91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 110 Пропускаш че това стана по време на финансова криза когато всички бяха на минус а някой дори фалираха а други на път да фалират. *** не става една държава която на магия се държи на 0 и с толкова кражби и масово незачитане на правила нещата да са наред

90

Унуфри

преди 7 години

До КирилДянков несъмнено е капацитет в икономическите науки. Но, не е пенкелер. Понякога се изказва неподготвен. Не, министър на северна България, а 15 хилядния състав на БАН да вземе да се занимава с пустиняците, ще удари на дърво. Те не искат да живеят добре, искат да живеят на пук. Правят се на пичове с диалектни шаблони представяни като хумор, но в същнста си са злобни нихилисти.

89

Кирил

преди 7 години

Много сте зле повечето. Дянков , искате не искате е един от най-добрите икономисти в Европа. Постоянно търсен , един от най-скъпо платените и най-уважавани . Само по себе си говори и класата на университетите в които води лекции. Но естествено българина си го храни и плюе , нали сме най-умните и ние знаем най-много ..........те в Европа и света не разбират от икономика и затова го харесват и му плащат толкова пари .

88

Анонимен

преди 7 години

Само букаке за Дянков докато не замяза на пица фейс у суратя.

87

Иван

преди 7 години

Това е откакто се помня - вече съм на 70 год. Вярно е това, че се краде и тия които правят това, непрекъснато обвинямат другите, че крадят за собствено успокоение. Цял живот слушам това - краде се, та се краде. Омръзнахте ми. По добре ще бъде всеки да си върши работата за това, за което е роден. Какво ни трябва - един стол, една маса и едно легло. На онзи свят нищо не се носи, пък и животът е много кратък. Що за лакомия?

86

Анонимен

преди 7 години

Писна ми от куци коне, които хвърлят глупост след глупост! Първо, господина, Северна България има прекрасна магистрала - Дунав, но има *** управляващи, които не правят нищо за нейното използване, напротив. Второ Северна България, а и голяма част от Южна, имат нужда от регионална политика, а не от министерство на магистралите. Трето, ами я се скрий, че твоите временни решения, още тежат на бизнеса.

85

Унуфри

преди 7 години

Пустиняците са върли "патриоти" и мразят турците. Но, като се нажулят с парцуца /което е перманентното им състояние/ изпадат в делириум кършейки кючеци. Те са ментално потурчени и мразят държавата си все едно е турска. Абсолютни андрешковци ! За това са на този хал.

84

ЗЛОБАТА

преди 7 години

- НЯМА ДА СДАДЕМ ВЛАСТТА ПАК НА НАРОДА!- Защоо?- *** НАЛИ СМЕ ЕКИП?

83

Анонимен

преди 7 години

Очаквайте Министър на Княжество *** и Министър на източна РОМелия

82

Дянков в затвора

преди 7 години

Тоя аферист нали го съдят - да влиза в затвора от там ще дава добри "акъли"

81

Унуфри

преди 7 години

Северняците сами се наричат пустиняци. Мързеливи, злобни зависливи пияндета.Работя в София .В офиса има хора от цялата страна.Северняците са саможиви злобари и интриганти. Всички са чишити, но някакси можеш да се разбереш . Пустиняците ни се водят ни се карат. Да прецака някой му е по-важно от това той да е добре. За тоова се нарича северозападнала територия.

80

Виж тиии

преди 7 години

Долно американско *** окраде милиардите от здравната каса и милиардите на пенсионерите и съвет дава......*** гнусен

79

до 85

преди 7 години

Свинетка носи отговoрност за пътищата, ама пътищата са рутинна дейност от свинетки и евросредства трява да се строят без много шум и лакърдии. Aз не мога да разбера защо не се грaдят некакви производства, тая държава въобще един флумастер може ли да произведе, че да го продаде някъде да не говорим за електроника, таблети и прочие.

78

Хм

преди 7 години

Странна институция е Световната банка,щом в нея работят такива като КриСталинка и Дянков.....

77

Кирил Софийски

преди 7 години

Да има още министерства с тунеядци в тях ! И ако може всички да са роднини на управляващите и те да са с повишени заплати по европроекти ! А пенсионерите с постната пица !

76

Рв

преди 7 години

Я па тоя, от къде се появи бре? Излази от хралупата и почна да дава акъл. Я обратно в дупката. Ходи се прави на умен другаде. Тук си ни ясен що за стока си.

75

Анонимен

преди 7 години

Я тоя сменил розовата вратовръзка че да не го *** бежанците у Осфорд шубето е гоялама работа.

74

Анонимен

преди 7 години

Искаме тоя зализан канцеларски пудел за Губернатор на Видинското царство.

73

продажно племе

преди 7 години

Вижте само колко национални предатели и мекерета има в управлението на страната,министри,депутати,журналисти,медиии,телевизиии,разни политолози и социолози които са на тлъсти заплати на отвъд океанските си господари и работят срещу България и народа.....вижте ги братя и сестри българи ,вижте ги лицата им които денонощно промиват мозъка на стадото,това са все национални предатели които заслужават Бесило

72

Анонимен

преди 7 години

Министър на Княжество България