9

bg

преди 7 години

Я накой да ми каже къде има качествеми пътища и магистрали? Боко реже лентички в чест на откраднати милиони,а не на направено нещо качествено. Как не го срам поне мъничко да се хвали,че нещо прави. Срам!

8

Реалист

преди 7 години

ГЕРБ затова искат асфалт - за да крадат повече. ГЕРБ добре са усвоили как да се асфалтират некачествено улиците и след година-две асфалта на ГЕРБ да се нуждае от ремонт с нови милиони наши пари, които ГЕРБ пак ще присвои. Когато улиците са с павета, ГЕРБ не могат да откраднат толкова много - още не са се научили как да го правят. Засега знаят само как да продадат паветата и да ги заменят с асфалт.

7

do 2

преди 7 години

Не си ли осъзнал основното правило - откраднати пари не се връщат.

6

-

преди 7 години

Две години са много за нашите родни пътни строители. За пример Магистрала "Тракия" от Чирпан до Стара Загора на втория месец дясната лента пропадна о е така до ден днешен. Който е пътувал знае много добре пошлите опити за кърпежи на този участък, който продължава да бъде пълна трагедия.

5

zzz

преди 7 години

И каква е тази драма, че "2г след ремонта асфалта видиш ли, се напукал".....ами има си нормална амортизация, трафика там е голям, има гаранция...ще го оправятНапомня ми за лафа "чисто нови чорапи, за 2г им е..майката"

4

Анонимен

преди 7 години

Цели две години да не се напука асфалта поставен при управлението на ГЕРБ - не може да бъде, не може да бъде!

3

Анонимен

преди 7 години

Не само гражданите, и селяните сме притеснени!

2

Iphone8

преди 7 години

Лятото ще изкара, смятайте обаче какво е другата пролет. Дупки до края на света. Некачествено. ***. Ще го ремонтират гаранционно. Добре де, а причиненото неудобство от 2-3 седмици задръствания, прахоляк и мизерия, тях кой ги плаща заедно с нервите? Кой? Майка ви крадлива!

1

Анонимен

преди 7 години

Путин? Опять?