57

Анонимен

преди 7 години

Настянават ги разбира се, в САЩ ако не си платиш сметките идат и те изхвърлят като мръсно коте на улицата ако се съпротивляваш и ти теглят куршума. Я идете вижте как е после ни разправяйте врели-некипели.

56

Оптимист

преди 7 години

Какво пък? В голям многоетажен блок има много повече съседки и следователно, по-голям шанс да чукаш на частно!

55

Анонимен

преди 7 години

Спомням си преди 35 години когато строиха новото летище на Токио, че всико беше построено и отвършено, но една от пистите беше направане на половина, защото един японски селянин не искаше да си продаде имота за да достроят пистата. Накрая го компенсираха с главоломни суми само и само да си довършат летището. Това господа е защита на частната собственост. В Москва сигурно им дават 24 часа да се изнесат от жилището и пристигат с багерите. Това най-добре го умеят комунистическите насилници.

54

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЩерката на Лавров разузнава под прикритие в САЩ и службите направиха Тръмп президент.

53

Анонимен

преди 7 години

Демокрация е нали и трябват жилища за всички в столицата а не банков фашизъм и искат по 100 бона за 10 метра в София.

52

Анонимен

преди 7 години

Да се чудиш защо щерката на Лавров е в Америка, сигурно има колекторска фирма. Нямам друго обяснение иначе.

51

н

преди 7 години

Угода няма не че дават безплатно обзаведено нов дом и не доволни ужас

50

Су-52

преди 7 години

Днес празнуваме победата на Русия над хитлеризма победата над капитализма и разгрома на ЕС с 1 куршум 3 заека. Слава Путин, СлаваРусия смърт на свинския ЕС.

49

Анонимен

преди 7 години

И ще продължава да е бедна, докато се хвърлят милиарди за олимпийски игри и грандомания, докато хората жулят одеколон.

48

Анонимен

преди 7 години

Около 41% от американците в трудоспособна възраст, имат непогасени здpавни вноски; колекторски агенции ги изнудват с около 30 млн. всяка година като една трета от тях са принудени да си продават жилищата за да покрият задълженията си.

47

Анонимен

преди 7 години

До един тамВ Русия никога няма да има прогрес и инвестиции. Там частната собственост не е защитена по никакъв начин. Това обезщетяване по комунистически го знам. Ще му вземат 100 квадрата ще го компенсират с 20 квадрата. Абсолютно беззаконие е в тази робска страна.

46

Анонимен

преди 7 години

Точно в Русия да кажеш, че няма място :D

45

Анонимен

преди 7 години

И какво? Русия била бедна, разправят...

44

Анонимен

преди 7 години

До чудо"Какво нещо е хибридната война от една вътрешно Руска новина и то добра за хората се прави пропаганда и се настройват срещу Русия!?"Хората са пропищели от вихрещото се беззаконие в Русия, той ми пише всичко било много хубаво за хората. Хайде марш в Русия пpocтак с пpocтак.

43

един там

преди 7 години

Аха значи, пак сензация да има- "вземат ти жилището и толкова!". Само че, като прочетеш материала разбиращ, че всъщност като им вземат жилището на хората, им дават ново такова! То тази програма за ограничаване на "вехтожителството" в Русия, не е от днес или от вчера! Просто досега не се е изпълнявала толкова масово пък и повечето "хущовки" не влизаха в графата "вехто жилище"! Преди време гледах един репортаж , за една бабичка, дето не искаше и съборят старото ,пък като я заведоха в новото-ахна

42

чудо

преди 7 години

Какво нещо е хибридната война от една вътрешно Руска новина и то добра за хората се прави пропаганда и се настройват срещу Русия!?

41

Анонимен

преди 7 години

До до 48От лъжите които си написал става ясно, че никога не си стъпвал в Русия.

40

голю босев

преди 7 години

В САЩ 70 % са безработни. Останалите живеят под мостовете и бият чернокожите.Заплатите им не стигат за цигари. Изхранват се с руски помощи.Руските леки коли и смарфони се купуват като топъл хляб. Руски фирми им вадят петрола и газта. Власта в САЩ е в ръцете на комунистическата им партия.

39

anonimen

преди 7 години

Преди перестройката в градовете в Русия всички жилища бяха държавни живее в тях под наем докато умре наема беше много малък.При перестройката качиха наема но им разрешиха с приватазиционните бонове да купят апартаментите(при нас с тези бонове нищо не ни дадоха окрадоха ги).Тези 4етажни блокчета са държавни общежития държат по 2-3стай с обща кухня,баня и тоалетна в двата края на етажа и искат тях да премахнат и да живеят в апартаменти под наем ако не си купи.

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49Ти луд ли си, *** ли си или само се правиш на такъв. Че то и в България по закон е забранено всичко това. Въпросът е защо Путин чак сега се е сетил че трябва да има нещо за защита от своеволията на колекторските фирми. Освен това като знам в Русия как спазват законите, просто ще има още повече бити, обрани и малтретирани длъжници.