24

Веселин

преди 7 години

До АнонименСъжалявам те. Искрено.

23

nkavrakov

преди 7 години

Онзи ден минах покрай Манастирски Ливади,имаше нови сгради,още в процес на строителство и от дъждовете се бяха образували мехури на мазилката,по горната част на фасадата.Още не са завършили сградата и се разпада!!В София в момента брокерите и банките надуват балона и чакат шарани за да ги набутат с ипотеки и комисионни.

22

Анонимен

преди 7 години

Всеки на който не му харесват тези цени може да си живее на село.

21

Анонимен

преди 7 години

поредната брокерска шитня

20

zzz

преди 7 години

Ейййй, не се спряхте бе... Манипулатори долни... През ден статия за цените, за наемите. Брокерите, банките и строителите са в комбина, а журналята са продажни манипулатори ...

19

Анонимен

преди 7 години

Те по-високи от тези в Сибир ще ги изкарат.

18

nkavrakov

преди 7 години

Поинтересувайте се преди да купувате имоти в София.Вече официално се пишат и статии и то от кредитни институции че цените на жилищата са НЕРЕАЛНИ !Не купувайте на тези цени.Отлива на купувачи ще обърне пазара в посока надолу.Брокерите живеят от комисионни.Липсата на интерес сваля цената на имотите и обратно.В момента всичко е спекула ,дори самите брокери го признават,не се набутвайте.В София има вече цени като в Чикаго и Копенхаген,един от най скъпите градове в света.Това е БАЛОН !!!

17

Анонимен

преди 7 години

На какво отгоре тези цени?? Да газиш в кал всеки ден?? Агенциите да пуснат промоция - безплатен трактор, за всеки закупил апартамент над 1000Е квм, :)))

16

Анонимен

преди 7 години

СОФИЯНЦИ СА С МНОГО ВИСОКИ ДОХОДИ, ТРЯБВА ДОБРЕ ДА СЕ ОСКУБЯТ

15

Тони

преди 7 години

До nkavrakovНямам нищо против да брия 1000 евро/м2, но да получа в замяна на това качество, а такова липсва. Говоря не само за строителството, но като цяло за качество на живот в населеното място - добри транспортни връзки, пътища без дупки, подредени улици с означени паркоместа, и тротоари без паркирали коли на тях, уредено междублоково пространство, залесен парк, градина и училище, спортна зала - всичко това да ми е в района. В същото време заплатата ми да позволява да си покривам разходите

14

Анонимен

преди 7 години

Защо говприте глупости за белите държави. В Мюнхен за боксонйера ще се бръкнеш 200 000?. Ама ви знае много устата

13

nkavrakov

преди 7 години

Всичко което се продава на цени над 800 -900 евро на квадрат е на нереални цени.Ако си спомняте допреди две години само банките не даваха кредити за панелки.Сега когато цените на панелките станаха по 900 -1000 на квадрат услужливо се включиха и вече дават ипотечни и за тях.НЕ КУПУВАЙТЕ НА ТЕЗИ ЦЕНИ Всеки има глава на раменете си .В момента банковата и имотната мафия е във вихъра си.Нека всеки си спомни сценария от 2008 година.Всичко това сега се повтаря отново.

12

Анонимен

преди 7 години

балонът се надува и като се пукне ще има евтини ипотекирани имоти на килограм, цените в белите държави са по-евтини!

11

nkavrakov

преди 7 години

Тези статии излизат всяка година през месец Април.Това е част от манипулативна медийна политика за нереално и спекулативно надуване на цените на жилищата.Който иска в момента да си купи жилище трябва да знае само вдно нещо.В момента пазара на имоти в София е в ситуация на ИМОТЕН БАЛОН !!!Това означава НЕРЕАЛНИ СПЕКУЛАТИВНО НАДУТИ ЦЕНИ на жилищата.В този процес участват и банките и брокерите.Банките искат да ви набутат ипотечни кредити защото след година лихвите ще тръгнат нагоре.

10

Гост

преди 7 години

Много им се ще да провокират втори бум с имотите ама няма балами за сега

9

пешо

преди 7 години

цената е супер, само да продам къщата и идвам , село генерал тошево, 1000 евро /1кв.м, овошки, свинарник и курник, къщата е наследство от богат стар български род аристократи репресирани от комунисти

8

Анонимен

преди 7 години

ми айде пробвайте да купите в младост на 1000 еврака. нема такъв филм. за нормално жилище на хубав етаж тухла искат 1200-1400 еврака. 1000 искат за последен етаж панел с течове или ново със скосявания от тавана до пода и тераса която е половината площ от апартамента

7

Анонимен

преди 7 години

...това на снимката може и да е 700EUR... хубавите имоти си гонят 1000...

6

Анонимен

преди 7 години

Фирмите се развиват само на едно място. Няма работа в останалите градове. Всеки иска да живее в собствено жилище което е нормално, но ако си дошул само за да работиш по- добре под наем. Трябва да има развитие и в малките градове, но има ама..... Като гледам как се намира кадърен персонал скоро и жилища няма да се купуват.

5

Анонимен

преди 7 години

Квадрата за нормално жилище е 700? + - в София :) Останалото е надут балон. Брокерите надуват яко цените без дори да има покритие, ама и глупавия Софиянец го слуша.... Идеш ли в агенция цената на апартамента скача с минимум 15% за тях. Ако го пуснеш без тях, цената става по-нормална,но има хора който разбират от бизнес и овце :)