87

Анонимен

преди 7 години

БРАВО НА ПУТИН РУСИЯ ВЕЛИКА ГЕЙБРАКОВЕ САМО В ЕС ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ЛЕЙДИ И ЛЕЙДИСМЕНЬЙ

86

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен................щото нефта и газа са на руската държава...............Не са на руската държава а на шепа кагебисти и техните деца. Ама за да знаеш това, това трябва да се чете, не само да се гълта руска пропаганда!

85

Анонимен

преди 7 години

Не знам за пропагандата на СССР ама статията по горе е промиване на мозъци - по принципа вижте колко руската власт е гадна, колко потиска народа. Истината е, че им е гадна на някои щото нефта и газа са на руската държава, а не както в Ирак съответните корпорации."обвинен в корупция от Алексей Навални"-хахатоя Навални да не е господ та раздава обвинения...смех

84

Анонимен

преди 7 години

До Русия е великаИкономически не са мръднали на никъде от 30 години, а цивилизационно от поне 100. Ако не ги управлява посмъртен диктатор нямат идеа какво да правят. Една кола не можаха да направят сами като хората и като гледам дори Нисан не успя да им помогне. Нещо да се произвежда в Русия освен алкохол за вече наквасеното население?

83

Анонимен

преди 7 години

До Русия е великаИ кое по-точно и е великото? Икономиката ли, манталитета ли, кое?

82

зз

преди 7 години

Дааам, пропагандната машина на ссср няма равна. Който се вдигне на протест, се обявява за екстремист, а протестите са задълително платени и организирани отвън. Иначе хората живеят в охолство и разкош и нямат реален повод да протестират. Като гледам Русия, не правя голяма разлика със Северна Корея...

81

Руснаците

преди 7 години

Това са вечните роби!Нека си стоят там, в ъгъла на Азия.

80

Анонимен

преди 7 години

До до 161.............истината мухъл помашки....................Руската плесен е най-благородната на света!

79

до 161

преди 7 години

Бе я се гледай работата не си ти човека дето ще ни казва къде е истината мухъл помашки.

78

Анонимен

преди 7 години

До Русиия е велика..............Във краварника направо ги застрелват минава един агент на ЦРУ..................Винаги, когато руския лакей няма аргументи опира до " А в Америка защо бият афроамериканците". Статията е за Русия, не за САЩ.

77

Анонимен

преди 7 години

До Русиия е великаВ *** правят "терористичен" акт по заповед на из.род като Путин и избиват над 300 деца. Справка-Беслан.

76

Русиия е велика

преди 7 години

Във краварника направо ги застрелват минава един агент на ЦРУ и убива 20-30 деца после казват, че е някой психопат и готово.

75

Баба Ванга

преди 7 години

До СпецаРусия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.

74

доктора

преди 7 години

До Anonymous - Лекарствата не пропускай .

73

Анонимен

преди 7 години

До СпецаПовтаряш руските пропагандни клишета. Руските управляващи винаги са прибягвали до мита, че Русия е обсадена крепост и, че Запада иска да ги завладее и ограби ресурсите им. И така повече от три века. И понрже руснаците никога не са били свободни и сляпо вярват на своите управляеащи винаги се хващат на тази въдица. А ти не си никакъв спец, а си или поредния руски *** или елементарен наивник русофил.

72

Анонимен

преди 7 години

До Anonymous 152В Русия завинаги е точно колкото е жив поредният диктатор.

71

Спеца

преди 7 години

Русия изгражда единна патриотична нация защото няма друг път , заобиколена е от враждебна среда , която всячески се мъчи да я оплячкоса!В култ са издигнати истинските морални ценности , а не като на Запад фалшивата "свобода", че всеки може да бъде "различен" и да прави каквото си иска!Ванга е казала , че Русия ще бъде моралния съдник на бъдещето !Разбира се няма да е Слави Трифонов , още по-малко някой английски ....обратен!

70

Анонимен

преди 7 години

Пропаднала ***

69

Анонимен

преди 7 години

Пиеската "Перестройка"-операция "Голгота"- провеждана в СССР и Русия приключва,но продължава в Европа и САЩ!Не може шепа тарикати да се гаврят с човечеството!От всекиму според възможностите- на всеки му-според труда!Учил си да поливаш с маркуч- отивай да поливаш градинките и поляните...и не се занимавай с друго!Академици и професори не се решават да управляват икономиката и държавата- разни пикли и чик-иджии ,които дори в гимназиите не ги приемат без привилегии ще управляват БГ! Какавани!

68

Анонимен

преди 7 години

русия няма бъдеще