67

Гост+

преди 7 години

дааа, ти как предлагаш да се реши проблемът?

66

Bill

преди 7 години

До KING OF KINGS Нищо няма да понесат Турция и ислямска държава. Няма мъже вече в Западна Европа. Няма хора с боен дух. Има хо..мо, метро и не знам какви още секс.уал.ни паля.човци

65

daaa

преди 7 години

путинските *** са в екстаз! Злобейте, ваща м...! А то в Русия щото няма терористични актове.... тя нали не е в ЕС, няма колконии в арабския свят? Що има и там ?Щото са империалисти и мачкат мюсулманите, вкл. българите там!

64

Мнение

преди 7 години

До Анонимен 72 Не знам дали са руски тролчета , но във всички случаи са молоу .....ци ,заради които държавата ни е на това дередже.

63

ELEKTRON ELEKTROS

преди 7 години

БЕЛГРАД АРЕНА МЖЕ ДА ПОБЕРЕ 23 000 ДУШИ...ПАО ОАКА КЕНТРОС МОЖЕ ДА ПОБЕРЕ 22 000 С ПРАВОСТОЯЩИ ХОРА .МАНЧЕСТЕР АРЕНА НЕ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАЛА. НО Е ВЕРНО ЧЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ МАНЧЕСТЪР СЕ ОЧЕТВОРИ - 4 ПЪТИ СЕ УГОЛЕМЕНИ, В СРАВНЕНИЕ С 1986 ГОДИНА !!СТАНА МИНИ-ЛОНДОН !

62

Анонимен

преди 7 години

Залата е била пълна предимно с непълнолетни. Много грижовни родители, няма що!Промити мозъци и от двете страни.

61

Гошо

преди 7 години

Още зимата предупредих ,чена този проклет остров ще има зверски атентати .Късно е за сълзи и съжаление .Тези атентати се извършват от поне второ, трето поколение резаняци ,който се ислямизират по фейсбук.И да спрат да приемат още, и да засилят мерките за сигурност , стентати ще има.Те си ги отглеждат, хранят и защитават.Жалко за загиналите , следващият атентат дано е пред домовете на Мей ,Меркел, Оланд, Юнкер и тн.,те заслужават да страдат лично, не от далеч.

60

Анонимен

преди 7 години

Имам чувството, че нашенските педридиотски троллчета с радост чакат такива новини.

59

KING OF KINGS

преди 7 години

Ислямска държава както и турция трябва да си понесат последствията от извършения атентат!

58

Гост+

преди 7 години

Някой известен не беше ли казал:"Тези които предизвикаха всичко това осъзнават ли какво направиха?" Очевидно не. Защо? Просто: защото са плиткоумни

57

Дааа

преди 7 години

До 72,истината боли нали!?

56

Burzum

преди 7 години

Не всеки харесва такава" музика".....лошия вкус трябва да се наказва....

55

Всичко с времето си

преди 7 години

Не злорадствам защото са загинали обикновени хора като мен.Обаче, не трябва да се забравя, че през годините именно Великобритания приюти много чеченски "борци за свобода" с една единствена цел да могат един ден да се върнат в Русия и да правят или организират атентати и така да отслабват Русия.Също така Тони Блеър бе един от поддръжниците на войната срещу Ирак, откъдето се създаде хаос и се пръкна началото на ИДИЛ.

54

Анонимен

преди 7 години

Пияндурникът Чърчил искаше да направи от София картофена нива и заповяда английските бомбардировачи, заедно с американските, да изравнят със земята българската сголица, избиха над 5000 цивилни български граждани, майка ми е била тогава 3 годишна и са се крили в подземия за да оцелеят, затрупани от разрушени и горящи сгради. Не изпитвам никакво състрадание към англичаните, още повече, че те сами ги предизвикват атентатите с масовите убийства които извършват в чужди страни.

53

Анонимен

преди 7 години

Не не, нищо не може да ни Очуди...

52

Анонимен

преди 7 години

Не знам поради каква причина но тук са се организирали масово руските полит-тpoлчета с коментари. Май повече пропагандни коментари отколкото истински има. Цъкайте минусите, тролчeтa!

51

Микрон Геронтофилски

преди 7 години

В Елисейският дворец се носи Слух Шер се била шернала в Туитър гола.Много ме боли пръчката за това какво става в Бъкингам. Отивам при баба ШЕР на официална Визита. Пишете една статия за нея и стига с тези опърлени в Манчестър дето парите си незнаят и имат по 500паунда дневни а джобни Агент Микрон -сексуален дзвер и президент

50

Додо

преди 7 години

Ни най-малко да не ви очудва заключението на спонсорираните от и послушни на Джордж Сороc правителства, политици и мас-медии, които в типичен толерастки стил ще изкарат виновни жертвите, а ислямските терористи ще бъдат косвено и пряко виктимизирани и оневинени!

49

Анонимен

преди 7 години

Ердоган сам си го е организирал.

48

Анонимен

преди 7 години

"В момента третираме случая като терористичен инцидент, докато не получим друга информация"Ще получите ... съвместно изявление на аналитиците от ИДИЛ и Ал Кайда, че се касае за масово самоубийство в знак на протест срещу ислямофобията и как пострадалите са виновни, защото са нарушили деликатните религиозни чувства на иначе спокойните и тихи хорица от "религията на мира".