62

Анонимен

преди 7 години

Всичките???? За да овътрят бюджета до максимум.Имате много пасти да ядете комунинги.Тавана на най високите пенсии е 900 лв,а на най ниските 185 (някъде толкова,ако не се лъжа) Драги комунисти Путин ще вдигне вашите проценти опс заплати..нее исках да кажа вашите пенсии..а ама той не управлява в БГ....е жалко ще се задоволите с краденото досега

61

ДО76

преди 7 години

Ти просто да се изкажеш,да изкараш някой лев. Ама много ,,постно" бе,твоите,,колеги" как хубаво псуват.Браво ,умен пубер?

60

Анонимен

преди 7 години

Като одрежете заплатите и разходите на депутатите и всички партии и управляващи ще има пари за всички.

59

До 56 ???

преди 7 години

Къде има заплата 300 лева бе юнак? Ти на колко години си и къде живееш.300 лева дават на нощен пазач или портиер .Ти такъв ли си?Масово се крият официални заплати и се осигуряват на минимума ,а после ще реват.Има и над 500,000 фалшиви инвалидни пенсии.А за 16 милиарда вижте що е то ,,Външен дълг" и защо и Кувейт и Катар го имат като нямат финансови проблеми. Аман с това,,Децата ни ще го изплащат".

58

Гербер

преди 7 години

Ако намеря чалъм ще продам държавата ! Да ми дадът някой лев белким уредя родата до 9-то коляно !

57

Анонимен

преди 7 години

Щом има пари за субсидии на партиите, за бронирани лади, за 5 хиляди лева за заплати на дупетатите, значи има и за пенсиите!!!

56

Частните фондове

преди 7 години

са несигурни.Има много примери по света за източване,изкуствени фалити и ограбване на спестяванията на хората именно чрез подобни фондове.Като знам каква е днешната наша действителност, страх ме е да си мисля какво може да се случи с частните фондове.Затова мисля, че е най-сигурно, освен пенсионните вноски, човек да се опита да спести от заплатата си и да си вложи парите така, че те да му носят някакъв доход.

55

Анонимен

преди 7 години

Много.са.прави хората от бсп.тяхното предложение лично аз.го подкрепям защотото те.са.по спрведливи.от Бойко Борисов и неговата партия

54

Цецо

преди 7 години

В подзаглавието видях интересна дума, която не знам какво означава - индескация?!? :)) Дали пък не е някаква нова схема за прецакване на пенсионерите?!? :)))

53

До 60

преди 7 години

Ех,Темида,знаем,че си върла гербаджийка,ама знаем и че сит на гладен не вярва.Нагушихте се с милиони и сега може да се подигравате на всяко разумно предложение в полза на обикновените хора.

52

,,Млад" пенсион

преди 7 години

Какво значи ,,без значение за стаж и осигуровки"Нали осигуровката ти е спестяването.Какви частни фондове ,какви пет лева..Наредбата за ,,трите стълба" в осигуряването започна през 2000годинаЧастните осигурителни фондове се оказва че носят супер минимална доходност,а смъкват сума ти пари и .....????? Ти явно си,, юноша бледен",ама за пенсиите даваш акъл.Аман от това ,,всичко знаещо"/от Гугъл/, и нищо не разбиращо интернет поколение.Работи и се осигурявай нормално,а не на минимума както правят.

51

Забележка

преди 7 години

До До 52Аз не съм 52, но имам предвид един наистина работлив, високообразован млад човек, който се премести в София преди няколко години поради една отвратителна причина. В неговия град, който е с население над 100 000 души, работа за хора с неговата специалност има. Но в което и предприятие да отиде, заплатата е една и съща, макар че работодателите имат възможност да плащат повече. Но него правят. Явно и там се действа на принципа на картелите.

50

Реалист

преди 7 години

Мога само да кажа едно "Евала и Машала" на депутатите в България ! Аз преди години бях техен противник но сега като прогледнах и осъзнах че са много умни хора .....съм на тяхна страна ! Грабят законно народа ....народа явно му харесва и пак тях избира ! Как да не се гордееш с такива политици ? Аз ей сега ако ме направят депутат ще крада колкото мога ! Заплати и пенсии ли ? 100 лв пенсия защото държавата ще фалира и точка ! 300-400 лв заплата е много ! Който иска да хваща терминалите !

49

Анонимен

преди 7 години

Тоя народ за 30 години така и не разбра, че да стоиш и да работиш на минимална заплата е въпрос на избор. Като си го избрал - никой не ти е виновен.

48

Анонимен

преди 7 години

Прави са хората, мислят вече за следващите избори. Броят си колко електорат ще им остане.

47

Не е справедливо

преди 7 години

До Справедливо решениеЗначи и онези, които никога не са работили, макар че са здрави и прави, също да получават пенсии, равни с пенсиите на онези, които имат 40 г. трудов стаж? Това не е справедливо.По-долу правилно се отбелязва, че от заплатите на онзи, който работи, са правят удръжки не само за пенсии, а и за издръжка на болни,на млади майки, детските надбавки, соц.помощи плюс издръжката на целия държавен апарат.?Как така ще го приравняваш с безделниците, да взимали еднакви минимални пенсии

46

До 52

преди 7 години

Кой те кара да работиш на минимална заплата.Аз не бих работил за такива пари.Или си недостатъчно образован и без професия или си страхлив и не смееш да напуснеш за да не останеш без работа.Заради такива като теб страхливци работодателите мачкат всички.Щом нямате самочувствие и не браните правата си ще ви мачкат.

45

Темида

преди 7 години

БСП защо така се ограничават. Да поискат 3000лв минимална заплата. 2000лв минимална пенсия. Безплатни жилища за всеки. По една колага (БГ производство-ще се направи завод). Безплатно висши, безплатно здравно осигуряване + операции до 5милиона се покриват от държавата. Бензина под 1 лев за литър. 6 лентови магистрали навсякаде (даже и между селата)......и да не забравяме най-невъзможното от до тук изброените..работеща съдебна система....Ако някой вярва на тия думи значи е Българин.

44

Анонимен

преди 7 години

Абе давай там - работил, не работил, лентяйствал. Давай за нас, давай за вас, давай за всем росийский газ.

43

ХХХ

преди 7 години

Кви пенсии кви глупости бре хора ! Грабете тоя народ виждате че е шилав и *** !