78

Анонимен

преди 6 години

Малко късно, но сега се сетих защо гърмят от Средиземно, а не от Каспийско - за да не утрепат някого в Иран, че миналият път имаше известни проблеми.

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 118До Анонимен 90 % процента от коментарите са написани от едно лице .няма смисъл да го казваш - то си се вижда. даже диалози с дуплики и реплики се разиграват...

76

До проф.Боби

преди 6 години

Професоре, четеш много фантастика и това съвсем ти обърква ума, който и без това си е...

75

Анонимен

преди 6 години

Добро рекламно клипче, кораби, вълни, различни ракурси, повторения за затвърждаване! Браво!

74

Анонимен

преди 6 години

До Боби Сигурно си бил там на мястото, свидетел ? Браво !

73

Анонимен

преди 6 години

"..., а терористите живи и здрави !"Да, така е, живи и здрави са, ама при Алахата. Пият чай и плюскат пилаф с мазни пръсти а 72 девици им сервират баклава. Всички са ОК.

72

Гневен българин

преди 6 години

Боби,нямаш и елементарна представа за истината за гибелта на Курск.По добре си мълчи.

71

До 121

преди 6 години

И в Палмира за пореден път е навалица от терористи! Ще има ли пак концерт? Къде ще се продават билетите? Ще раздават ли бранежилетки?

70

Анонимен

преди 6 години

"Всички набелязани цели в Сирия са били поразени" ......, а терористите живи и здрави !

69

Деса поетеса

преди 6 години

Сутрин, вечер, по обяд....."калибрира" чичо Влад. Оперира, ампутира талибанската мигрена със стомана закалена. Говедарските чобани със ракети щедро храни, храни.....и ковбойчетата прости праща при Алах на гости.

68

Анонимен

преди 6 години

Предизборна PR`ка на Путин доказваща на безсилието на руските комически войски срещу опозицията на Асад !

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 90 % процента от коментарите са написани от едно лице . Сиреч от цензура който следи за отговорите . И в това е и основното му задължение - да провокира. Това е вид цензура и контрол . Много по отврлатително и от цензурата при т.н.комунизъм . Да ви мочъм на ,,свободата на словото и демократичната журналистика .. Копои и доносници .

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен А нещо за плаващата ,,Ютия ,,на буксир от Панамският канал . Още при първото плаване .

65

Анонимен

преди 6 години

Македонеца Путин бомби ислямистите яко.

64

Категоричен

преди 6 години

Слава на Русия!Освободителка на България от ТУРСКО РОБСТВО.П.П. Както каза уважавания проф. Божидар Димитров: Ако не беше Русия, българите щяха да бъдат изклани като арменците през 1915 г.

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен93 Поредният ид..от .Ракетите от серия Х -са от разработки 60 те години . И летят със скорост над 1000 кмч. Томахоук са ,,съвременно,,-допотопни с 800 км. Та уточнявам- поредният лгу ..пак и ид..от.

62

Анонимен

преди 6 години

На снимката: Плаващият руски самовар "Адмирал Кузнецов" свършил кюмюра и изпуска пората !

61

Анонимен

преди 6 години

Нали преди години на учение техния крайцер стреля и уцели по грешка ядрена подводница дето им потъна заедно с хората. така и не признаха какви са ***. Ходиха норвежки водолази да им вадят *** после

60

Krom

преди 6 години

До Светльо - ами ти си българин по произход, сдухан гъ.з. Родил си се в България. В България се раждат българи. Ако питаш из Родопите, казвам ти го от личен опит, младите хора независимо от това дали са християни или мюсулмани се определят като българи. Защото са свободни и интелигентни. А сдухани комплексари като теб, които нямат нито алтернатива нито развитие, крият малодушието си зад припознаване с "турските" си корени. Просто си си малодушен страхливец, избиващ комплекс.

59

Насилев

преди 6 години

Не е верно че сенатор Макейн са го насилвали сексуално докато е бил в плен във Виетнам. Според официалната версия на Пентагона с него са извършвали генетични експерименти от турски характер против волята му. Също така самолетът му не е бил свален, а е извършил неконтролиран контакт със земята в следствие на съприкосновение с ракета. Това е истината, невежи селяни. Макфак Кейн, ЦРУ!