, а ББ и Пеевски да опраскват кинтите през бюджета. Гениално, ама вече се повтаряте.

29

Krom

преди 7 години

Ние ще поемем Военно Въздушните Сили. Там сме традиционно силни.

28

Анонимен

преди 7 години

Толкова е глупаво и безсмислено е това изказване, че отново ни посрами пред всички мислещи хора.

27

Crash

преди 7 години

Bez bg obstonaroden zadjitelen referendumi za razmera na bg dohodi i za priemane na evroto ne mogat da slagat nikakvi podpisi za badesteto na rbg. Bg narod e suveren na rbg i otgovoren za badesteto na rbg. Tesi mogat utre i da umrat, koi ste im izpalni kaprizite posle? Bg glas naroden, Glas Boji. Za kolko vreme iskame da sme v tosi eu sauz ? 3 godini, 500 godini, 2,5 meseca? Ami, ako imame vazmojnost sled 2-3 godini za drug po-izgoden saus s Iran, Irak, Oman, Siria, India, Kutai, Japan, Corea?

26

Българина

преди 7 години

Само не разбрах как евро армията ще ни опази от мильоните тюрбани, които германия сащ и израел вкараха в европа и не се и никога няма да се интегрират!?!? Отговори умнико нещастен. Брутална административна рефорнма е нужна. Рязко редуциране на мюсюлманското население в ес няма визи гражданство помощи, джамии имами и фондации. Докато станат колкото в япония или християните в турция, до под 0.01 процент

25

Анонимен

преди 7 години

Тиквочий I-ви ръси тиквено семе(мозък) наляво и надясно. Но българинът знае - от зелени тикви семе не взима.

24

Радомирска република

преди 7 години

Единна бунтовническа армия, да ни пази от крадливите гербери!

23

Агджата

преди 7 години

Искам панцери на границата с Турция. И без това в скоро време немците ще се изтеглят от Инджерлик в България. До 2-3 години ще си изтеглят не само танковете ами и фабриките и технологиите. Турския Кадафи с редкия мустак да слага шалварите и марш в 12 век.