43

До Циник

преди 7 години

С кви пари сте си купили билети и сте платили в селото бе мошеник? да не си пратил жена ти да припечели?

42

lili

преди 7 години

A дали някога ще има връзка между 1-ри и 2-ри терминал-това никъде го няма-уникално::(

41

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново. По-рано рекетьорите от градския транспорт обичаха да ловуват на централна гара. Хората от провинцията са свикнали да има кондуктор и като дойде рекетьора искат да си купят билетче, но той щастлива заявява ГЛОБА

40

Пътник 2

преди 7 години

Не само в София има контрольори и във Варна има. Когато се качи в автобуса, всички си има карти и билетчета проверени и продадени от кондуктора на автобуса. Тоест контрольора проверява дали кондуктора си върши работа. Изглежда само в столицата няма кондуктори.

39

Кико BMW M6

преди 7 години

Ся ше ви кажа една мноо яка схема обачи тряя да имати яко тяло , начи на Слънчака кат застанити прет некоя дискотека гледайти дали некой чужддинец няма да фърли фас или опаковка и ако видите отивати при него един шамар зат врата и почвати да му крищити 50 евро глоба , мноо са лесни само викат сори сори но проблем и цакат

38

Stepenwolf

преди 7 години

Моя приятелка наскоро пътува за Италия. Вечерен полет.Трябваше да кацне на летището в Пиза, и оттам да вземе последния за деня междуградски автобус, до Флоренция.По неизвестни причини, на нашето летище, полетът закъсня с 40 мин.Притеснявах се, защото, това значеше, че тя ще си изпусне междуградския автобус, и ще трябва да нощува някак в Пиза.На сутринта, тя ми позвъни, и ми каза, че всичко е било наредзащото автобусът ги е ЧАКАЛ !Как ви звучи това, на фона на горната "нашенска" история!?

37

Митко

преди 7 години

Научаваш как се плаща паркингът едва пред асансьора.Връщаш се до колата,защото си оставил билетчето в нея,а плащането е в зала "Пристигащи".Идиотщина.На "Терминал 1" /и на всеки друг паркинг/,се плаща при излизане.Добрата новина е,че е само 2 лева на час.Не посмях да си купя кафе.Не знаех какви са цените.

36

Пътник

преди 7 години

Добре де, защо в София си причинявате това чудо с контрольорите? В Пловдив този проблем не е съществувал никога. Във всеки автобус освен шофьора има и човек ,който продава билети.Качваш се сядаш и той идва при теб и продава билет.Няма контрольори ,които да се качват по спирките и да правят циркове.И всичко си е ОК!

35

12345

преди 7 години

Автора е супер прав. Ето защо никога няма никога да станем Германия на Балканите...!!! И западноевропейците ще гледат на нас като втора ръка хора. Нямаме възпитание, нямаме отношение, всеки гледа в канчето на съседа и завижда, вместо да се замисли над собствената си простотия и как да намери начин да изплува над фекалиите. Всъщност голямата част от "нацията" отдавна се удавила в изгребната яма на жалкото си, безмозъчно и на първа сигнална система битие... И шофьорите и контрольорите са там.

34

Митко

преди 7 години

Капаните са и за заминаващите българи.Никакви табели,освен "Летище" на Цариградско.И попадаш на Терминал 1.Следва паника,защото полетът наближава.Плащаш 2 лева за 5 минути и следиш за табела "Терминал 2".Такава няма.Има табела "Център".Правиш една обиколка на паркинга и вече хващаш посоката "Център".Тогава виждаш табела "Терминал 2".Караш няколко километра,следва "Rent a car",а "Паркинг" няма.Оставяш пътниците пред "Терминал 2" и гледаш по-внимателно.Най-после!Виждаш паркинга.

33

Hgv

преди 7 години

Само в абсурдистан няма безплатна денонощна връзка между двата терминала на едно и също летище.

32

Анонимен

преди 7 години

"" 'Българин': Всеки чужд лев, оставен в България, е само от полза. Така че никакво жалене на парите на чужденците "".....................Българския селски комунист така и не можа да разбере, че с мизерии, измами и насилие туризъм не се прави.Българския селски комунист-тарикат продължава да залага на съветския модел обслужване - мизерия, измами и мръсотия.Успех, другари !

31

Анонимен

преди 7 години

В Ню Йорк за автобуса билети няма. Влизаш от предната врата, изсипваше монетите в една фуния, тя ги брои на екран и шофьора гледа. Изчаква и не нервничи. За спирка да слезеш трябва да натиснеш жълта линия. С бяла риза и вратовръзка. Над него пише, всеки създаващ проблеми на водача и са сериозни, присъдата е над 7 години. Няма джебчийки. Климатика ще те замрази. Почти като у нас.

30

Димитър

преди 7 години

Билетите за градския транспорт струват пари. Когато питаш дали автобуса отива на Терминал 1 и ти кажат "да" това не означава безплатно. Ейййй, тези дяволити българи искат пари за билети, къде се е чуло и видяло?

29

MaйMyнaтa

преди 7 години

Какво ни разсказваш бе нeнopмaлник, статията е изгнила, а ти си Tъпaк.

28

Анонимен

преди 7 години

Смеем се на американците, били прости, франсетата глупави а швабите дървеняци. Пример, качвам се на български самолет в Йоханесбург за София. Питам свирепа стюардеса, може ли, не изчака въпроса до край, не може! Отвратителни! В самолет на Намибия съм за Йоханесбург. Минават две стюардеси, черна и бяла, усмихнати ведри. Пиеше ми се уиски, бялата ми казва, ще ви оставя две щишенца, че докато се върнем може да ви се припие още??? Има малка разлика, у нас вилнее страшна простащина. Рапона я натресе.

27

Циник

преди 7 години

Навремето с гаджето бяхме на море....изхарчихме парите...купихме билети за връщане с влака...не помня защо...в затънтено селце имаше 4 часа престой...отидохме в селото, купихме топъл хляб..сирене, и от 1 къща домати...с продавача от лаф , на лаф ...ни заведе на сватба в палатка...беше гот! Дойде време за влака...бяхме загубили чантичката с паспортите, и билетите, обяснихме на милиционера по влак - пътувахме в купето му.Паспортите ни ги пратиха по пощата.Днес се озверихме от стрес, и тежък живот

26

Анонимен

преди 7 години

Направо ме е хващало срам там - на летището като гледам как таксижиите или техни хора като *** ходят и хленчат особено пред чужденците!

25

Анонимен

преди 7 години

Значи по лошУ от тука нЕма дъ знаИтИ. От този разказ разбрах че страдащите от наШта болест нихилизъм са многУ и всякакви, включително джурналя. МногУ сЪ мразим да знаИтИ.

24

Анонимен

преди 7 години

До xПоживей малко в чужбина, пак ще те питам.Не като турист. Сбъскай се с реалния свят.