158

Анонимен

преди 7 години

Сега 5 % забогатели, 95 % обеднели и 50 % по-малко население и оцелели.

157

Анонимен

преди 7 години

Червената мафия краде България и сега,наричат се вече "олигарси",както руските ***,които били купили цялата България.

156

Анонимен

преди 7 години

БКП/БСП,трябваше да бъде забранена,а крадците,крали България 50 години-до стената.

155

Анонимен

преди 7 години

До Бяхме добре188 България при *** Тодор Живков,изпълняваше заповедите на Москва и хрантутеше всякаква ***,комунистическа.Това за "спехме",вие си спехте с проститутките на соца,другарските-активиств.ки,ние ,не.

154

Несравнимо

преди 7 години

със сегашните милиардери

153

Бяхме добре

преди 7 години

Живеехме с нигериици,йеменци,сирийци ,виетнамци и младежи от още над 100 националности без проблеми..Заедно спяхме ,спортувахме,учехме..

152

Сега крадат нагло

преди 7 години

За младите в София в Студентски град спяхме за по 3 лева на месец.Ядяхме за по 0.5 лева супа.пържола и десерт .. Пътувахме за по 0.06 лева в автобуси,трамваи ...Ползвахме много басейни и спортни зали без пари.Учехме по две висше образования за пет години и още по нещо.Лятото ходехме на море зимата на ски за по 14 лева за 14 дни..Когато се женехме ни даваха апартаменти с по един % лихва годишно.Ако ни се родеше дете ни опрощаваха по 5000 лева от заема.

151

Анонимен

преди 7 години

напишете статия за сегашните правоимащи.

150

Ахааааааа .....

преди 7 години

в пост 183 да се чете : милиардите на милардерите

149

Ахааааааа.....

преди 7 години

... живеещи като капиталисти преди и сега ...--------------------Тези които присвоиха си държавната собственост и разпрододоха държавата и така се замогнаха капиталисти ли са или Айдуци?Хайде при ТЖ може и да ги наричим капиталисти - държавата е една голяма корпорация, но днес когато има територия( разграден двор) а не държава и почти нищо не се произвежда, а милионити на милярдерите е вследствие на далавери, разруха и кражби - и тези ли бандити (земни пирати са капиталисти?

148

Анонимен

преди 7 години

а бе хора , това една кола като подарък за големи кражби ли говорите , сега крадат в милиарди а не в хиляди , и каквото да си пишете тук който не е живял тогава не знае какво е спокойствие , сега всеки ден е ужас глад и мизерия

147

...

преди 7 години

Тоарег прототип...

146

Анонимен

преди 7 години

Никога българите не са живяли толкова добре както през тези 45 години.

145

Демократ

преди 7 години

При комунизма нямахме тоалетна хартия и банани, карахме грозни руски коли а в магазините имаше само грозни български стоки, красивите западни стоки бяха само в кореком! А сега при демокрацията в ЕС и НАТО имаме тоалетна хартия и банани, в магазините само красиви западни стоки като корекоми, пенсионерите меткат хилядарки от балконите а по празниците народа кара западни коли и прави тапи по границата - всичко това ни го даде демокрацията!

144

Анонимен

преди 7 години

До Бяхме свободниБеше свободен да цитираш вестник Работническо дело.

143

Анонимен

преди 7 години

Да това беше истинското грозно лице на комунизма и развития социализъм на Тодор Живков. На младоците сега им се втълпява че всичко било много хубаво, всеки имал право на безплатно образование, безплатна медицина и безплатна работа. Да точно безплатна работа.

142

СИМО

преди 7 години

"И до днес той пази непубликувани документи за моралния разпад на висшата номенклатура на комунистическия режим - Дойче веле публикува част от спомените му."Един резонен въпрос: Защо "Дойче веле" не публикува спомените за охранителя Бойко Борисов. Годините 1989 г до 2000 г.. Времето на силовите групировки, които разграбиха България. С какво се занимаваше Бойко с прякора Тиквата ? Наркотици, рекет, обири, изнасилвания......нормалното ежедневие на сегашния ни премиер Бойко Борисов.

141

Анонимен

преди 7 години

Знаех че правоимащите си купуваха долари по 0,79 но не знаех че е можело да се пазариш и за друг курс например 0.65 с валутния дилър Тодор Живков.

140

ббб

преди 7 години

Милушев е лъжец, джип от Фолцваген-та те тогава не са правили джипове.

139

До 149

преди 7 години

Не пиши глупости.Нямам нищо против историческата Русия,но окупаторите от 1944 г. са с ясна роля в стопанската ни история.Изнесли са оборудването на фабриките ни,които никак не са били малко, а машините им са били внесени в повечето случаи от Запад.Изнесли са камионите на България - също много на брой и от добри марки.Планирали са съсипването на селското ни стопанство.На тях дължим сталинската,работеща на загуба индустрия. Те ни купуваха калпавите стоки и ни даваха готови пари, та не гладувахме