158

Анонимен

преди 7 години

все сме вика братя славяни хахахахахаахахахахахахаха кви славяни са *** бе хахахахахахахахахахаха толкова са славяни колкото нигерийците са славянииии хахахахахахахахах азиатска *** хахахахахахаха въобще самото понятие славянин е пълен бълвоч хахахахахахаха *** тия прости мур зил ки хахахахахаха

157

Атанасов

преди 7 години

Ами след като толкова дълго е живял(и досега),и се е развивал в Русия,много ясно че и те са съпричастни и горди с успеха му!Не виждам нищо неестествено или клюкарско в това.Успеха на момчето наистина е общ.И какво лошо има в това?

156

Анонимен

преди 7 години

Момчето е израстнало в Москва и е съвсем естествено там да се е развило! Може би по-добре отколкото ако беше във великата България и при нейните обитатели!

155

Анонимен

преди 7 години

До Българин 160Престани да квичиш от кочинката си! Явно това е родното ти и най-близко понятие.Някак си не върви от територия, от която в чистото в минало море да текат фекалии, където в красивото дефиле се спускат потоци от смет, сметта е по улиците, а от пасажите и входовете вони на пикня, в обществения транспорт смрадта на пот те давида се подиграваш на страна, която е образцово чиста, а народът й има национална баня!А ние - "Честита баня!". Абе, и ти си бил българин! С *** венци!

154

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 185Не, ти си ги мразиш така, просто от аkаната си душица! По хейтърски. Кажи, какви права имаме ние в повече от другите в този случай? Ние обичаме да се кичим с чужди постижения. Пример - Джон Атанасов, Силви Вартан...

153

наблюдаващотдалеч

преди 7 години

Е, сега стана ясно защо има нещо противно в мутрата на това ***

152

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 194"...Все *** , макар и гении" Гордей се, пенделче! Макар да не си гений. И Шекспир, и Оскар Уайлд, и Съмърсет Моъм, че и Леонардо са от вашите! Даже Фреди, Джордж Майкъл, Елтън Джон. И даже Азис!

151

Анонимен

преди 7 години

Losho niama, tam e poluchil muzikalnoto si obrazovanie, da e jiv i zdrav unaka ! P.S. a politicheskite igri... znaete kade da si gi navrete !!!

150

Анонимен

преди 7 години

Лично великият вожд му е акомпанирал на пианото. Дори днес в Китай е изсвирил на китайският президент песничката с която Кристиян за малко не спечели.

149

байхейс

преди 7 години

3-то разряден конкурс за певачки проведен в гладуващата Украйна с цел да се легитимизира ппо-американската фашистка хунта !третополово от Българо-Казакстански произход, което не живее в България и не говори Български !не ви ли мирише на еврейска политическа провокация с цел да се очерни братска, славянска и православна Русия !?

148

Фронто

преди 7 години

До АнонименОт Чайковски до Киркоров

147

АЗ76

преди 7 години

"союз нерушимъи..." :)по едно за всички!.че с го платите вие. :)не четем след мене. :)

146

Минаващ към Анонимен

преди 7 години

Анонимен, ти си американски славянин.Можеш да си мразиш колкото искаш. Аз също мога да мразя ***, продажници, лъжци, наглеци - все твои достойнства.

145

Българин

преди 7 години

Най-доброто ни представяне на евровизия до сега. Браво на момчето. Това че идва от Русия няма нищо лошо. Все сме братя славяни.

144

Мислете малко

преди 7 години

Първо, истината е, че Русия отдавна ни е зае*ала и изобщо не се интересува от нас. Всичките им качествени дипломати са пратени в САЩ, С. и Ю. Америка, Европа, големите държави в Азия, по-важните Африкански страни и като броим тука идват 6-то разредни дипломати защото ако искат нещо от нас те ще преговарят директно със САЩ или Германия. Тук пращат чичковци преди пенсия и с ниски качества - точно те пишат тези глупости за Кристиан Кръстев. Да не говорим, че Путин няма време да мисли за нас изобщо.

143

хахахахахах

преди 7 години

Завист товариши ?

142

Анонимен

преди 7 години

Човекот е руски гражданин и учи в Москва.. тука работи от 2години .. и заслуги имат и България и Русия.. точка

141

Анонимен

преди 7 години

Тоя е пял за Крим, а според някои Крим не e бил руски тогава, така че тоя дължи таланта си на Порошенко. Aма тъй e от нас никой няма да иде да представлява тиквите, остана да се молят на отпадъците от тук от там.

140

Деси

преди 7 години

Много неадекватно изказване от страна на руското посолство. Личи си, че злобеят. Ясно е, че е градил кариерата си там. Но отзаде му стои българският флаг, не нечий друг. Да благодарим на братушките, че си показаха истинското лице.

139

хм...

преди 7 години

Талантът няма националност.Израснал и се е развил в Русия , но представя България , това е по- важно.Всичко друго губи смисъл.