116

Анонимен

преди 7 години

Ставаха на 50 от 5000 друг път!!! Бяха изобилни и процъфтяваща, с училища, градини, щъкащи малки деца...

115

Циник до 122

преди 7 години

Пхахаха от Заксенхаузен до Галус фиртел ..с колата 15 мин.

114

До Циник

преди 7 години

Много бързо бе! Тоя Франкфурт да няма две улици, че толкова бързо пристигна при шурето и печеното агне!?

113

Анонимен

преди 7 години

При Тодор Живков селата от 5000 души ставаха на 50, но комунистите криеха това от народа защото тогава нямаше демокрация и свобода на словото и медиите!

112

Циник

преди 7 години

Обожавам лютеница - а ти кой номер тпак си?:-)

111

бивш

преди 7 години

Дойчланд мойчланд :)

110

Циник до 122

преди 7 години

Пристигнахме...децата чукат яйца...аз пийвам ракийка...и зареждам мобилния...от него си пиша отвреме навреме

109

Анонимен

преди 7 години

Живях на село като ученичка в шести и седми клас през 88-89г.; това, което си спомням, може да се опише с няколко думи: спокойствие, сигурност, култура, изобилие, нямам лоши спомени от този период. Това са съвсем реални спомени на реален човек :)

108

Анонимен

преди 7 години

***, нали щеше да ходиш на печено агне? То вече изстина! Яяяяя върви си намажи една филия с лютеница най добре! :)))

107

Ха,ха,хааа БРАВО 116

преди 7 години

КРАЖБАТА ПРИ СОЦ-а---------БЕШЕ НАЦИОНАЛЕН СПОРТ!!/....и вид ---социална дейност и грижа..../МЪКЕ СЕГААААААА.......НЯМА ОТ КЪДЕ , ДА СЕ КРАДЕЕЕЕЕ-----там е проблема!!!/...ДОРИ ЗА СОЦИАЛНИ НУЖДИ....ха,ха,хааааааааа../

106

Анонимен

преди 7 години

НАПРЯВИЛИ СЕ АВТОБАНА ВРАЦА ВИДИН НАРОДА СЕ ИЗНАСЯ.

105

Анонимен

преди 7 години

Не е вярно в нашата мутроландия няма такива неща. В нея всичко цъфти връзва и ражда мушмоли. Я попитайте тези за които гласувате как се живее в мутроландия. Веднага ще ви кажат че са като в рая. А вие ревете че сте в ада. Не не сте в ада на по лошо място сте от ада. Всеки ден гледам хора как вият кръшни хора и ръченици веселят се смеят се безгрижен детски живот и благодатни пенсионерски старини. Това е представата за живота ви на управляващите ви тарикатчета от седенките. Те така живеят! А вие?

104

Анонимен

преди 7 години

ДО63 ОБИЧАШ СОЦА НА Т, ЖИВКОВ ЗАЩО СИ ИМАЛ УСЛОВИЯТА ДА КРАДЕШ.БЕЗ ДА СЕ КРИЕШ.Както е казал сатирика Р.РАЛИН.ВРЪЗКАРСТВОТО Е ВЪРХА НА СОЦИАЛИЗМА.А сега нито работиш, нито крадеш. Само гледаш.

103

Циник до лумпените

преди 7 години

Сладури...при тпаци като вас - количеството не се превръща в качествво...по скоро обратното - повече тпаци - по тпи!Цял ден си правя гаргара с вас!Лесно е!Пхахаха

102

чичо Гошо

преди 7 години

Така е в цяла България.Благодарете за това на Луканов и БКП които ни докараха планът Ран-Ът.Да не забравим да благодарим и на Ликвидатора Костов и *** ченгеджийско СДС.

101

Сайкодад

преди 7 години

Циника, оди цуни синчето и не си губи времето с нас.

100

До Анонимен 83

преди 7 години

Омразата те заслепява. Дрънкай си колкото си искаш, но по цял свят настъпи урбанизация. За разлика от теб, добре познавам онзи край. Питай хората там как са живели и как живеят пред последните 28 години! Къде отиде добитъка им, как стопанисват "дедовата" си земя? С какво я орат, с какво я засяват, торят? Ще ми плещиш общи приказки, градско чадо лениво и затъпяло! В Белоградчишко част от хората отидоха "у град" и имаха добро препитание в Телефонния завод и разни малки предприятия. Къде са сега?

99

Психиатър

преди 7 години

Навремето и Странджата така като го прибрах имаше халюцинации, че живее в Германия!***, не се притеснявай , като поседиш малко при мен ще се оправиш!Да пращам ли санитарите!

98

Циник до 101

преди 7 години

Скоро нямам път към Карлуково - иначе ти вярвам...сигурно със Странджата взимате същите хапчета ***!ПхахахяТп си- приеми го!

97

читател

преди 7 години

Нормален процес.Какво ще правят в селата?~ 4.5% от работната сила в САЩ е заета в земеделието, и намалява,като произвоството се увеличава.След години, когато инфраструктурата по селата ще се подобри (?) ще иманови жители, с професии, които могат да се практикуват от разстояние.В селата край София отдавна има такава тенденция.Ще стигне и до северозападналата част от България, но не с местните.