27

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува какъв е.Ако съм на Виолета веднага почвам да съдя държавата в която шизофрениците ходят по улицата и представляват заплаха за всички граждани,включително жени и деца.Вината е изцяло в държавата и в никого другиго.Която не лекува лудите и ги оставя да ходят сред хората играейки си на руска рулетка.И после обвинява хората че не давали достатъчен отпор на лудите!

26

Свидетел

преди 7 години

Истина е. Единият извънземен беше яхнал човека и му крещеше в ухото, а други двама му повдигнаха крака, засилиха го и удариха бабата. Самата баба имаше на главата си шлем с антена за прихващане на извънземни, а в очилата и беше прикрит микроскопичен лазерен шмайзер.За съжаление, всичко това остана скрито от охранителните камери, защото четвърти извънземен внимателно прикриваше всичко това с вестник.

25

Ами ако е прав ?

преди 7 години

Бях на спирката Видях Живко как седи на една пейка и си крие устата с ръце и така странно си мърдаше пръстите.Живко й креснал:Ще счупя костите на всички българиАми ако е прав ии ивънземните са го накарали ?Тогава?

24

д-р Исня

преди 7 години

Пуснете ги бе. Пуснетете лудите и закрийте психиатриите! Да стане малко весело, че е скука. Кеч, кеч по спирките да има.

23

Анонимен

преди 7 години

Тоя лай-нар трябва да изяде малко земни шутове и тупаници. Само така ще спрат да му говорят извънземните..Ако въобще му говорят, щото много лесно ще стане да се оправдаваш с извънземните..

22

Анонимен

преди 7 години

Човекът е очевидно болен. И като така - би следвало да бъде въдворен в институция за принудително лечение. За съжаление, тази система за психиатрична помощ у нас е крайно неефективна.Когато това е така, следва терапия от типа "Динко"... Жалко за пострадалата жена, жалко и за болното момче!

21

Анонимен

преди 7 години

Абсолютна измислица е това заглавие. Извънземните?! На кого е изкрещял?! Глупости! Досега щяха поне 5 човека да са го споменали. А не след три дни, и то само на днес.бг.

20

Ами ако е прав ?

преди 7 години

"Бях на спирката 5 минути преди да дойде автобусът. Видях го тоя Живко как седи на една пейка и си крие устата с ръце и така странно си мърдаше пръстите.След ритника Живко креснал: "Ще счупя костите на всички българи".И защо подценявате наистина версията и показанията на младежа?

19

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ СУБЕКТ СЕ НАРИЧА ЗАПЛАХА ЗА ОБЩЕСТВОТО!БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е СУПЕР АГРЕСИВЕН ИЛИ ПРОСТО СИ Е ХАХО ТОЙ Е ЗАПЛАХА ЗА ОБЩЕСТВОТО!РЕШЕНИЕТО Е ЗАТВОР ОТ ПОНЕ ЕДНА ГОДИНА!!!!! ПОНЕ ИМА МИНИМАЛЕН ШАНС ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ КАТО СВЪРШИ НЕЩО ОБЩЕСТВЕНО ОПАСНО ЛОШО ИМА И НАКАЗАНИЕ ПОСЛЕ!

18

извънземен

преди 7 години

Интересното е, че всички ще се втурнат да се възмущанат на случката, защото са видяли записа, но колко реално ще помогнат на улицата и има ли такава масови коментари на подобни клипове за проявена добринаАми направите си сами проучване, кое събира повече популарност-злобата и трагедията или добрите практики.Значи агресията е в самите нас, ние и откликваме пишейки, гледайки я, но не искаме да го признаем, че я храним, трудно е да се изправим срещу себе си.Докато това е така, все ще е така.

17

анонимен

преди 7 години

ей сега е момента да спретнат бърз закон за лудите,че болницата има право да ги държи само месец и после излекувани неизлекувани в къщи няма здравна пътека,той е пълнолетен майка му не може нишо да му каже и сигурно и жената е в страх,попечителство се взема трудно,е къде са ни програмите като в Германия,кой трябва да го озъбти,че един уби полицай,друг ритна жена и така лудите се множат ами ние какво ще правим,кой и къде ще ги прибере?

16

Анонимен

преди 7 години

Очаква се земните, хората на Перата да му *** тиквата но така, че да загуби контакт с Извънземните завинаги. Вчера се страхувал, значи не е толкова луд. Като е така какво дреме полицията и не го прибере на топло за много дълго време? Или трябва някой да бъде убит и тогава да се разтичат мазни прокурори и съдии, които ще словоблудстват за агресията в обществото, причините и начините за да не се допуска.

15

Анонимен

преди 7 години

При комунизма и Тодор Живков шизофрениците редовно ритаха бабите по спирките, но комунистите криеха това от народа.

14

Анонимен

преди 7 години

Охранителната))камера защо не е предотвратила нападението, нали затова ги слагахте?Тоя въпрос извънземните ми го нашепнаха.Всъщност охранителните камери охранват гладните за зрелища.продължавайте напред.

13

не е сам

преди 7 години

Всеки, който е чувал от образовани познати за:-рептили-федерация на светлината-квантово лечение-хомеопатия и фармацевтичния заговорИ други щуротии да даде +Масово са луди! И правят ритуали за контакт с извънземните! Трябва да ги прибират на време да не става като тоя

12

Анонимен

преди 7 години

Ако е наистина болен не отговаря за действията си, както е по закон. Друг е въпроса ако е болен и опасен, както се доказа трябва да въдвори в институция така че да не е заплаха за околните. И ако е такъв случая тези дето искат да го бият и трепят включително и виртуално седнали на стола си чрез интернет не са прави.

11

ostavime

преди 7 години

Сигурен съм, че ще се намери адвокат ***, който да го извади от затвора. За мен едни 12 или 18 месеца ще послужат перфектно от образователна гледна точка с цел предотвратяване на последващи такива действия. По бързата процедура. На кой му пука дали е болен или не. Фактите са налице. ОПАСЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО. Това е.

10

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Когато...този престъпник бива линчуван с табела на врата...защо,другите след него ще си...избият от *** кратуни всички...извънземни шепоти.Време е народът да се самозащити с действащ български...наказателен отряд,иначе няма...оправия.

9

Айде още един

преди 7 години

Имам приятели които са нормални на вид , а като вземат да ми развиват разни теории за световни заговори и започват да ме притесняват и то доста сериозно , и доколкото разбирам се самооблъчват от съмнителни страници из нет-а . За пример оня дето обясняваше как пиеики кислородна вода ставаш безсмъртен.

8

Анонимен

преди 7 години

Май и медиите извънземни им говорят. Каква цветиста история от един опасен инцидент.