77

WtF

преди 7 години

Глуа пак ли е президента ни с + ДА с - НЕ

76

(-_-)

преди 7 години

Въобще нищо не могат да върнат, щото всичко е безвъзвратно загубено. Армия? Ми то няма такава.. С какво ще ги въоръжат тия наборници.. с тояги? Ами техника? Тия неща не стават с въображение, ами с пари, а пари няма.

75

Анонимен

преди 7 години

В армията трябва да влизат само хора,обичащи родината си,независимо с какво гражданство са.Ако казармата ще ги принуди да бягат или да не се връщат от чужбина,то тогава те не не са за там.Мамините синчета,свикнали да стоят само пред компютъра или заврели носове в телефона не стават за тая работа.На държавата и трябват смели мъже,готови на всичко за нейната защита.Мухльовците да си стоят до полите на майките си.

74

Анонимен

преди 7 години

Прав е Президента. А на Каракачановще кажа, че ако сега българчетата, родени в чужбина са с двойно гражданство, с въвеждането на наборната служба ще станат само с чуждото си гражданство, а тези, които са тук ще заминат А говорим за демографска криза!

73

Анонимен

преди 7 години

Президентът зад казармата но: Не сега!Казарма ще има отново, когато резидента откачи България от локомотива на ЕС и НАТО и я закачи на разнебитената руска каруца. На русия и трябва много пушечно месо и казармата у нас ще стане отново задължителна.

72

Джедай Мастър

преди 7 години

За връщането на конскрипцията могат да са само хора, които не са били в казарма и не знаят какво губене на време и затъпяване е там. Интересно шкембе войвода, на когото наборната казарма му е като мантра в момента, дали е ходил там или предлага връщането й просто така - за да има за какво да говори.

71

ИЗВЬН

преди 7 години

Както всички забелязваме в последно време "битките" се водят ,чрез компютри и добре обучени кадри.Мнооого отдавна числеността на армията не е показател за мощ. Това би могьл да си го обясни всеки човек, който мисли трезво и разсьждава, а сьщо и следи случващото се по света.Орьжията отстьпват място на глобалната мрежа. Тихо, без крьв и жертви...в сьщото време резултатите са завидни. ...само Каракачанов явно мисли различно, ама от IT специалист и компютьр не може да се отклоняват средства :))

70

Дедо Пенчу

преди 7 години

Василев,браву бря!Многу хубаву им го речи.Тъй,тъй,сал къдърните люде шъ управят нашта мила България.Туй чалгарите съ многу народ бря!*** *** народ.Затуй шъ съ бедни и гладни се.

69

Мнение

преди 7 години

Наборна служба? - Само за хора, които не учат и не работят. Какво ще прави в казармата млад човек неизкушен от военната професия и с амбиции да бъде учител, лекар, адвокат, журналист, инженер, филолог, художник, компютърен специалист?Вие луди ли сте?Двете години в казармата бяха загубено време за интелигентните младежи по време на социализма, там те деградираха интелектуално, като единствения плюс бе, че заякваха физически, но днес има много места за спорт, без тъпизмите на ***....

68

Анонимен

преди 7 години

Златко, защо пред НО в заглавието ти няма запетая, чоджум?

67

Стига

преди 7 години

сте дращили глупости!Наистина ли тук НИКОЙ не се досеща,че Европа по никакъв начин няма да одобри и се съгласи на такова нещо.Така,че кой какво казал няма ниииикакво значение.А за това,да нямаме никакви права в собствената си държава,знаете виновницитееее

66

бдинец

преди 7 години

Днешната младеж има спешна нужда,да е далеч от наркотиците,алкохола и безотговорния живот тип,,тати носи,мама меси".Къде по-добро място за усещане на живота в друго измерение от ,2-3годишно сужене в редиците на Българската Армия,и то по-възможност от най-строгата изтущаважа служба.

65

Анонимен

преди 7 години

Оставка за това недоразумение.

64

Анонимен

преди 7 години

Резидента от него нищо не зависи май. Имал мнение, но никой не се интересува от него.

63

Анонимен

преди 7 години

Нали има и отпуски в казармата, няма какво да се плашите! Ще ви идват родителите роднини познати на свиждане всяка седмица ако имат време разбира се, какво толкова сте притестнени? Тука повечето нещат да служат от страх! Хайде да не казвам че сте банда страхливци!

62

Само питам

преди 7 години

Защо наричат Президента ни Румяна?Така го наричат военните пилоти.

61

фил

преди 7 години

Г-н Президент, спрете пълзящия преврат, осъществяван от задкулисни, мафиотски структури, олицетворявани от представители на изпълнителната власт.Ако днес не заемете позиция в защита на гражданите на България, утре може и да е късно.КОЙ управлява България

60

Чакайте бе

преди 7 години

Румен Дудата се омъжи за Деси Траверсата, която беше Десислав...Значи Румен е третополов...

59

Анонимен

преди 7 години

КВО ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ ,БЕ ВАСИЛЕВ....?!!ОСВЕН КУ""И и ПЕД""ЛИ за ....МЕДИЙНИ ШОУ-ПРОГРАМИ ....ДРУГО , КВО МОЖЕМЕ ...??!

58

Анонимен

преди 7 години

Фатмегюл Радев :)