23

Рачо кърпата

преди 7 години

Майко мила как си представяте някой с кофа разтопен асфалт тича по улицата за да залива кучетата. Наджапало е кутрето в някой ремонт на пътя и го изкараха голямата новина.

22

Анонимен

преди 7 години

Хората по селата не могат да опазят, ама зоополиция направили! Боже, Боже... Доникъде няма да стигнем така!

21

'

преди 7 години

поредната страхлива п'утка, която си го изкарва на животинче, защото ако се отвори на някой го бият и го е'бат...и с кучета и без кучета цял живот ще бъдеш бит и е'бан, п'утьотова нищо не променя

20

Анонимен

преди 7 години

СадИзмът е психично заболяване и такива действия срещу неспособни да се защитят животинки са предвестник на още по-зловещи действия в бъдеще с нарастваща агресия. Първо срещу деца, после жени и накрая и по-слаби мъже. Или докато не се намери някой, който да даде истински отпор на тоя ур0д. За себе си не мога да кажа как бих реагирал ако го видя такъв. Ще ми се иска да го накажа подобаващо, но като не съм садист ще ми изникне проблем за решаване. Може пък хуманно да го бетонирам, знам ли...

19

Анонимен

преди 7 години

До ОтговорВ любимата ви русия даже са повече те как не се справиха?

18

Лекувам

преди 7 години

1 как ще имаш хипотермия при заливане с асфалт ?2 как разбра , че е нарочно ?3 самата дума асфалт означава да подсигуря, да скрепя нещо.В този ред на мисли може да се окаже, че се е целяло да помогнат на кученцето.Хипотермия означава спад на температурата на организма под необходимата за нормалния обмен на веществата.И ако това е било така, то някой може да го е залял за да го притопли, с което да му помогне, но му е станало доста по-топло , от колкото е трябвало.Прочети още на:

17

Отговор

преди 7 години

Това са хора престъпници , но вината е основно на държавата.Как при 27 г. демокрация не можа да се справи с кучетата , ци....е и комунистите.

16

Анонимен

преди 7 години

да хвана един такъв - ще яде много бой

15

Анонимен

преди 7 години

Споко бе, това са децата на демокрацията, избирателите на ГРОБ.

14

Анонимен

преди 7 години

Що за примитев изверг трябва да си???? Тоз ако го хвана жив ще го дера неговото ***!

13

Анонимен

преди 7 години

А бе, глупости! Някой ще търчи с кофа разтопен асфалт да гони куче, за да го залива?! Нагазило е някъде, прибирайте ги от улиците, не им е там мястото!!! В коя европейска държава има глутници по населените места?

12

Анонимен

преди 7 години

Сигурен съм че кучето е било чипирано, със нашийник и намордник, платен данък, ваксинации и собственикът му го е разхождал но обозначено за това място, като му е събирал фекалиите в торбичка. Тогава от тъмното изскача подла личност и залива животното с горещ асфалт, от което то получава преохлаждане - хипотермия.Таке е станало, да знаете!

11

Анонимен

преди 7 години

Спомням си снимки от варварския Истанбул на които се виждаше как изостаналите турци прибираха клетите животни нощем по молове и магазини да не мръзнат. Цивилизационни разлики.

10

Анонимен

преди 7 години

Яд ме е само, че такива случаи предизвикват повече реакции в обществото, отколкото някоя изнасилена и удушена в къщата си безпомощна баба от някое село.

9

Анонимен

преди 7 години

То не са виновни животинчетата, а са виновни всички кучкари, че станаха повече от кучетата и нямат никаква култура и възпитание, и с действията си провокират другите хора да мразят кучетата. заради тях цялата държава се е превърнала в тоалетна, вече няма къде да се стъпи и да не се настъпи кучешко изпражнение. Заради това се стига до такива крайности.

8

Скарлет

преди 7 години

Всяко престъпление е эло деяние!!! Но е по-трудно да раэберем беэмислените и беэпричинни престъпления!!!

7

gos

преди 7 години

Поредната феноменална глупост или измукана фалшива новина за трениране на първосигналната система.Значи заляли ги кучето със асфалт, а му установили хипотермия?!?Вие за нормални ли се имате?

6

Пабло Ескобар

преди 7 години

Човек, който залива и пали слаби и кротки създания е садист. А садиста се лекува с лоботомия или отрязване на тестисите. В противен случай той ще убие и човек

5

лечител

преди 7 години

1 как ще имаш хипотермия при заливане с асфалт ?2 как разбра , че е нарочно ?3 самата дума асфалт означава да подсигуря, да скрепя нещо.В този ред на мисли може да се окаже, че се е целяло да помогнат на кученцето.Хипотермия означава спад на температурата на организма под необходимата за нормалния обмен на веществата.И ако това е било така, то някой може да го е залял за да го притопли, с което да му помогне, но му е станало доста по-топло , от колкото е трябвало.

4

Анонимен

преди 7 години

И какво може да се очаква от такива хора. Абсолютно нищо което да се доближава до понятието цивилизованост. И на такива хора се дава право да гласуват и да карат кола.