15

Анонимен

преди 7 години

Голяма изненада . А, че е избран нелигитимно нещо да казват . Или само като чуят мюсюлманско име и са - за . Изчадия брюкселски

14

1234

преди 7 години

да сложат винкела за шеф на енергетиката и наще ги очаква същия щурм при следващото поскъпване

13

Анонимен

преди 7 години

Общувал съм с македонци. Има и свестни, ама повечето са тотално промити мозъци. Има български паспорт, ама ти оябснява как България иска да завладее Македония. Нереални типове просто. Живеят в някакъв си собствен свят. Сума време ни плюха, а в същото време албанците спокойно си се множаха. Е, кой им е виновен, че я докараха дотука.

12

Анонимен

преди 7 години

Целaтa рускa мaфиотскa политикa нa Бaлкaните ФAЛИРA! Мaкедония отивa към делбa, кaквaто требвaше дa имa още 1990 г.

11

Анонимен

преди 7 години

Надай се, немците не са ти македонци

10

Анонимен

преди 7 години

Навремето като ги пуснах албанците хич не му мислиха. Сега се намножиха и станаха колкото макетата. Скоро това и в Германия ще стане.

9

факт

преди 7 години

Когато великият ни политик Иван Костов искаше България ЕС и НАТО смятахме ЕС за съюз на бели хора с демокрация и права на личността.Не със забулени лица, фалшифициращи масово избори из ЕС .Не знаехме ,че има третополови и ,че гейовете са за предпочитане в Европа. Затова избрахме ЕС.Да сме като всички европейски народи ,а не да превиваме глава пред муджехидини и Ердоган .

8

Анонимен

преди 7 години

Много разбирачи,много чудо имало в нашата България,а запретнете ръкави и направете нещо,а не само за коментирате ,какво би било добре за съседите.Явно мъдруването е най-силната ви страна.

7

НИЕ. ВИЕ. ТЕ

преди 7 години

БРЮКСЕЛСКИТЕ ДЕПУТАТИ, КАКТО И ОТ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕС, ДА НЕ СЕ МАШАТ У МАКЕДОНИЯ, И ДА ИМ КАЗВАТ КОЕ Е ХУБАВО И КОЕ Е ЛОШО, ЩОМ ТАКА СА РЕШИТЕ ГРАЖДАНИТЕ НА МАКЕДОНИЯ ТАКА ЩЕ СТАНЕ...... САЩ---ХАМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СЪЩО ДА НЕ СЕ БЪРКАТ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ЛОШО.....МАКЕДОНИЯ НЕ ИМ ТРЯБВА ДА ВЛИЗАТ В ЕС.....

6

Анонимен

преди 7 години

Етническата карта във Македония е 50 на 50,албанците вече не са малцинство и мелезите трябва да го осъзнаят иначе ги чака война която ще загубят ,ще загубят и територия,ето за това ЕС хареса Джафери,за да има мир.

5

Анонимен

преди 7 години

То не знам кой е и дявола. Едните са албанци, другите ни викат, че сме били татари и ни рушат паметниците.

4

сещайте се...

преди 7 години

очаквайте Европейската комисия да поиска повторни избори у нас, тъй като симпатичният демократ и доказан либерал и евроатлантик Л. Местан не е намерил място в сегашния парламент. Фредерика Могерини ще изрази изключителна загриженост, че турският посланик не е почетен гражданин на София, а пък липсата на полумесец в българския флаг нарушава правата и душевния комфорт на носещите потури у нас...

3

Анонимен

преди 7 години

Явно съдбата на Македония е решена вече.

2

Анонимен

преди 7 години

Ке я делят ли македонията брюкселските зелки, или целата ке им я дават?? Няколко пъти я даваха на Сърбия.

1

Анонимен

преди 7 години

Естествено Брюксел на коя страна ще застанат! На страната на дявола, както винаги!