19

Анонимен

преди 6 години

А защоТръмп игра танца със САБИ с ислямските милиардери от Саудитска Арабия,със същите саби рязаха глави в Лондон!

18

Циник до 21

преди 6 години

Истина е....дреме им за народа!Мурксул искаше да продаде народа си - заради компрометираната Нобелова награда за мир!Тя е подсигурена - до смърта и ще я пазят...сменят редовно памперсите...и и бършат склерозиралите лиги!

17

Анонимен

преди 6 години

Тоя пак нищо не е казал. Срам за Америка.

16

Кико

преди 6 години

До Анонимен 3:"Хаха, Садик Хан е спяща клетка на ИД и вътрешен информатор когато го разкрият ще се взриви на някой стадион."НЕ МОГАТ ДА ГО "РАЗКРИЯТ". ТОЙ НИКОГА НЕ Е КРИЛ, ЧЕ Е ДЖИХАДИСТ И ОТКРИТ ПОДДРЪЖНИК НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И СВЕТОВЕН ШЕРИЯТ.

15

Путин

преди 6 години

Процесът е необратим..има квартали в Лондон където полиция не влиза,както в париж брюксел...там управлява шарията.в тези огромни квартали по нищо не си личи че си в европейски град..абсолютен хаос и мизерия...европа не е само айфелова кула,не е Тауър бридж, Хайд парк...европа не е Grote Markt,Атомиум..Но платените тв ни го набиват всекидневно в главите,:вижте колко сме велики.. Часовникът на величието тиктака господа европейци.....бавно но сигурно..

14

Анонимен

преди 6 години

Този нагъл клоун няма право да се изказва по въпроса, а да почне да плаща за хаоса който неговата държава и неговата партия създадоха в близост до Европа.

13

True

преди 6 години

Poklonnicite na pedofila Moamed VEDNAGA VAN OT EVROPA

12

Циник до 10

преди 6 години

Чудя се - защо нито един от родителите на премазаните деца в Ница - не е завел дело срещу Мурксул...достатъчно правни, и морални основания имат!!!Бих направил парично дарение за такива!

11

Додо

преди 6 години

Слава на Бога, че Америка има Тръмп! Представете си само, че тази ислямска джихадистка касапница от Англия щеше да е същата, ако не и по-зле в Америка, ако Хилъри беше избрана за президентка!

10

GATSBY

преди 6 години

PRAV E DONALD!!!

9

Циник

преди 6 години

Мда...Тръмп флиртува със Саудитите...но все някой от големите - трябва да се престраши да говори истината! В клопката сме на чудовищна ц е н з у р а...на истинско политическо преследване - на всички позволили си да критикуват огромното предателство на европейските лидери спрямо собствените им народи! Думи като мултикулти, толерантност, политкоректност - звучат като каруцарски псувни!

8

realist

преди 6 години

Tozi osven da pishe tweets, kakvo e napravail po vaprosa?? Kloun...

7

Циник

преди 6 години

Цитат: ""Най-малко 7 убити и 48 ранени и кметът на Лондон казва, че "няма причина да бъдем обезпокоени!",Където е прав...е прав!Такома изказване...и то от алаходупец...звучи като гавра с жертвите! Повръща ми се от всички марионетни медии, които припяват на шепата разбойници - направили ни "овци за заколение" на олтара на алаходупци от цял свят! Кой, и кога ще им потърси сметка за безобразията, които натвориха!

6

Анонимен

преди 6 години

Тръмп не е много наясно какви командват ЕС.

5

Анонимен

преди 6 години

Прав е бил Хан - няма повод за безпокойство - в сравнение с това, което ги очаква зап.европейците, този атентат ще им се види като гей-парад.

4

Анонимен

преди 6 години

А иначе игра точно танц със саби,същите с които разкъсват глави в Лондон ,ВСИЧКИ сте един дол дренки!

3

Анонимен

преди 6 години

Хаха, Садик Хан е спяща клетка на ИД и вътрешен информатор когато го разкрият ще се взриви на някой стадион.

2

но

преди 6 години

Светът страда от стокхолмския синдром . Няма спасение.Той убива запада и белия човек по -добре от ПСВ,ВСВ и войната по пътищата и спина. Мозъците ни са фалшифицирани от 200 г от една *** марксистка мафия в името на прогреса -водещ до ислямизация. Един ден за белия човек ще се говори в лош смисъл както марксистите ни научиха да говорим за тъмните векове през средновековието.

1

Анонимен

преди 6 години

Оранжевия клоун да спре и игричките с спонсорите и идеолозите на ислямския тероризъм.