144

РусенецЪ до К1

преди 6 години

Аз работя, *** безполезен! Аз произвеждам принадена стойност. Произвеждам БВП. Ти какво произведе през нелепия си животец ушев? Сигурност ли? Спокойствие ли? Охрана на старците по селата ли? Контрол на пътя ли? Не бе, честно - какво точно изработи ТИ ?

143

К1

преди 6 години

До РусенецЪА ти за слава ли работиш бе ***

142

К1

преди 6 години

ВСИЧКИ ВИЕ,КОИТО ПЛЮЕТЕ ПОЛИЦАИТЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА КАЖЕТЕ,ЧЕ ВИЕ СТЕ ИДЕАЛНИТЕ ВИЕ СТЕ НАЙ УМНИТЕ, КРАСИВИТЕ, ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ, ОБРАЗОВАНИТЕ И КАДЪРНИТЕ ? СЪМНЯВАМ СЕ. ТЕЗИ ПОЛИЦАИ ИЗЛИЗАТ ОТ СЪЩИТЕ ВАС ТЕ НЕ ПАДАТ ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА ТА СЕ ЗАМИСЛЕТЕ АКО ТЕ СА ТОЛКОВА ***, ЛОШИ, НЕГРАМОТНИ И НЕОБРАЗОВАНИ ТОГАВА ВИЕ КАКВИ СТЕ? НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СТАНЕ ЦИВИЛИЗОВАНА ДЪРЖАВА,ЗАЩОТО НАРОДА Е ЗЪЛ, ЗЛОБЕН, ЗАВИСТЛИВ И ВСЕ В ЧУЖДОТО КАНЧЕ ГЛЕДА. ЗА ТОВА ИЗЛИВАЙТЕ ЖЛЪЧ ТУКА И ТОВА ЩЕ ВИ ОСТАНЕ *** ЖАЛКИ.

141

РусенецЪ

преди 6 години

Така ми писна от мрънкането на тия, че няма накъде повече! И няколко от тях се опитват да ми обясняват, че "ние не сме разбирали спецификата на работата им". Ама чакайте бе бозайници примитивни, вие не протестирате за законодателни промени, които да ви решат проблемите, а издавате звуци на селскостопански животни с искане само и единствено за пари! Вие не искате да се подобрят условията ви в работата, а искате само пари, пари и още пари! Е стига де!

140

От Алеутите

преди 6 години

ТЕжко земетресение около 7 по Рихтер предупреждава за огромен РИСК от ПОлицейската мафия.. Ползват МВР за внедряване на нагло престъпни техники вкл в лични документи,банкови и други спец карти.Масовите убииства в Сирия и Украйна са чрез обсебени с наркотици и с активирани нано скенери в телата ..

139

Малък работодател

преди 6 години

Така, каква е логиката: Имам бригада от 8 /примерно/ човека. Те са подбрани според квалификацията си и монтират дограми. Дневно имат разчет, който трябва да изпълнят. Ако са по чевръсти и работливи, съответно получават бонуси. Но, ако се помотват и мързелуват, не вземат даже и минимална заплата. Не съм вързал нито един от работниците с топуз до мен. Свободен е да си тръгне на минутата, без предизвестия, без бюрократщина. Та в този ред на мисли: какво точно изработиха българските полицаи ???

138

Анонимен

преди 6 години

До Едно ченгеСтига сте се хвалили и оплаквали бе! Мразели ви,не ви обичали,не ви съдействали,не искали да идват за поемни лица.....Ми как ще идват,като не си знаете правата,които закона ви дава?Случайно да си се замислял върху текста,че"разпорежданията издадени от полицейски орган са задължителни"?Ей това сте-неуки,но иначе претенциозни!

137

Радвайте

преди 6 години

се Другари МИЛИЦИОНЕРИ на ОБИЧТА НАРОДНА и ОМРАЗАТА ВСЕНАРОДНА!!!

136

Анонимен

преди 6 години

До Едно ченгеКазваш "добър кадрови подбор".Ами като няма такъв,защо да даваме за лош материал каквито и да е пари?Я се огледай,какви са повечето покрай теб!Малограмотни,едва изкарали средно или някой набеден университет,без ценностна система,деца и близки на твои колеги,участващи във всевъзможни схеми и далавери,но със самочувствие на богоизбрани,но за съжаление по критерии които изброих.И за какво да даваме пари и да ве уважаваме?

