214

До трак

преди 7 години

Прережда ви всички щото може би си е запазил час. Не знам какъв е но не мисля че ще отиде на зъболекар без да си запише час. Същото трябва да важи за всички. Ами записвайте си час. Идвате си и ви приемат навреме. Не знам защо пред кабинети трябва да отидеш в 6:30 сутринта и да се редиш цял ден за да те прегледат примерно. Не може ли малко по рационално мислене! Отиваш, прас и излизаш без губене на време в чакане?

213

шматка

преди 7 години

Ааа и Бареков дошълКазах ви аз че Слави е Бареков 2 ама не ми вярвате.Кукловодите са едни и същиПриберете го туй плешивото че ще го очука градушката

212

Анонимен

преди 7 години

Сапунка, турски сериал, ...... чалгар.

211

Анонимен

преди 7 години

Прави впечатление, че в първите 3 дни онази от ПИК го нападаше яростно и Дългия като и го....с аргументи и лафове и тази 2 дни вече е мирна нае...на скумрия! Уахахахах... Браво Слави!

210

Анонимен

преди 7 години

до 240 Прав си, брато..нормалния българин в 5 следобяд вече си пие ракията със салатката, а не стои пред парламента като Слкави.

209

Анонимен

преди 7 години

до 238Слави гостуваше на Сашо Диков и го пита Диков: Засщо ходиш с охрана? И Слави: това са мои сподвижници, не бих ги нарекал така..просто ги уволниха от МВР и аз ги взех на работа. И Диков:очаквах да кажеш, че няма нищо по-нормално в тази ненормална държава да имаш охрана!Така ще ти отговоря на въпроса.

208

Анонимен

преди 7 години

Силвестър Сталоун Мутра ли е че има охрана? Шварценегер мутра ли е че има охрана? Дейвид Бекъм мутра ли е че има охрана? Чарли Шийн мутра ли е че има охрана? Кажи, ве папагал 228!

207

Анонимен

преди 7 години

до 230 Всеки голям известен човек има охрана в този свят, защото този свят го изисква. А теб като не те знае никой, нормално е да нямаш охрана.Меси да не е мутра, че има охрана? Роналдо?

206

Оркестър Кристал

преди 7 години

Тоя изглежда болнав и не на място, както винаги.

205

Анонимен

преди 7 години

Много добри 5 дни от Дългия пред парламента. Много силни и интересни!

204

къш бе тактован

преди 7 години

докато трифонов седнал пред нар събр на спец столче и мъти хемероидите си, Бойко работи за нацията, праща спартаните и тека натаикаади ако трифнята е болно или одъртело да пуща микрофоньо на замята и да оди у пражителстжената да го подобряват

203

Анонимен

преди 7 години

до 229 Според теб клакво значи образователен ценз? Да могат да гласиуват тези само с висше образование ли? Или със средно? Нима? А тези с основно не могат да четат ли?

202

Анонимен

преди 7 години

до 228 Когато бачкаш неуморно 17 години като този човек в този бизнес, то и ти ще можеш да си позволиш охрана, дотогава ще бачкаш за 1000 лева на месец, ще си пиеш ракията вечер и ще се чудиш що не си богат като него.

201

Анонимен

преди 7 години

"На въпрос какво мисли за въвеждането на образователен ценз при гласуване, той отговори, че това е добра идея, но му звучи дискриминационно." До тук ми беше подкрепата за Трифонов, това е хиляда пъти по смислена промяна от глупавото мажоритарно гласуване...

200

Анонимен

преди 7 години

Изгледал съм 5-те му дни по тоя сайт актуално .ком.Много земен човек е Слави! И голям мозък!

199

Анонимен

преди 7 години

Много по-интересно е това което прави Слави Трифонов- да отговаря на журналисти и на всеки от народа пред НС вече 5 дни, отколкото вечерното му шоу в БТВ. Факт!

198

Анонимен

преди 7 години

шегаджия

197

БГ

преди 7 години

До всички филосови. Шоу ли прави, реклама ли си прави ами дърдорковци айде идете и вие да си правите реклама по този начин ама не ви стиска. Браво Слави, жалко не съм там но съм там но съм с теб. То народ не остана в БГ-то ама депутати-лапачи дал Господ. Някой беше сметнал че един депутат обрича 400 човека на глад. Ако поне нещо за държава и народ да правеха а то само крадат и крадат и само това.

196

Анонимен

преди 7 години

Шоуто си върви-партийно и държавно организираните бедствия,аварии, наводнения, издевателства и унищожаването на народа продължават!Време Е да се приложи принципа на С.Дянков-заплати за свършена държавна работа!Закони се променят- значи некачествена работа на депутатите -без заплати!Правителство взема заеми- значи икономиката не работи-без заплати!Има престъпления -МВР без заплати!Банките фалирали-банкери,прокуратура и съд-без заплати!Бедствия и аварии- кмет и областна управа- без заплати!

195

Пижо

преди 7 години

Даваййй Слави, мачкай комунистическите герберуги и патриоти ***