107

Анонимен

преди 7 години

Това е така да се каже следващ етап от дестабилизация на Балканите, след Югославските войни от деведесетте години. Тогава не успяха да въвлекат България пряко, и с Македония удариха на камък, но сега ще се опитат отново, за нова сметка и със значително намалена съпротива от страна на цивилизованото население. Историята обаче подсказва, че на този шантав полуостров който си е наврял гагата, добро не е видял. Дано все пак нещата да не бъдат с лош край.

106

Анонимен

преди 7 години

Националистите от ОП да отиват в Македония да се борят за идеите на руския панславизъм.

105

Яне

преди 7 години

Македонците, като наследници на великият Александър Македонски и като народ съществуващ от хилядолетия , ще трябва да се справят и с това...нали все пак са големата работа...но защо ми се струва, че по-скоро такива измислени нации и държави не изкарват дълго!

104

xax

преди 7 години

Тук наизлезнали някакви коминтерновци и ми говорят за християни и мюсюлмани. Защо ли от 140 години само братя християни се бъзикат с нас, има ли един от вас руски фенове, който ще ми обясни? По-добре да изядеш 20 шамара, но от православен, вместо да общуваш с мюсюлманин. Като оставим обичайните тролски коментари - да - ЕС трябва да направим повече и да се намеси по-грубо в Македония. Безпристрастна и бърза намеса, за да няма после онеправдани и прецакани.

103

Анонимен

преди 7 години

Комунистическият фашизъм избуя в Македония.

102

Анонимен

преди 7 години

До Гошо Абе Гошко рабрали че твоят приятел ламарината"скоро ще загуби девствеността си??Купи му една фанела на раета за спомен и един некролог..!

101

Членска карта №7

преди 7 години

до 112Нека носим и плюшени мечета...

100

Анонимен

преди 7 години

Да седнем всички зад компютрите и да защитим православните си братя! В краен случай а организираме мощен гей-парад в София в чест на Хефестион дружката на Аце Великиот!!!

99

Анонимен

преди 7 години

Защо все трябва да чакаме някой да ни защитава? Тука сме 7-8 балкански страни ? Дали Албания ще тръгне срещу всички? Единството прави огромна сила мислете малко....стига се карахте помежду си .

98

Гошо

преди 7 години

До Анонимен 106Искате да кажете, че западът подкрепя изцяло ислямизацията?

97

до 106

преди 7 години

Горе долу си прав. Дано поне този път не ни бомбандират.

96

Анонимен

преди 7 години

А Борисов бил на тайна среща с америчкия посланик и с представители на фанация"Америка за бг"Срещата се е състояла в централата на ГЕРБ,съобщават някои информационни агенции.Каквото каже началникът,все пак...

95

Анонимен

преди 7 години

Има предсказание за Балкански съюз , но лошото е че ще стане след като ни разцепят държавите! За това лидерите на балканите трябва да се съберат и да ясно да заявят позиция срещу всеки опитващ се да създаде война тук. Времето изтича.

94

Анонимен

преди 7 години

ГРАНИЦИТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ ГИ РЕШАВАТ.ЗАТОВА ПЛАНОВЕТЕ СА ТЕХНИ. ЩЕ ДЕЙСТВАТ ПОД ЕГИДАТА НА НАТО.ЛЮБИМЦИ ИМ СА АЛБАНЦИТЕ, А НАЙ МРАЗЕНИ ОТ ТЯХ СА СЪРБИТЕ.ЗА НАС НЕ Е МНОГО ЯСНО.НАЙ-МНОГО ДА НИ ДАДАТ НА РУСИЯ, КАКТО НАПРАВИХА В 1944 Г.

93

Анонимен

преди 7 години

Ами Балкани, място за мерене на *** на Русия и Запада. Във всички случаи навсякаде, където бяха направени всички възможни работи да бъдат изгонени от обитанията си българите и настанени албанци и турци, намазаха турците и албанците. Но ясно трябва да се каже, че началото го даде Русия, чрез "подаръците" си. Това разпали гигантските апетити към българските земи.

92

Фашисти на власт

преди 7 години

Никой не вярва вече на експерти заради тях БГ стана най-корумпираната,болна и бедна държава в света,сега пък за капак ще боледуваме и с фуражки на чело ,чака ни управление тип Кадафи с европейска подкрепа или по точно гавра!

91

Колко сме загубени

преди 7 години

Не може ли най-сетне да спрем да обслужваме чужди враждебни интереси на Балканите и са направим един икономически съюз? Поне няма да ни обират до шушка външни сили

90

ВАСИЛЛИС СТИЛИХОН

преди 7 години

ФИРОМ ГУУД БАЙ .--ВРЕМЕ Е РОДНИЯ ГРАД НА ВЕЛИКИЯ ВИЗАНТИИСКИ ВАСИЛЕВС ЮСТИНИАН ВЕЛИКИ--СТОБИ, ДА СЕ ВЪРНЕ В МАЙКА ГЪРЦИЯ, 2/3 ОТ РИРОМ Е С ГРЪЦКО МИНАЛО , ТОПОСИ, ОНОМАСТИКА И ЕТИМОЛОГИА.МОНАСТИРА, ПЕРИСТЕРИ, ПЕЛИСТЕР, ПЕЛЛАГОНИА = ОБРАТНО В ИСТИНСКАТА ДРЕВНА ВЕЛИКА ХЕЛАДО МАКЕДОНИА.ГЪРЦИЯ ПОДКРЕПЯ АЛБАНИЯ.

89

Спомени от Самуилово

преди 7 години

Преди време, когато започна това делене на албански държави си казах, че е ред и на Великата мАкедония! Надуваха се зъбиха се на лево и десно, ама не се замислиха щот са горди голи дупета, че западните покрайнини като отпаднат от македонски граждани нищо не остава! Кой остава грък, кой българин, албанците ще се отделят и на финала вече се вижда залеза на едно жалко съществуване! Македонйо, горд народ живее по твоите земи, само дето е сляп и не знае кой е!

88

Кежон

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Македонците са си настроени срещу нас не от албанци, а от други уж наши християнски "братя", а именно сърбите...Не знам какво ги жалите, при положение, че ни ненавиждат. Въобще не ми дреме за тях, въобще не ми дреме кой каква религия има, а какво отношение има към мен и към моя народ. Какво те грее, че някой е твой християнски "брат", при положение, че същия този човек ще ти забие ножа в гърба при първо възможност