135

Хм

преди 6 години

Всички плюете , а не се замисляте защо е така? Ниски заплати, неподготвени кадри и прием на всякакви кандидати само и само да се запълни бройката, липса на униформи и материална база. Да изреждам ли още? Как очквате да имаме сигурност?

134

фильо

преди 6 години

а помните ли арестуваните катаджии, и какво стана, нищо

133

рес еоод

преди 6 години

много нагло

132

Петър Павлов

преди 6 години

Да познаваш бандити, крадци, наркодилъри, педофили, *** , мафиоти и да знаеш че те затриват българите-деца. Да стоиш и да не правиш нищо, защото си пазиш топлото място на работа, да си чакаш заплатата, да чакаш поредния подкуп и сега да ревеш за по-висока заплата за да си затваряш очите се нарича наглост.От такива полицай, доктори и учители българина не се нуждае .Търсели уважение, моля, за кое, хванали ром от село изнасилил 18 г момиче .А дилърите тровят десетки хиляди....

131

Анонимен

преди 6 години

Вместо да протестират полицаите и войниците да се организират,да съберат на Национално съвещание за сигурността на държавата всички участвали в управлението на държавата след 1989г депутати,министри,областни управители,кметове,съдии, прокурори и прочие политици и да им поискат поименен списък на виновните за липсата на 4 млн българи и за днешното състояние на държавата!

130

АМАН от терористи

преди 6 години

В Северна БЪлгария крадците менкани на власт след 1989 ликвидираха всички печеливши заводи..Села и градове обезлюдяваха а МВР иска да ограбва от народа оставен без заводи по 1 000 000 000 годишно за ИЗдръжка като помага на Борисов и ДОган да ограбват десетки милиарди НЕМА КАК>Те само за нагло терористични камери крадат стотици милиони..за да могат PEdophilies да цакат всички деца от детските ясли и градини..

129

НЕМА ПАРИ

преди 6 години

Не може МВР да се кефи че ГЕРБ,ДПС И БСП крадат милиарди годишно от народа през Бюджета най в ече през НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИАЙде Борисов подписва на неколко пъти НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ЗАЕМИ за да плати на крадците на милиарди ама вече му позабранили..

128

протестирайте

преди 6 години

За реформиДа се направят съкращения, особенно на чиновници и началнициДа има ясни критерии кой е годен и кой неДа има ясни правила за работаДа има ясни критерии за оценка на работатаИ когато това се случи и покажете че можете да свършите работа. Не просто да вършите, тогава искайте заплатиНеможе заплати без резултати

127

това

преди 6 години

Че не ви пука за нас, не е новинаЗнаем си го отдавнаИ като ео ср казват нелицеприятни истиниЗамислете се . Не се дръжте детински " Ако не ми купиш сладолед няма да те обичам повече.."Пък на глупостите и псувните на разни *** и подобни ако се връзвате, много са ви слаби нервите и може би не сте за тая работа.Разберете. Плаща ви се за резултати. Не за да ходите на работа. Няма значение колко сте се потили. Само резултата е важен. А той е много лош. Няма как да отречете.

126

НЯМА ПАРИ

преди 6 години

Пак да напомним че бюджета на МВР се формира единствено от ОГРАБЕНИ ПАРИ ОТ НАРОДА>Средно годишно за издръжката на тези нагли престъпници които увреждат тежко и завинаги БЪлгария и Земята се крадат над 1 000 000 000 живи лев а от народа.ВМесто да следят за реда и да СПАЗВАТ ЗАКОНА,тези престъпници пазят крадците на милиарди около БОрисов <Доган и други менкани на власт..

125

НЯма пари

преди 6 години

НИто един издържан с ограбвани милиони от народа от МВР не скочи срещу НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ПРОЕКТто НАРЕДБИ прокарвани през доказано престъпни парламенти.Обратно след всеки нагло незаконен озверени нападат милиони граждани по пътищата..