66

Анонимен

преди 7 години

аз затова не идвам в Софиязащото всички там сте големи софийски дришльовциумрял съм ви за мегаполиса

65

само ГЕРБ

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАСтранжа, кефиш ме, требе да сме брутални с прииждащата *** щото ни се качиха на главите

64

Невен

преди 7 години

И аз съм си решил проблема. Нямам кола, не защото не мога или не е удобство, но при толкова коли в София, съотношението полза/проблеми в това да имам или не кола е в полза на това да нямам. Истината е, че трябва да се наложат еко такси, правила и прочие, така че 10% от колите да отпаднат ...

63

само ГЕРБ

преди 7 години

До до 80Има имаСедем гаража давам в Младост 1 и два в Младост 2 и имам още три свободни

62

Факт

преди 7 години

До блок 329 имаше огромен паркинг за съседните три огромни блока, но мафията си присвои половината. Хората там с протест успяха да запазят част от паркинга.

61

немай и накъде

преди 7 години

Аз лесно съм решил проблема. Тарикати, които паркират, където си решат, им чупя чистачките и страничните огледала. Повече не съм ги видял😀

60

Загрижен

преди 7 години

на 7 мил. българи има 4.3 мил коли според таз класация :https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_vehicles_per_capitaсме били на 44 място но според сегашните данни сме с 614 коли на 1000 българи - т.е. вече сме на 13 място до Канадците -само да се вдигне МРЗ че да напуснат още 500 хил. и 500 хил. да си купят и те коли а и да умрат няколко хиляди пенсионери и готово за американците

59

до 80

преди 7 години

Там гаражи няма.

58

само ГЕРБ

преди 7 години

АМИ купете си гаражи бе цръвули с цръвулитеАко немате паре ше ви давам под наем аааааахахахахахахааааааа

57

до 75 Мда

преди 7 години

Около нула магазинчета. Попитай колко паркинга общината разреши да се застроят, вкл. И големият паркинг до блок 329.

56

Анонимен

преди 7 години

Ами така ще е строи се безразборно без никаква мисъл, раздават се разрешителни, пищят хората видиш ли иначе Младост нямало да се развива и после същите тези пищят колко било задръстено, колко мръсно и как нямало къде да паркират. А в общината няма един читав специалист който да си разбира от работата и да направи един истински план. Младост беше един от топ кварталите на София, скоро ще е по зле и то Люлин, да ме прощават Люлинчани, без лощи мисли за тях!

55

Анонимен

преди 7 години

Еййй, умник до Умника тук. Забрани??? Няма да се карат коли над 10 години, ще се забранят. Тогава колко ще намалеят парите в общините, а печалбата на Вальо Златев, да не се кара дизел??? Чистотата на въздуха зависи от горенето на дърва, въглища и гуми. Махалите това горят, около Витоша също. Колите били причина, глупости. Искат да ни грабят с още пари, не разбирате ли? А един е прав, ще останат богатите да паркират но ще трябва да си наемат охрана и за колите през нощта. Никой няма да им прости!

54

Мда

преди 7 години

А и колко от гаражите са направени на магазинчета. Made in BG!

53

Анонимен

преди 7 години

Чета новозабогателите герберасти които с лекота предлагат високи данъци и такси за да останат само те. Ами да ви кажа богаташчета, ще горят колите ви като Новогодишни бенгалски огънчета. И нищо няма да ви спаси!!!!!

52

Анонимен

преди 7 години

забрана за коли по-стари от 10 години да влизат в София и готово.Хем по-чист въздух, хем няма да е пълно с 30 годишни трошляци, тровещи въздуха.Ама ходите на работа с кола- има градски транспорт.Ама имате малко дете - има таксита.Да заведеш няколко пъти годишно детето на лекар с такси не е по-скъпо от това да поддържаш кола.Като имаш пари да си купиш апартамент в Младост по 1000 евро на кв.м., значи имаш пари и за нова кола.

51

Анонимен

преди 7 години

Положението е същото в младост 1 до окръжна. Хора от общината постройте паркинги за бога, предпочитам да плащам за паркинг, но няма такъв.

50

Истината

преди 7 години

Проблемът с паркирането в Младост го създаде общината, разрешавайки презастряването в Младост, вкл. и нови сгради върху паркинги. Сега хората плащат глоби заради корумпирани кметове и общинари.

49

Край

преди 7 години

Изхода:1. затягане на прегледите;2. вдигане на данъка на 500-2000 лв. за кола;3. повсеместно платено паркиране;паричките от 2 и 3 в силен градски транспорт.Обаче за целта Кмета трябва да е с ТОПКИ като на слон. До тогава - бавно задушаване и затрупване със скрап от Италия - нов внос.

48

Анонимен

преди 7 години

Много "умници" тук, високи данъци и такси, както и паркиране?? От колко години Картофка е кметица, и най-добрата? В Младост имаше празни места на които можеше да се построят паркинги на 2-3 етажа. Но лакомията на общинарите е чутовна! Продадоха се парцели които се застроиха, а не паркинги. Да се подобри живота в провинцията за да не се тъпчат в София. Хората си оставиха къщи и дворове, спокойствието и чистия въздух. Колко милиона да стане София, ще издържи ли? Най-лесното е забрани и глоби.

47

Анонимен

преди 7 години

Мазни шоферски драми, за пореден път. Знаете ли колко ме интересува къде ще паркирате, *** прости? Да ви имам проблемите.