171

бг

преди 7 години

Телевизии като БТВ, Нова, БНТ и др. са средства за ДЕЗИНФОРМАЦИЯ и отклоняване на вниманието на населението от съществените проблеми. Те са подвластни на западния свят и силите които го ръководят. Същите пропагандни машини като CNN, Ройтерс, евронюс и другите аналози.В тези телевизии изпълняваш това което ти се пусне отгоре.Неудобните истини се прикриват. Спират се неудобни телевизии - ТВ7 и Нюз7. Търсете истината някъде в интернет.

170

ДИНКО И СЛАВИ

преди 7 години

да направят партия .... и да са вземат

169

Jack Burton

преди 7 години

На кой му дреме за някакъв отдавна мъртъв сапунен сериал?

168

BTV Stop!

преди 7 години

Ега ти ердоганските похвати в БтВ. Спирам я ! Телевизия с такива похвати не заслужава да бъде гледана и плащано за нея. Да разорим цензурите! Те го заслужават.

167

Ванко

преди 7 години

Свободата е обтекаемо понятие.Всеки я разбира така както му изнася!Подобни са щастие,справедливост,народ,богатство и т.н.!А Славча наш ги изполЗува така както му изнася на него и бандата му!

166

:)

преди 7 години

не струваш, Славчогола вода си

165

до 204

преди 7 години

Ето малко факти-в шоуто бяха поканени Сергей Станишев,Моника Станишева,Герго Гергов и кой ли още не деец на БСП.Само дето охранителите и хигиенистките от Позитано 20 не са се изказали в това шоу.Не съм фен нито на ГЕРБ нито на БСП.Защото преди 30 години и ББ както и ГГ са били членове на БКП.И двете партии са създадени от БКП за заблуда на електората.

164

Гробокопач

преди 7 години

Двете телевизии *** ТВ и Нова Еврия, трябва да бъдат свалени от ефир завинаги. Винаги сме ратували за това. Смърт на ГЕРБ!

163

само заради шоуто!

преди 7 години

Аз Нова не гледах от 5 години, БТВ също спрях да пускам - то голяма порнография и връзкарство при тях, пък Слави е номер 1 в тази класация ! Обаче все ми се гледаше нещо свежо, забавно и позитивно в българския ефир, с хитова музика и го открих! Две капки вода е блестяща адаптация на световния формат Your face sounds familiar, българските участниците този сезон са по - добри от доста западни участници, все едно съм на концерт на световни звезди, макар и имитации! А преди като гледах Слави и Куку бенд, ми се повръщаше :( С ръка на сърцето мога да кажа :Маги Халваджиян е голям, велик продуцент

162

Да се борим докрай

преди 7 години

"И Слави и Васил не ги харесвам много, но ще бъда с тях в битката. Това е отвратително!!!"И аз като теб ще се включа в битката. По цял ден ще кисна във форумите и ще пиша гневни коментари. По цял ден вместо да работя, че цъкам лайкове във фейса и се споделям статии от нета.Този път ще се боря докрай. Ще дам всичко от себе си.

161

Анонимен

преди 7 години

БТВ е поръчкова телевизия , обслужваща кръглия зеленчук от Банкя

160

Анонимен

преди 7 години

Да живеят КАПИТАЛистическите ПЕЕВизии БТВ и Нова!

159

Анонимен

преди 7 години

Ако ми платят отново, пак ще ходя да скачам като през '97-***.

158

Чуваш ли се?

преди 7 години

"И със Слави и без него свободата на словото е свята и трябва да се борим за НЕЯ!!!"Ти сигурно се шегуваш. Българин да се бори? Чуваш ли се? Ако дойде нещо наготово - добре е дошло. Но да се потим за него - е няма да стане. Да ходи да блъска Вуте - аз съм истински българин - просто ще се настаня удобно отстрани и с удоволсвие ще гледам какво се случва.

157

Анонимен

преди 7 години

Какво искате от тези турскоционистки телевизии? На Великден пускат филм за бягството на евреите от Египет, водени от Мойсей, а първа пусна абсолютната антибългарска бълвоч Връщане в Йерусалим или нещо такова, изгледах само две минути и го изключих. Това е нагла пошлост и върховен цинизъм. Пак добре, че не пуснаха нещо за Моамед и Аиша, ама от догодина и това ще стане, щото Тиквата ни е продал вече на турция.

156

Българските мъже

преди 7 години

Слави може да е всякакъв, но поне е мъж, за разлика от повечето български "мъже". А на всички ни е ясно, че в България мафията действа яко. Но ние българите сме истински "мъже" - гледаме мачове по телевизията, псувамето като истински балкански тигри, пием си бира и ракия шампионски и постоянно гледаме отсрани какво се случва, без да взимаме участие. Е от време показваме мъжки характер и понатупваме жената - все пак ние сме истински мъже, трябва да покажем сила.

155

Анонимен

преди 7 години

Развод ми дай, развод ми дай, и повече не ме мъчи...

154

Красен

преди 7 години

И със Слави и без него свободата на словото е свята и трябва да се борим за НЕЯ!!!

153

Анонимен

преди 7 години

Е добре и за какво ни беше да ручаме жабетата и да сваляме Тодор Живков и да ходим като улави да скачаме по площадите в името на тая пуста(демокрация) ,когато се оказа,че тая (демокрация) не е нищо друго освен поредната диктатура,преди бяха комунистите,сега са ционистите, но поне при комунистите си имахме държава и народа живееше 100 пъти по добре от сега

152

да

преди 7 години

дългуч, ти първо разкажи за офшорните си сметки и далаверите с ДДС,които въртиш от години,а после обяснявай за цензура, защото мястото ти не е извън телевизията,а в затвора ..другите ти там сценаристчета, които ти пишат речите,защото ти сам и две думи смислени не можеш да вържеш без тях нямат вина