44

българин

преди 7 години

Кристиян Костов пееше много по добре и има по добър глас от португалеца!Така преди години направиха грък светоен шампион по гимнастика,а не Йордан Йовчев, така и сега .Когато Данчо се качи на стълбицата като трети публиката в залата ревна,че той е победителят,а не гръка! И сега същото!

43

Анонимен

преди 7 години

До Мариана МаневаКакво му е големото? Говорния дефект ли?

42

Анонимен

преди 7 години

Толкова е изтъркано да си държиш ръчичката по тоя начин, като на снимката... и да се тресеш като болен от нервна болест.

41

Мариана Манева

преди 7 години

Хора, стига с тия първи и втори места! Изкуството не е състезание, големите артисти сс големи защото публиката ги обича! Роди се един голям талант и той е българин. Трябва да сме много горди с този факт и да го подкрепяме. Това е.

40

Анонимен

преди 7 години

Руснаците сега ще кажат българина загуби хубаво, че неучаствахме. :D

39

Анонимен

преди 7 години

Браво Крис ,ти си истинския номер едно.Така се става звезда

38

Анонимен

преди 7 години

Явно Билан, Генова и Грава са светилата на съвременната музика и изкуство. Друго няма значение.

37

Кошслуков

преди 7 години

В бг да си мъж,трябва да имаш шкембе.Това е половия белег.Шкембелия ли си-вскичко е ок.

36

Мариана Манева

преди 7 години

Нова звезда изгря на световния музикален небосклон и той е Кристиян Костов от България. Това е факт нищо друго няма значение. Евровизия беше форума светът да разбере това. Обичаме те и сме гордеем с теб, нашето голямо момче!

35

Анонимен

преди 7 години

До Каракачановтогава за какво ревеш ?.......а и за предпочитанията си нямаш класа явно. простичък ми се виждаш.

34

до 53

преди 7 години

А ти какво прославяне направи за бъкгария, бе! Я излез малко от тоя селски двор, в който се намираш, поразбутай малко кокошките да ти направят път, и си отвори очите за естетика различна от мутренско-чалгарската!С.В.И.Н.Я!

33

Ангел

преди 7 години

Аве в тая Евроидиотщина само треторазрядни песни и певци има.Да сте чули и видяли някой световен хит или изпълнител да е произлязъл от нея.Не.Всички изпяват по една песен и залязват.Кристиян има потенциал да стане като тиин идола Джъстин Биибар.Супер известен и супер богат.Въобще му се чудя защо реши да направи крачка назад с участието си в тоя конкурс!

32

до 53

преди 7 години

До Анонименами когато европа те постави на второ място за някакво твое постижение,каквото и да е, ще си сменя критериите.

31

Анонимен

преди 7 години

До Каракачановмвного интересно - ти с какво се занимаваш и каква е ползата от теб ?

30

Анонимен

преди 7 години

добре,че всички,които пишат тук само ,за да плюят, не са по шосетата,че тогава ще се избият от злоба ! и да им предложа още : всеки от плюещите да застане с името си и да напише : аз вдигнах б-ския флаг и прославих България със.....еди какво си постижение ! да напишат : прославих страната с математика,физика,изобретение, музика,спорт,картини , скулптори, кардиохирург съм.....

29

Булгар булгар

преди 7 години

И тоя,половин българин,ама се оплаква като ,,оригинал,, -на нас все някой друг ни е виновен и сме недооценени !!! Нали те забелязаха в Европа ,бе ! Ти това искаше ! В Русия нямаше как да пробиеш !!!

28

карина

преди 7 години

Честито на Кристиян! Успех в кариерата !Иначе е един малък пик...льо, за да прави кардинални заключения и изглежда малко смешен.

27

Анонимен

преди 7 години

Дерзай, Кристияне! Пожелавам ти бъдещи самостоятелни професионални успехи. Този посредствен конкурс е под нивото ти.

26

Инонимен

преди 7 години

До година ние да вземем да изкараме някой бежанец и победата ни е в кърпа вързана.Ще пее за войната публиката ще се разчувства и хоп победата е наша

25

Анонимен

преди 7 години

Нашето момче си беше най-добре, но това не бива да го главозамайва, тъй като конкуренцията беше доста посредствена. Някои изпълнения бяха толкова пресилено смешни, че предизвикваха най-вече съчувствие. Кристиян наистина изпъкваше сред цялата тази посредственост, но...