123

Нацист

преди 7 години

И? Симпатизирам и изповядвам националсоциализма. Какъв ви е проблемът, че да ме съдите? Нещо данъци ли не плащам, трепя евреи ли? Ще ми бъркате в главата ли?

122

Христо

преди 7 години

Престанете да занимавате Народа със скандали и политически противопоставяния. Достатъчни са ни 27 години " преход". Оставете ни да си починем. Знам, че с това си вадите хляба, но помислете и за обикновените българи, останали на тази територия. Не ни тровете информационно!

121

Анонимен

преди 7 години

Комунизмът разгромява западната демокрация и нейния продукт империализма с фашизма. Фашизмът е война на западната демокрация и империалзма за да се унищожи комунизма.

120

Анонимен

преди 7 години

Баце интересно мие едно държавно лице с още няколко такива нормално лие да се подиграват зарад пиенето на хора които не пият баце недеи спа ми вържи кучето щото от пияници ми писна

119

Az

преди 7 години

До Анонимен - "Докато вие се карате кой е по-католик от папата, старците живеят с мизерия." - Ами заради кой живеят така? Нали заради съюзниците на Хитлер - Руснаците, които ни експлоатираха 45 години и изклаха буквално толкова Българи, колкото и Турците не са изклали. Левски е казал - Тоз който ни освободи щу ни пороби по-лошо и от Турците.

118

Анонимен

преди 7 години

Радев е милитарист.

117

Анонимен

преди 7 години

А пък Амазон продават" Моята борба", и в Германия също.ами сега?

116

Не може така!

преди 7 години

Сегашната ДЕМОКРАЦИЯ е по опасна от нацизма и сталинизма! За справка Европа в момента!!!!! Ислямизъм!!!!

115

бб

преди 7 години

няма ли кой да сезира прокуратурата че да ги приберат на топло тези фашисти че да не вредят на обществото

114

Az

преди 7 години

До Анонимен - Какво му е достойното на човече издигнато за генерал и президент от най-мракобесната партия в историята на България, одобрено от съоюзниците на Хитлер при започването на втората световна война и обучавано да кара самолет на същите летища на които са се обучавали да летят фашистките пилоти с одобрението и разрешението на КПСС и другарчето Сталин ???

113

Анонимен

преди 7 години

Айде кажи ми какво лошо са направили хитлеристите на българите? Някой да ми обясни на мен като на българин по произход защо да чразя хитлеристите? Виж ако бях поляк или сърбин щеше да има за какво да ги мразя, но като обикновен българин не мога да разбера защо?

112

гафурина

преди 7 години

вън от парламанта всички хитлеристи

111

Анонимен

преди 7 години

Може ли някой от плюещите по фашизма да каже какво лошо е сторил чичото с мустачките конктетно на България? Щото аз едимственото което се сещам е, че е трепал шумкарите.

110

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Бойко Борисов си затваря очите за очевАдни фашистки изявления точно така, както го прави Порошенко с "Десен сектор" в Украйна.Трагедията е, че в Украйна фашистите от "Десен сектор" не участват във властта за разлика от България.

109

Анонимен

преди 7 години

България е в плен на евроатлантическата русофилия, която подтиска всякакви националистически пориви съгласно волята на победителките от последната световна война. Събитията от последната седмица са нагледен пример, че евроатлантическите и евроазиатските ценности се припокриват.

108

Анонимен

преди 7 години

Глей кво нещо може да направи една СНИМКА в подходящия моментРеакцията ви към СНИМКАТА е по-зловеща от това, което има на нея.Живеет в 21 век

107

ПОДКРЕПЯМ

преди 7 години

Подкрепям ценностите на Европа .Всички хора маркиращи се като нацисти трябва да приемат и негативите на тази партия - десетките милионите избити деца , майки и войници в концлагери и на фронта .Та мисълта ми е - който мисли да вдига ръка за нацистки поздрав , да си приготви няколко милиарда евра или лева от джоба си , за да плати компенсация на роднините на жертвите .В Европа и Русия все още чакат да открият скрити нацисти , има закон по-жесток от този за банките .

106

До 120

преди 7 години

Без Мюнхенския сговор от септември 1938 г., когато Франция и Британската империя предават Судетската област в Чехословакия на Хитлер, Чехословакия нямаше да бъде окупирана няколко месеца по-късно от нацистка Германия (в съучастие с Полша). Нямаше да има и Втора световна война.

105

Анонимен

преди 7 години

до 132 Пенсионерска деменцио, май забрави как Генерала скастри Ердоган преди 2 -3 месеца, а?

104

Revolution_

преди 7 години

Комунизма, фашизма и ислямизма трябва да се преследва от закона!