37

ами то и ние

преди 7 години

ами то и ние да си печатахме кинтите като тоалетна хартия и ние щяхме да сме добре !!!! Ама немаааа.......................... само урецу за назе баце !!!!!!!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 7 години

Предствата на повечето българи за САЩ се формира от филмите.Хора правете разлика, че филмите са художествени произведения все пак и не отразяват реалния живот.Живял съм в Синсинати, Охайо 12 години и за това време не видях нито една катастрофа по пътищата и нито един убит. Не съм чул и стрелба.Град като град, при това много красив и спокоен.Наложи се да се прибера по семейни причини, иначе бих останал там до края на живота си.

35

Анонимен

преди 7 години

На нивото на среднозаможните българи да ги наречем, в САЩ са единствено новодошлите крайнобедни латиноси и то само първите 5-6 месеца.

34

Анонимен

преди 7 години

Храната в САЩ на месец е малко повече отколкото в България.Само че там за тези пари работиш ден-два, а тук половин месец.Малка разлика, нали.

33

до 38

преди 7 години

Бъркаш много, ама страшно много.400 000 $ са си 400 000 $ - дори и в САЩ.С тях можеш да живееш супер добре, вярвай ми.Само не ми излизай със селския лаф, че видите ли там едно кафе сигурно е 200 $.Не, кафето си е кафе и не е повече от 3-4 $.Обикновено е 2 $.

32

Анонимен

преди 7 години

Тя Америка не е за всички бе селчовци. Стойте си на село и се успокоявайте, че от Витоша по-високо нема.А и да решите да отидете, защо мислите че ще ви пуснат.Визи братчета, цедката е страшна - успяват да преминат само най-добрите.

31

до 32

преди 7 години

Ами тя няма да живееш в цялата държава. Ще си избереш един тих и спокоен град с културни комишии и ще си живееш там.

30

Анонимен

преди 7 години

До до 25Бил съм си спедитор така да се каже, освен шофьор.---------------------Ми то българите в САЩ или са шофьори, или чистачи. Бъхтал си по 20 часа, спал си в камиона, ял си джънк фуудс по пътищата. Що се стоя там да живееш като е толкова хубаво, а се върна на село? Като дойдат шведите някоя нощ, ще ти остане само бъхтането.

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен20 Ами, представям си каква палавница си била, щом това ти е бакшиша.И също така-представям си стремежите ти и манталитета ти-да получаваш бакшиш в казино.

28

до шофьора 180 000

преди 7 години

хахахахах ... Или си карал на хляб, сол и вода там 4 години, или никога не си ходил, а само си чувал разни работи и сега злорадстваш против България. По твоите сметки на месец си спестявал 3750 долара. Колко си печелил и колко си харчил? Предполагам че и там, както в Европа, дори в Бг, шофьорите на т.н. тирове печелят сравнително добре, но все пак... Иначе на хляб сол и вода, както вече писах, с 16 часова раб. смяна (ако там не ги засичат, по колко време карат) може и да си успял, знам ли...

27

Анонимен

преди 7 години

До до 25"товари с повишен риск" "И никой не ми е плащал. Изкарвах си парите сам"Мда, щом никой не ти е плащал явно си брал парите от някое дърво. Или може би си превозвал дрога? То за тия работи е разбираемо да се наеме тъмен балкански субект :D

26

Анонимен

преди 7 години

Той сега Ким...десети нали каза, че като им пусне бомбите, нищо няма да остане от тях. Какво сме им забрали кахърите?

25

Анонимен

преди 7 години

Няма по-голяма от българската мечта - полуграмотен неандерталец да ти е примиер,да превивш гръб пред разни чужденци чорбаджии и да ти плащат колкото да пиеш две ракии вечерта и да отидеш пак на работа.Е, на това му викав аз мечта. И да се чудиш откъде да намериш 400 лв примерно да си ремонтираш таралясника, който е по-стар от децата си. Пък имаш и внучета.Абе мечта ви казвам. Зарежете ги тия смотани американци.Тук са мечтите - булгарише дриймЗЗЗ.

24

до 25

преди 7 години

Зависи какво караш бе ***. Има товари с повишен риск да го наречем.Сега започна ли да затопляш вече или ще чакаш да потече топлата вода от крана за студената.И никой не ми е плащал. Изкарвах си парите сам.Бил съм си спедитор така да се каже, освен шофьор.Намирам си курс, договорям си цената и въртя геврека.

23

Анонимен

преди 7 години

Руската мечта-да си виолончелист приятел на Путин с4 млрд.$ в панамска офшорка или корумпирано ченге отдел "Антикорупция" със 120 милиона евро в апартамента.

22

Анонимен

преди 7 години

До Голата истина"Невероятно но факт.Американците живеят по зле от повечето европейци/"Изобщо не е невероятно, има си класации. ФАЩ отдавна излязоха от топ 10 и едва ли някога ще влязат пак. Всичките държави преди тях са европейски.

21

Анонимен

преди 7 години

В САЩ ако си обокновен бачкатор не е много по-различно от тук. Обаче ако си Ай Ти например или лекар или адвокат можеш да направиш доста сериозна пачка.Тук 3000 лв минават за добра заплата на Ай Ти. Там се започва със 120 000 долара (говоря за годишно, защото в САЩ доходите се изчисляват на година).И това е само в началото, за 3-4 години можеш да стигнеш до 400 000 долара.Не зная дали мозъчетата ви могат да възприемат тази сума.И тези пари не ги изкарваш с работа, а не с обир на банка.

20

Анонимен

преди 7 години

Ами сметни сам бе, написал съм ти - спестих 180 хил $ за 4 години яка работа.Там не съм бил на заплата да ме питаш колко ми е чистото.Но ако си грамотен ще разделиш и ще видиш, че се пада по около 45 хил $ на година средно или малко под 4 000 $ на месец.Верно, поизпотих се доста, малко съм почивал, но сега до края на живота си, колкото ми е дал Господ, няма да имам грижа за пари.Това ми дава духовна свобода, схващаш ли ?Няма да мисля как да изкарам месеца например.

19

Мнение

преди 7 години

Най добре се е живеело в САЩ през 60-те и 70-те години.По времето на хипитата колите огромни, бензина без пари , работа колкото искаш.И трябва да се каже че не малка част от "бедните" така са решили да живеят.Имаше филм за улични музиканти пътуващи из цяля Америка с каравана.Казаха че просто така им харесва.Като нашите ц...и. И на тях просто така им харесва.Кво да праиш?

18

Анонимен

преди 7 години

В САЩ няма да отида никога. От Германия не мърдам аа сега.