73

Анонимен

преди 7 години

Този виц е стар като тебе. Хайде лягай си, партиецо.

72

ссдд

преди 7 години

Единствената причина поради която и в Русия картинката не е идентична е ,че руския народ умира от глад поради бедност.

71

walmartpeople

преди 7 години

Така се казва сайта. И самите американци си поместват и се подиграват със себе си там какви са ***, *** и т.н. Руснаците не са открили топлата вода. Дреме им на краварите кой как ги подиграва, те сами се гаврят със себе си.

70

Анонимен

преди 7 години

Това ли са типичните американци?.ами това са, колкото и да не им се вярва на някои.гмо-то , холивуд и "американската мечта" - не прощават!за съжаление от това, което виждам у нас - пътят е същият, но просто благодарение на инерцията социализма, високото егото на българина и историческите му корени и самосъзнание - тези процеси текат доста по-бавно. компютърното ни поколение обаче е вече доста изкривено, на социалистическите му родители все още държат юздите... все още ....

69

Анонимен

преди 7 години

И в Русия има подобни. Навсякъде се навъди долнокачествен материал и требе да се пусне малко кръв за пречистване на обществото. Дончо Трампата ще се погрижи.

68

Анонимен

преди 7 години

И на тия ***.ти се възхищават заблудените Българи, ахкащи по америка смях.

67

Атлас

преди 7 години

Леле мале,.............Фидосова,Пеевски и Лилянка са направо нормални..........

66

Анонимен

преди 7 години

Рускините ги видях в Пукет. Богати, оперирани колхознички, които омитаха сутрин бюфета на закуска и оставяха чиниите пълни , за да покажат излишъка и изобилието на които уж са свикнали у дома си. Е те това е отврат.

65

ха ха ха

преди 7 години

И защо никой не иска да емигрира в Русия ? Защото там 5% са приказно богати за сметка на другите 95% ,които живеят в мизерия ,евтин спирт и промит мозък .

64

мнение

преди 7 години

Разгледах снимките. Пълен отврат.

63

Анонимен

преди 7 години

От 71Да де и аз това казвам,че е от храната.

62

До 66:

преди 7 години

Повечето градове в Тексас нямат тротоари. Ако ходиш по шосето пеша могат да те арестуват за скитничество. Нямате си представа колко е скучен живота там. До 71:Много се лъжеш. В САЩ има храна за бедни и за богати. Богатите ядат качествена храна умерено, не преяждат, спортуват редовно, правят си медицински прегледи периодично, в допълнение даже си правят корекции на зъбите, трансплантация на коса и козметични операции.Бедните люпат чипсове, макдоналси, сладкиши и си заминава рано. Те това е.

61

Петербург

преди 7 години

Абе честно казано и руснаците/ рускините са идиотьи като американците. Ние сме най свестните и затова сме се разбягали по цял свят, перфектни индивидуалисти:-)

60

Анонимен

преди 7 години

Колата няма общо . Карай кола и яж по една ябълка на ден и да видим,как ще станеш 100кг :) Храната регулира теглото в човешкия организъм .

59

Анонимен

преди 7 години

Естествено че е от храната . Аз също не ходя пеш ? Но спортувам,гледам какво ям и съм 70кг.Когато човек има повече пари се отпуска почва да хапва повече и с времето качва. Където има затлъстяване има и пари. Бедна държава с дебели хора няма! Всичко е въпрос на хранене от него се трупа и се живее.

58

Един българин

преди 7 години

Къде бе? Къде са тия американски сайтове, които иронизират руснаци???Аз досега само в руските сайтове съм гледал собствената им излагация!А имаше един такъв американски филм комедия - за най-глупавите начини за замоубийство на американци.

57

Анонимен

преди 7 години

Е,хайде сега,какви дебели рускини и руснаци има,при това,последните са вечно пияни.Има и специален сайт за това,колко са *** руснаците.

56

Анонимен

преди 7 години

Не вярвам да е от колите, от манджата ще да е. И други имат коли.

55

Анонимен

преди 7 години

Не съм ходил в Уса и не ми се ходи, *** да праят квото искат, но е тъжно да ги наречеш хомо сапиенс повечето от местните 3-4та генерация.

54

Анонимен

преди 7 години

Как ги издържа американската земя тези хипопотами? Явно скоро ще се гътне.