57

Вербовчик

преди 7 години

До Пълни глупостиТия, дето се кланяха на мумията, сега вече имат друг кумир - чичкото с мустачките (другият чичко, освен Джугашвилито).

56

Пълни глупости

преди 7 години

То по тази логика, музея трябва да бъде затворен, а директора и автора на статуята да са в затвора. А тези дето се кланяха на мумията в мавзолея? Тях какво да ги правим.

55

Дърт куманиз

преди 7 години

Павката е "наше" момче - обикновен НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТ!Знаете, че заедно играем "партия" винаги, когато се наложи да смачкаме демократите...

54

Анонимен

преди 7 години

Този ретард може да бъде в затвора в някои държави с тази снимка

53

2 МИЛИОНА ЖЕРТВИ

преди 7 години

вече има така наречената "ДИМОКРАЦИЯ". ПОРОБЕНА БЪЛГАРИЯ. Само в колониите си дават златото без нищо. 145 МЛН $ са изнесли ДЪНДИ и колко е останало ТУК- 2%. Това не стига само за рекултивация на изтровената с цианкалий земя. А РЕДКИТЕ МЕТАЛИ въобще са изпаднали в "договора" на ИВАН КОСТОВ - ПРОДАЖНИКАКакво ще кажеш бе "умник ???

52

Патриот

преди 7 години

Станахме като Украина, управялват ни олигарси , мутри и неонацисти!

51

Анонимен

преди 7 години

Голяма работа станало, че се снимал. Той Боко си взе вицепремиер бутащ бабички вие сега за една снимка го емнахте...

50

??? много сме умни

преди 7 години

Та питам какво му дадохте на пияната братушка в замяна на вашите къщи?? кръвта на брат си!? хитлеристите били ужас а вие червените комуня да не би да сте цветенца?? убивахте без съдия, без съд, без адвокат, без закон!! убивахте брат и сестра, майка и баща заради неичерпаемата простотия в главите си и заради една сатанинска секта която после отрекохте и сега уж се кръстите в църквите ама кой от вас отиде при свещеника и си изповяда греховете и кой каза Господи Прости ми бях черен искам да съм бял

49

ЕКСПОНАТА

преди 7 години

да си остане там. Даже и собствениците на музея не са посмели да направят манекени с вдигната ръка по нацистки. А на тоя Т.ЪП индивид му се вижда много забавно. Обаче ако посмее това да направи в свободна Америка диретно ще го осъдят

48

Анонимен

преди 7 години

e ajde sega!qsno e - shega e!!

47

?? мноо сме умни

преди 7 години

преди 9 години този човек на колко години е бил ??? охх леле ... комунистите веднага се юрнаха да спасяват държавата хаха! да бяхте се сетили когато крадохте на хората имота и ги биехте и убивахте по заповед на кръволока сталин! простотията на простака не знае граници. малко ли от вас паднаха убити от червената чума ?? а вие пак искате да и се кланяте? защо ли ? защото без пияната братушка с ръждясалия танк сте едно голямо нищо!!! кръгла нуличка сте!!! братуката ви дал а вие какво му дадохте ??

46

УВОЛНЕНИЕ

преди 7 години

Незабавно и подвеждане под отговорност за пропаганда на НАЦИЗМА.

45

Х.АЙЛ БОЙКО

преди 7 години

Това ли викат сега патриотарите в министерствата

44

extremist

преди 7 години

ДОЛУ ГЕРБ

43

Анонимен

преди 7 години

Нали по филмите показваха,че това е реплика на онзи артист дето играеше фюрера-фаворита,а отговора на другите артисти дето стояха срещу него да скандират беше друга реплика,но тъй като на тая снимка артиста в шинела и като фигура е сякаш от екипа на Щирлиц то кой е объркал репликите,че не са по тези филми,щом не са по тях значи остава поздрава на артистите от времето на Римската империя по времето на римския сенат и легионите като са ходили по регионите с разлика от оня артист дето търсил петрол

42

Lora

преди 7 години

Редно е този човек сам да си подаде оставката или партията, която го издига да оттегли кандидатурата му. Когато се целиш високо в политиката, трябва да внимаваш какво правиш и говориш. Колко *** трябва да си да качваш такива снимки в социалните мрежи. С нацизма майтап не може да се прави.

41

Анонимен

преди 7 години

до РокиИскрено се надявам, че не го мислиш сериозно това за нацизма и че не е лошо да си нацист. Като убеден патриот ти казвам, че този *** е за шамари!

40

Анонимен

преди 7 години

ТВЪРДЕ МЛАД ИЗГЛЕЖДА ЗА ДА Е БИЛ СТУДЕНТ ПРЕЗ 70-те ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК

39

4efo

преди 7 години

По-добре ли е да си татуираме Сталин и Ленин и да развеем знамето със сърп и чук. 14/88

38

Роки

преди 7 години

Не виждам нещо страшно да е станало! Човекът преди 9 години едва ли е знаел. че ще стане зам министър! А и не виждам нещо лошо да си нацист - споделяйки дадено мислене, без да предприемаш действия. Вие дето сте много праведни, ще има да търсите нацистите когато някой *** пребият някой ваш дядо за 5 лева и когато станат повече от нас!!! И да не забравяме, че по времето на нацистка Германия, България е притежавала всичките си територии с българско население.Трябва и интереса да си гледаме :)