67

Анонимен

преди 7 години

До ,,,ЗАЩО СЪСЕДИТЕ ДА ЧИСТЯТ АПАРТАМЕНТА Й,А НЕ ДЕЦАТА Й.ТЕЗИ,ДЕТО СЕ ПРАВЯТ НА МНООООГО ДОБРИЧКИ И Я СЪЖАЛЯВАТ,ДА Я ПРИБЕРАТ В ДОМА СИ СИ,БАРАБАР С МАЧКИТЕ.

66

боби

преди 7 години

Преди години семейството на мой приятел стана жертва на едно ку-ку,онзи беше не коткар а гълъбар.Купи апартамента на последния етаж,изгради на покрива гълъбарник,съедини го с апартамента и стана страшно.Миризми,кърлежи,кокошинки и всякаква друга гад и денонощен шум.Но най-непоносима беше вонята.Моят приятел опита всичко,стигна и до съд но загуби делото.Накрая продаде апартамента ефтино,на ци гани.И *** решиха проблема-бой,бой и пак бой,докато кукуто продаде апартамента и се върна на село

65

,,,

преди 7 години

Ми да се хванат и да изчистят апартамента на жената, не да я гонят. Тя едва ли ще откаже. На 84 години дали може сама да се справи...

64

Анонимен

преди 7 години

Лошото е, че такива възрастни хора не полагат елементарни грижи за животните си- ваксини, кастриране, поддържане на хигиена и т.н и става страшно. Дори това да се прави пак се усеща, че в дадено жилище е имало животно. Колко съм се карала с наематели, че не отдавам обор. Иначе бабата в никакъв случай не трябва да се оставя на улицата. След като за близките си не е важна, може да се разбере с някой друг да я гледа и после да му препише апартамента.

63

Анонимен

преди 7 години

Потърпевшите в този случай са съседите на тази жена. Не разбирам хората, които се опитват да ги изкарат виновни, но така е в България след 1989-та година - виновните се обявяват за невинни, а невинните се обявяват за виновни.

62

До 65 Ужас

преди 7 години

И как изобщо можа да ти хрумне, че съседите не са потърсили всякаква възможна помощ? Аман от такива като теб дето изобщо не мислят. Нямаш си никаква представа какво е станало, но раздаваш акъл и се опитваш да бъдеш морален съдник.

61

ооох

преди 7 години

До 61 До ТВти мислиш ли, че тази жена осъзнава, че има психически проблем?!????

60

Ужас

преди 7 години

тия съседи, защо не са потърсили помощ от институциите, преди да предприемат тази стъпка. Спят на топло в леглата си! Къде е човещината, морала, ценностите на християни? Утре на друг в този блок ще почине съпруг/съпруга, ако и той не може да понесе мъката и него ли ще изгонят? Егати "хората"

59

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е в законите и правилата. Защо 20 години след като се е появил проблема при тази жена, а тя тогава е била на 64 години, та защо държавата нищо не е направила, за да живеят хората нормално? Едва ли има нормален човек, който да нарече егоизъм желанието на хората да живеят нормално.

58

До 63

преди 7 години

Това, което предлагаш е най-лошото възможно решение - бабата да продължи досегашния си начин на живот, както и да продължи да тормози съседите си. Всичко друго е по-добро, вкл. и изгонването й от това жилище.

57

Чикън

преди 7 години

Как изглежда обществото ни: Един полудял, другите го мерят с камъни, а третите са дълбоко притеснени за котките му.

56

До 62

преди 7 години

Т.е., искаш да кажеш, че бабата не е човек... Добре че не всички хора мислят като теб. Вярвам, че в Пловдив ще се намерят доброволци, които да се погрижат за тази възрастна жена и да предотвратят изпращането й в дом. Вярвам, защото не всички млади хора са бездушни егоисти.

55

До ТВ

преди 7 години

Срамното е да водиш такъв живот и да превръщаш в ад живота на хората около теб. Като не можеш да живееш човешки, отиваш в специализирано заведение. В случая с изхвърлянето й съседите са й направили добро, но човек, който не е имал такъв съсед не го разбира и мисли първосигнално по начин не отговарящ на действителността.

54

ТВ

преди 7 години

Въпросът с котешката миризма се решва много лесно, като се купува редовно котешка тоалетна. Бабата сигурно не се сеща за това. Но дано се намерят доброволци в Пловдив, които да поемат грижата за нея, защото е срамно да те изхънврлят от дома ти на тази възраст.

53

Анонимен

преди 7 години

Тази жена още преди 20 години е трябвало да влезе в специализирано заведение и може би не трябва да излиза от такова заведение. Не е станало и резултата се вижда - жената води ненормален живот, прави живота на съседите си на ад, т.е. за всички е по-лошо. Много отдавна е трябвало да я изгонят от жилището за неспазването на човешките норми на поведение. Това, че явно не е в ред с главата не я оправдава. Съседите й също са хора и имат право на нормален живот.

52

Анонимен

преди 7 години

Има една подобна в блока, където живеех преди. Няма котки, но вонята е не по-малка. Използва за тоалетна стълбището и асансьора и т.н. На следващото място, където живях имаше "любителки на котки", които съсипваха животните с прекалената си грижа за тях - да им е топло, да са нахранени, не дай си боже да им се наложи да направят 1-2 крачки, че ще се изморят. Напълниха блока с милиарди бълхи, да, милиарди, миризмата е ужасна, но те едно си знаят - "милите котенца". Иначе и аз съм гледал и котка,

51

ТВ

преди 7 години

А тя е издържала, когато им е сменяла насраните пелени..

50

До 51 (до 49)

преди 7 години

А ти какво предлагаш? Може би искаш да си я вземеш у вас? Казвай, а не само да критикуваш!

49

Анонимен

преди 7 години

Същата кукувица живее на моя етаж, но е 40 години по-млада от тая бабка. Събрала е над 10 котки вътре и вонята се носи през фуги във входната и врата. Излиза по тъмно и избягва съседи. Не плаща разходи за входа. Чудя се как добри хора се разболяват от тежки болести и умират, а тая *** не се разболява.

48

Анонимен

преди 7 години

Самият факт, че децата й не са издържали и са спряли да я посещават би трябвало да накара да се замислят даже и хората, които без да мислят, бързат да осъждат съседите й.