25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25Да де ... Сама Германия почти завладя Русия. Сметни сам обединена Европа подкрепена технологично и икономически от 50 години непрекъснат възход на какво е способна.

24

до 24

преди 6 години

Ха ха, пияните поляци войници! Да си намерят по-голяма от катинската гора.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Силна ЕС армия е лесно." - това само в твоята глава може да стане. Кой от къде пари? От Италия дето е в криза? От Испания дето е в криза? От Португалия дето е в криза? От Гърция? Франсетата пък ще трябва да си орежат социалните - няма как да стане. Остава една Германия...която между впрочем е все още окупивана от американски войски.

22

Анонимен

преди 6 години

До до 20:)) Само от Полша ще се събере достатъчно армия срещу Русия ... :))))

21

до 20

преди 6 години

И кой ще служи в тази армия. Сигурно трите милиона мигранти. Те поне са държали оръжия, но могат и да го обърнат срещу европейците.

20

Случаен Минувач

преди 6 години

Тръмп - американският Горбачов.Той ще погребе Америка.Той ще съсипе човешката история.

19

Анонимен

преди 6 години

Германия може да превърне фабриките за коли на танкове. тогава руските ***... какво ли ще пишат тука незнам че и араби турци много станаха тука.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Силна ЕС армия е лесно. Обща заплаха за всички европейски страни - Русия, липсата на САЩ и наличието на ОГРОМЕН БВП в ЕС + технологичната мощ на Германия и Франция е достатъчно основание да се смята, че изграждането на армия е въпрос на време и то не много време. ЕС ще се обедини. Да не говорим, че от Тръмп насам това се коментира все повече в ЕС.Първата стъпка ще бъде - всички страни от ЕС с евро с цел стабилизиране на икономиките им.

17

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо ги прави луди. Пуснаха го нарочно да стане президент, за да разпердушини тези търтеи от ЕС, олд юроп.

16

Анонимен

преди 6 години

До 14"Силна ЕС армия изведнъж променя САЩ от водеща военна сила до просто военна сила наравно със ЕС." и как ще стане това? Нали именно защото ЕС отказва да изгради силна армия, Тръм им казва че повече няма да пазят държави дето сами не отделят пари да се пазят. Нещо логиката ти куца

15

Анонимен

преди 6 години

За САЩ остават 2 опции - Тръмп влиза в релси или Тръмп вече не е президент - доброволно или чрез импийчмънт, няма значение. В САЩ ще има прекалено много пострадали чисто икономически от подобно развитие на нещата.

14

Фото

преди 6 години

Тази снимка е гениална, погледът на Меркела е за милиони.

13

Анонимен

преди 6 години

Силна ЕС армия изведнъж променя САЩ от водеща военна сила до просто военна сила наравно със ЕС. При положение, че Китай отдавна се точи да увеличи търговията със ЕС (Новият път на коприната), ЕС просто ще отвори вратите си за Китай. Естествено, от това ще пострада САЩ.Силни търговски връзки между Китай и ЕС води до простичка отредена роля на Русия - бензиноколонка. Опити за дестабилизиране на ЕС от Русия ще доведат до моментална реакция от Китай и то не добра за ***.

12

Анонимен

преди 6 години

Русия не иска силна ЕС армия. Само трябва да си представи половин Европа - Източна Европа помнеща 45 години съветско робство и картбланш + трилиони за оръжие. Тръмп води ЕС до това обаче. След като САЩ при Тръмп е несигурен съюзник, следва простичкото да разчитаме на себе си. Е, Русия ще си го получи изглежда.

11

Анонимен

преди 6 години

"Тръмп предпочита компанията на диктатори, които го ласкаят, пред демократи, които се отнасят с него като с равен." -най-голямата военна и икономическа сила ги пазеше до сега за без пари, а в замяна Западна Европа се отнасяла със САЩ като с равни?!? Смях в залата. Все едно да бачкам цял ден за да купувам алкохол на банда алкохолици и те в замяна да се отнсят с мен като с равен. Човека ви го каза отдавна - има споразумение за 2% от БВП да е за отбрана - или го спазвате, или се оправяте сами

10

юбералес

преди 6 години

Една добра новина за Европа

9

меркел

преди 6 години

След като вече си докарах untermenschen от Азия, които да готвят и обслужват, немците могат да се заемат с производсто на повече подводници, кораби, самолети, ракети, РСЗО и ПРО системи, както и да увеличат армията.

8

Анонимен

преди 6 години

ЕС и НАТО винаги са били на дъното англо-саксонците газят и тъпчат целия свят още от времето на римската империя който го е видял това чак сега си е негов проблем.

7

Анонимен

преди 6 години

Дъвчем приключилият вояж на бай Дончо, а през това време Путин се разхожда във Версай и се радва на прекрасното и вечното.

6

Нестор

преди 6 години

РУССКИЕ ВПЕРЕД , РУССКИЕ ВПЕРЕД, РУССКИЕ ВПЕРЕД, РУССКИЕ ВПЕРЕД, РУССКИЕ ВПЕРЕД......