73

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

преди 7 години

ВЕЖДИ РАШИДОВ СТАНА ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТАЗИ СУТРИН ПО ТВ КАТО ЗАЯВИ ,ЧЕ В ПЛОВДИВ ЗА ОПЕРА ИМА ТЕРЕН ЕДИНСТВЕНО В ПАНАИРА НА ГЕРГОВ,ДРУГИ ТЕРЕНИ НЯМА В ПЛОВДИВ И БЛАГОДАРИ НА г-н ГЕРГОВ,ЧЕ ЩЕ МУ ПОСТРОЯТ В ПАНАИРА ОПЕРА ЗА 60 МИЛИОНА А ЧЕ ПАНАИРА ИМА 160 МИЛИОНА ЗАЕМИ И ПЛОВДИВ ЩЕ МУ ГИ ВРЪЩА НЕ СПОМЕНА

72

Циник

преди 7 години

Другарката Нинова си купи Ролс-Ройс....с работа на 3 смени...и лишения от банички с боза!Електората и е от го*веса с текезесарски каскети!

71

Анонимен

преди 7 години

До 75: "Другарката Нинова(г-жа Лъжа) е изпратила сина си в Щатите, а иска да набута българите в Русия..."..., пък руснаците в България.

70

Циник до 71

преди 7 години

Какъв ФАРК си ти бе ***?РАБФАК си - явно е!Тп , предния ми коментар - се отнася и за теб!

69

Курнелия лицемерка

преди 7 години

Другарката Нинова(г-жа Лъжа) е изпратила сина си в Щатите, а иска да набута българите в Русия, е на това му казвам лицемерие. То и затова електората им се състои главно от жертви на телефонни измами.

68

Анонимен

преди 7 години

Нинова ако заложи нещо друго, може повече интерес да привлече !

67

Г-жа Решетникова

преди 7 години

Нещата, дето ги рисува ***(другарката Решетникова) трябваше да ги постигнем още на 10 конгрес на БКП(1968 г.). Пфу не успяхме, защо ли? А сега ще ги постигнем,а дано ама надали! Има ли още хора(освен електората на БСП, предимно възрастни хора жертви на телефонни и политически измами ), които да вярват още на г-жа Лъжа ? Има събрани пари за изхарчване в държавата ,това поне червените го умеят добре. Ще допуснем ли комунистите за пореден път да съсипят държавата ?

66

ФАРК

преди 7 години

Как плюят жалките герберасти и психодесни...страх ги тресе ще се пръснат ...*** пий хапчетата и бягай при афганите да въртиш любоф...

65

Анонимен

преди 7 години

Да ама на тия сега няма кой да им вземе властта като 44 година, когато обирджиите на мандри са слезли от планината подпомогнати от сталин

64

Анонимен

преди 7 години

Годпожа другарката Нинова си мисли че тя кара влака БСП. Тоя влак го карат от Москва от 1919 година до сега. Нинова е само 1 грам пара в свирката на руския поезд.

63

Пешо

преди 7 години

Това, че си арогантен едва ли те прави много образован. Първите седем години обаче от възпитанието ти са заминали със сигурност заедно с памперса ти.

62

Гробокопач

преди 7 години

Ако супее с Гергов, следващият е "оръжейният бизнесмен" Манджуков. Яка национализация трябва и никва дмеокрация. Демокрацията създава крадци, разбойници и мошеници, каквито са и писалите коментари по-долу в защита на демокрацията.

61

До Дрът член

преди 7 години

Как е възможно да действа "в интерес на партията" един толкова компрометиран човек?!Предполагам, че като казваш "партията" нямаш предвид една шепа хора - ояден шайка, която се обогатява за сметка на народ и държава, използвайки партийни и служебни позиции? Едва ли би приел членове на партията ти и нейни симпатизанти да бъдат в по-голямата си част ограничени, неинформирани и патологично наивни необразовани същества. Защото при тези избори предимно такива гласуваха за БСП, освен купените гласове!

60

Анонимен

преди 7 години

Соц кобилата какво се прави на голяма работа, нали ще се обади началника Решетников да не закача руския консул Гергов и тя ще се посepе от страх, после другарите не може да изринат фъшкиите 3 дена от Позитано.

59

Циник до 56

преди 7 години

Цитат: "Замен тя казва истената за нещатата в нашата мила родина"Мда ...неграмотни *** като теб няма да видят , и разберат истЕната - даже и да ти влезе в пос*рания з***дник!

58

Анонимен

преди 7 години

до 56: "Корнелия Нинова е смела жена която аз лично подкрепям"Слабо я подкрепяш, затова като ти се обадят по телефона, хвърли парите от балкона за да ги занесат на др. Нинова !

57

ЗА КАКВО ГОВОРИМ

преди 7 години

В ГЕРБ ИМА 70% БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА ПАРТИЯТА МАЙКА БКП, В БСП СА ПОД 40% И ПРОДЪЛЖАВАТ МНОГО БЪРЗО ДА ПАДАТ

56

Дрът член!

преди 7 години

Достойно решение и поведение!Не съм сигурен,че зад това стоят чисти помисли и идеи,но би увеличило доверието на членовете и симпатизантите на партията!Харесваме или не К.Нинова,за последните 27 г. е единствения лидер на БСП,който действа в интерес на партията!

55

Анонимен

преди 7 години

Друг е въпроса, че в България от 44 година до сега нищо не се е променяло, едни и същи са на власт от тогава до сега + новото изборно недоразумение от март 2017 и крадат яко и мощно

54

анонинемен

преди 7 години

Корнелия Нинова е смела жена която аз лично подкрепям Замен тя казва истената за нещатата в нашата мила родина .Винаги съм харесвала неината лява партия лично аз подкрепих на предрочните парламнтарни избори .