9

Анонимен

преди 7 години

не бешеправи се със заемище плаща данъкоплатеца т.е всички ние

8

Анонимен

преди 7 години

Това саниране не беше ли по европрограми с еврофинансиране ?.

7

Анонимен

преди 7 години

Това не може да е саниране,а е грабеж.

6

123

преди 7 години

Павлова, д..рта лъжкиня такава. Никакъв "цялостен ремонт на сградите" не правите. Правите едно лепене на стириопор, смяна на дограма на малкото не сменени такива и един покрив. НИЩО ДРУГО. Не направихте даже обследване на сградите както трябва, всъщност направихте го на хартия. Да не говорим за парите, които вашите фирми прибраха за несвършена работа. Как имаш очи да гледаш хората, Лилянке?

5

177

преди 7 години

А за тези които живеят в къщи? Защо никой по медиите на повдига въпроса за това дали санирането не е дискриминационно по отношение на голяма част от населението? Живеещите в къщи не са ли граждани на страната и не плащат ли данъци? Или там по-трудно се краде?

4

Панелка

преди 7 години

Бързо се забравят предизборните обещания. Не знам кои панелки обновяват изцяло, но нашия блок е просто налепен със стиропор и измазан. Как удължиха живота на сградата?

3

ааахахахах

преди 7 години

ахахахахахах...изтеглиха млрд.-и , казаха ви, че стиропор е по-добре от аец да си произвеждаш ток, а сега и дтиропор няма да има......поне милиардите са изтеглени и усвоени...за народа остава сметката!САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ!

2

истина е

преди 7 години

Няма толкова прости овце като българските в целият свят !!

1

вижда се

преди 7 години

МИНАХА ИЗБОРИТЕ ,И ЗАПОЧНА ГОЛЯМОТО ДРУСАНЕ НА НАРОДА !!!