31

Анонимен

преди 7 години

За С. Корея гледах два документални филма. Напълно да изчаткали, че и народа са зомбирали. За нашите, комунистите не са виновни. Те измряха по планините за идеята. Които останаха ги избиха след 9 септ.44г. Партийците са виновни за това. Виновни са и техните наследници за сегашното положение на хората. По партийните школи ги учеха как да манипулират масите. Не усещате ли сега манипулацията. Аз съм я виждал преди и сега е същото само по-диво. Независимо от партията която е на власт. Не правя разли

30

ким сер сем

преди 7 години

Всичко материално е присвоено от шепата.Сега се ръфат ,за собственоста над душите ни.

29

Език мой, Враг мой!

преди 7 години

Има нещо в Заглавието!КНДР отвъд пропагандата- когато гладът(той е подлог) развенчае митът( той/него) т.е гладът е подлог и се членува с -ят, а "митът" е с кратък -я Не може КНДР отвъд пропагандата -когато Той(гладът) развенчае Той(митът).

28

РККА

преди 7 години

И като чета тази статия трябва да благодаря богу за царството небесно в което съм се родил ли.Да ама мен доларовите фондове нещо ме подминаха,може би защото не съм подлизурко,не списвам рубрика за избраните ,не цуцам парици по партийна линия.АЗ съм от неудобните де ми трият коментарите,,,ама съм тук,,,трън в зад..ка.Доде промият мозаците на българите няма да останат българи,ще сме уникални в света единствената нация унищожена с пропаганда..гледайте краварски филми а *** в коматево се плодят.

27

Анонимен

преди 7 години

42 - 40 ст. струваше не килограм , а един хляб (мисля че тогава грамажа трябваше да е 700 гр. , но не беше) . $0 ст - първо , 36 ст. - второ качество и 30 ст. за ръжен . Средната заплата беше 120-150 лв. , като някои професии вземаха и над 200 лв. . Хлябът беше винаги вчерашен , като топъл имаше само по селските фурни , но той на другия ден не приличаше на нищо .

26

Анонимен

преди 7 години

"Митът" ли се пише в случая.... и това са журналисти

25

Романтик

преди 7 години

ДО 55 - кажи защо мислиш така, мотивирай се, не говори празни приказки... Този, който говори празни приказки, е празнословец

24

Анонимен

преди 7 години

Добре де, един въпрос извън темата - как в ужасната, негостоприемна северна корея населението е около 25 милиона и прирастът е положителен - 0,53 промила на година, а в страхотната, невероятна българия /член на ЕС и НАТО/, прирастът е крайно отрицателен: - 0,8 промила?????!!!!!????....Защото от КНДР и пиле не може да избяга, а в България останаха само българи в недетеродна възраст.

23

Романтик

преди 7 години

Добре де, един въпрос извън темата - как в ужасната, негостоприемна северна корея населението е около 25 милиона и прирастът е положителен - 0,53 промила на година, а в страхотната, невероятна българия /член на ЕС и НАТО/, прирастът е крайно отрицателен: - 0,8 промила?????!!!!!????

22

1972

преди 7 години

Моля пиш.лемета родени след 1989-та година да не дават оценки за един свят, за който нямат никаква реална представа.

21

Един от Северозапада

преди 7 години

Нима у нас няма цензура сега?????

20

1972

преди 7 години

Щастлив съм, че детството ми мина в онзи по-спокойния, по-сигурния и по-добър строй !

19

Моята заплата

преди 7 години

Аз пък вземам 10 000 лева на седмица.Хайде да се надлъгваме.

18

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте всеки път като ви домъчнее за романтиката на комунизма че тоя режим завършва с глад и с липса на тоалетна хартия като в Северна Корея и Венецуела.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39"гербераски" ???Защо пък реши, че подкрепям ГЕРБ ? Изводи от нищото

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 34Приятелката ми взима 1500 лева заплата, осигуряват я на почти 2000. Масово заплата 600 лева, ако живееш във Видин и си без завършено средно образование.Имам познати из цяла България и никой не взима 600 лева.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28260 / 0.4 = 541 хляба1000 / 1 = 1000 хлябаЗа какво си говорим ?

14

.

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Ей ***, я се връщай от там, от където си излязъл

13

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

На такива като този Западът плаща, за да лъжат и манипулират.Ако беше добър художник щеше да си изкарва прехраната с картини, а не с пропаганда.

12

......

преди 7 години

ДЕМОКРАЦИЯ ? ДА ИМАШ ИЗБОР ? ЩО ЗА ПРОСТОТИЯАЗ САКАМ ДА СЪМ РОБ БЕЗ ИЗБОР. ГАДНИ СОРОСИИ АААААААААААААА