123

нЕкои руски серийни

преди 7 години

Сергей ГоловкинМежду 1986-1992 година, Головкин измъчва и убива 11 души. Методът му е уникален и невиждан от властите за онова време - първо души жертвите, след това прави секс с телата, а на финала ги нарязва така, че никой да не може да ги познаеМаксим Петровотговорен за смъртта на 50 човека

122

нЕкои руски серийни

преди 7 години

Валери Астратян Той тероризира Москва от 1988 до 1990 годинаупоява жертвите си, за да се гаври сексуално с тях по 10-15 дена, без почивка.Александър БучковНеговите жертви са 9 на брой, а убийствата се описват във дневник с името "Кървавият лов на хищника, роден през годината на дракона" - в същият е написано, че хищникът е консумирал сърцата на три от своите жертви. Анатоли СливкоИзмъчвал и убивал деца

121

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 140"Защо не казвате колко ученика бяха застреляни в САЩ миналата година, ама либерастите се загрижили за правата на педофилите и геронтофилите. Сега дори на Фанция ще и турят един *** за премиер, хак да им е на либераските прасета."А ти защо не казваш колко руснака умряха от Бояришник само в един руски град? Да ти припомня ли? 700 души. Властите признаха за 70, по стар съветски обичай неприятните неща се занижават 10 пъти, а положителните се преувеличават 10 пъти.

120

за 137

преди 7 години

Гледай си рабoтата Ким има достатъчно ядрено оръжие за да направи краварника на пушено сирене ядрените опити се правят в тунели под земята, а не с балистични ракети в небето капиш. Вервай се на американска пропаганда, но като изчезне краврника от картата пак ще се посмеем.

119

Анонимен

преди 7 години

А какво става с визита за САЩ? Нали България вече 10 години е член на ЕС който има безвизов режим със САЩ и по този договор американците си влизат свободно в България. Отмениха ли визите за българи или партньорите от САЩ още се подиграват и плюят в лицето на българите?

118

Анонимен

преди 7 години

Защо не казвате колко ученика бяха застреляни в САЩ миналата година, ама либерастите се загрижили за правата на педофилите и геронтофилите. Сега дори на Фанция ще и турят един *** за премиер, хак да им е на либераските прасета.

117

Анонимен

преди 7 години

Над 2 милиона българи страдат от нервни разстройства и депресии, но не смеят да се лекуват защото се тресат от страх, че ще останат без работа, че ще изгубят ипотекираното жилище, че ще останат без средства за съществуване, т.е. ще останат на улицата и без хляб.

116

Анонимен

преди 7 години

43% от домакинствата в САЩ харчат повече, отколкото изкарват. Средната класа в Амеирка вече е малцинство докато през 1971 г. 61% от американците са живеели в домакинства на средната класа.

115

маке

преди 7 години

бъзикайте се коко сакате ама окло ск ври и кипи сите са напърчили ракетите

114

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"През Втората световна САЩ бомбардират София и избиват над 5 хиляди цивилно българи - жени и деца! Целта на американските бомби не е военно обекти или армейски тилови съоражения а именно избиване на живилно население. САЩ са военнопрестъпници."След 2СВ СССР става причина за смъртта на 300 хиляди цивилни българи. Целта на руснаците е била България да остане за винаги руска колония.

113

Анонимен

преди 7 години

След 9.9.1944 г кремълските марионетки и терористи избиват над 20 хиляди само за 3 месеца. След което систематично избиват стотици хиляди българи за 45 години социализъм.

112

Анонимен

преди 7 години

Тинейджърите в САЩ прибягват до проституция, тъй като не могат да си позволят да си купят храна. Това става ясно от изследване, което показва ширещ се глад в най-богатата страна в света, пише "Гардиън".

111

Анонимен

преди 7 години

Дори едни северкорейци плюха отгоре на краварника Великия Краваристан с космически дълг падна на колене пред Прасчо С Корея почти без пари има най-мощната армия в света, а интерестно ако някой им даде 25 трилиона заем какво биха направили.

110

Анонимен

преди 7 години

Чиновник в Далас побесня, застреля началника си и се самоуби. Двама души са загинали при стрелбата, открита в офис-сграда в Далас. Полицията съобщава, че служител е застрелял началника си и след това се е самоубил

109

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Ким!

108

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 118"Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна които федералното правителство отпуска на бедни американски семейства."Всяка първо дете в Русия все още е живо въпреки управлението на Путин и мега галактическите кражби на неговата ОПГ.

107

Анонимен

преди 7 години

Корейците показаха че не им дреме за мнението на посраните американци и техните лакеи.

106

Анонимен

преди 7 години

В аптеката: - Искам да си купя антидепресанти! - Рецепта имате ли? - С българска лична карта не става ли?..

105

Анонимен

преди 7 години

През Втората световна САЩ бомбардират София и избиват над 5 хиляди цивилно българи - жени и деца! Целта на американските бомби не е военно обекти или армейски тилови съоражения а именно избиване на живилно население. САЩ са военнопрестъпници.

104

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 124Май забрави Луканова и Виденовата зима, а ? Май забрави трите фалита на държавата под руски ботуш ?