93

Писна ми

преди 6 години

Първата работа на тия британски п***и е да се извинят на горкичките мюсюлмани, за това, че тяхната общност избълва още терористи. В Лондон има цели гета пълни с радикализирани и никой не си мърда пръстта. Сега всички пак ще палят свещи и ще плачат до следващата атака. Баба ви Меркел е за затвор най-малкото!!!!

92

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Дружбата с исляма никой няма да си я развали. САЩ със Сауди Арабия, Русия с Иран, Британия с Пакистан.

91

Анонимен

преди 6 години

До размирно времеИЗРАЕЛ Е СИЛНО ЦЕНТРАЛИЗИРАН РЕЛИГИОЗЕН РЕЖИМ БЕЗ НЕФТ

90

Анонимен

преди 6 години

ПУТИН СЪСИПА СИРИЯ С ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНИЯ ПРЕЗИДЕНТ БАШАР АСАД КОЙТО ОЩЕ ПРЕДИ ВОЙНАТА ПРОВЕЖДАШЕ ИЗБОРИ ВИНАГИ БЕЗ МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ И КАКЪВТО И ДА БИЛО КОНТРОЛ ВЪРХУ ТЯХ!ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА СЪЗДАДЕНА ПОЛОВИНАТА ОТ ГРАЖДАНИ НА СИРИЯ БОРЕЩИ СЕ С ТИРАНИЯТА НА ПУТИН В СИРИЯ НЯМАШЕ ДА Я ИМА АКО ПУТИН НЕ БЕШЕ НАПАДНАЛ СИРИЯ ЗА ДА И ОКРАДЕ ЗЕМЯТА ОКУПИРА!ТЪЙ, ЧЕ ОСНОВНАТА ВИНА Е НА МАСОВИЯ УБИЕЦ МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕСТЪПНИК ПУТИН И ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО Е ЖИВ!

89

Анонимен

преди 6 години

До сегаПомните ли Путин, който каза: "Вие разбирате ли какво направихте?"Е, ще се наложи да си спомните и как давахте оръжие на "бунтовниците", как избивахте милиони цивилни, ще си спомните...

88

паднаха в канала

преди 6 години

Добре че е Брекзит. Там да си стоят и Индийци и Пакистанци и каква ли не още *** от мюслюманските им колонии.

87

сега

преди 6 години

Стига сте ревали,дошло е време запада и Русия да се обединят за разгром на тероризма,сегашната ситуация на разделени е е в полза на терористите.

86

дедо Пинто

преди 6 години

ДОКАТО ''ЛЕКРЯТ''(правителствата на ЕС и Брюксел)САМО ПРЕДПИСВАТ ''ЛЕКАРСТВА'' (ЗАЛАВЯНЕ НА ТЕРОРИСТИТЕ ИЛИ ТЯХНОТО ИЗБИВАНЕ) А НЕ ТЪРСЯТ ПРИЧИНАТА ЗА ПОЯВЯВАНЕТО НА '' ТУМОРА '' , НИКОГА НЯМА ДА СЕ ИЗЛЕКУВА '' ПАЦИЕНТА'' !

85

ТОЗИ ДИВ ДИВ ШИРИЯТ

преди 6 години

ИЗСКАЧАТ С НОЖОВЕ И ПОЧВАТ ДА ТЕ КОЛЯТ НА УЛИЦАТА КАТО, ЧЕ СА ВЪВ МЕСАРНИЦА!

84

размирно време

преди 6 години

Арабите най-общо имат нефт и поради силно централизираните режими виждаме богатите които харчат. В същото време има огромна маса бедни. Просто арабския свят изпуща напрежението като го насочва към Европа.По същия начин и Русия. Държавата има нефт и слушаме много приказки, но това не се отнася до обикновения руснак който пие миещи препарати за да се дрогира.Скоро може да очакваме и руски терористи по улиците на Европа.

83

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаЗащото Алгафари е комунистически екстремист, тероризма го организират комунистите.

82

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВОЙНА С ИСЛЯМА НЯМА ДА ИМА, НО ВОЙНА С КОМУНИЗМА ИМА И ТЯ УСПЕШНО УНИЩОЖАВА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДИКАТОРИ, ТЕРОРИСТИ И МАФИОТИ.

81

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

В Англия хаос, в България - два пъти !Микробус с талибани катастрофира на автомагистрала "Тракия" ..Аллах прибрал 10 при себе си ...Виновни няма !Това не са бежанци, а туристи без документи. В техните държави документите не са задължителни ! :)Хората са тръгнали на екскурзия да видят баба Меркел на живо ...Евахти и евроатлантизма ! Евахти и демокрацията !Закривай !!!

80

Един от Северозапада

преди 6 години

Защо не цитирате коректно Алгафари? Защо мълчите и за това, че всички имигранти, млади и здрави момчета около 20 идват с по 3-4 смартфона и една раничка, а и разполагат със значителни суми???? Кой плаща за това? Като цитирате-цитирайте до край?Това, което прави ЕС в момента, е пълно безумие!!! Нас не ни искаха там, повече от 3 месеца, преди време, не позволяватн и да работим, а тези даже без документи приемат!!! Безумие, лудост!!!

79

Циник до 103

преди 6 години

*** - от години съм и немски гражданин...плащам данъци да храня убитаци като теб!И досега никого не съм размазал, или взривил!.Разбра ли ***?

78

JOKER

преди 6 години

Буууууу муууууууу ухахахахахаха

77

до анонимен 94

преди 6 години

ти си сядай на на...ния *** имаше много неща грешни при соца но имаше ред.Имаше работа ако нямаш жилище даваха ту държавни с малък наем ако си теглил заем за жилище лихвите бяха малки,след като дойде демокрацията изплащах заем за жилище,вдигнаха % на лихвите така,че вноската която плащах не можеше да покрие лихвите.А тези които бягаха на запад тогава бяха посрещани като мъченици и бяха уважавани а сега се чудят как да те унижат и прецакат в на запад.

76

хихи

преди 6 години

104, айде поредния репресиран от Бай Тошо, който живеел много зле по време на соца. Големи мрънкачи! На ви сега банани! А най-големите банани ги получават дъщерите ви от чичковци-западняци ;)

75

До 94

преди 6 години

Дудук!

74

Анонимен

преди 6 години

80, Война с исляма ще има неизбежно .Непредотвратимо е .Целта е мохамеданството да бъде обавено за религия извън закона или поне нежелана в Европа.След това да бъдат насочени военни сили в Близкия изток и въпроса да бъде решен с много терор.Не днес или непосредствено утре.Печелят евреите и днешен Израел.Те остават бяла държава на фона на морето от ислямизирани тарамбуки .И всичко е по план.И на онези ислямизирани пичлегари хормоните кипят ,и не усещат че ги водят за носа.