29

до 32

преди 7 години

Не, американските ракетни двигатели са на ***. Затова дават луди пари на руснаците, че да има с какво да си изтрелят ракетите. Явно знаят поговорката: едно кило жито да имаш, дай го на мелничар!

28

До 31 и 29

преди 7 години

Първо си оправете правописа, вашето е откровена неграмотност,после, ще ,,мислите" за технологии !,,Справки" от холивудски простотии, не приемаме !

27

Анонимен

преди 7 години

АЗ АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ТРЪМП ЩЯХ ДА ДАМ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПУТЛЕРИДОЦИСТАН 3 МЕСЕЦА ДА СВАЛЯТ ДИКТАТОРА СИ И ГРУПАТА ОКОЛО НЕГО И ДА ПРОВЕДАТ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ПОД КОНТРОЛА НА СОРА ИЛИ ДРУГА ПОДОБНА СЪС МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ ИЛИ СЛЕДВА ЗАЛИЧАВАНЕ ОТ КАРАТАТА НА СВЕТА!!!ЗА НАС ХРИСТИЯНИТЕ Е АБСОЛЮТНА ЗАПЛАТА АТЕИЗМА ПРЕОБЛАДАВАЩ В ПУТЛЕРИДОЦИСТАН!! МНОГО ПО-ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ОТ ВСИЧИКИ ВРЪЖДЕБНИ РЕЛИГИЙ ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!!!

26

ужас

преди 7 години

Страхотна новина на този празничен ден единствената държава САЩ която е използвала атомно оръжие и то над мирни градове сега изпитва нови начини за убиване на хора .....

25

Анонимен

преди 7 години

Руснаците вече започват произодството на хиперзуковата ракета Циркон. Максимална скорост над 10000 км в час. При това маневрираща, с претоварване 60G. Даже и без бойна глава, огромната и кинетична енергия ще продъне всеки самолетоносач от горният 13 етаж до дъното. И десет милиарда долари на дъното на океана, барабар с 6000 души екипаж. Тов с ядрените бомби, беше модерно през 50-те години на миналия век.

24

Владимир Велики

преди 7 години

До ТръмпСамият Тръмп призна че Русия има ядрено превъзходство пред САЩ . Русия е единствената страна чийто боеголовки могат да достигнат всех точка света

23

Тръмп

преди 7 години

До Владимир Путин тихо 4е като9 ти забия една ТОМАХОВКА ще омекнеш като С400 на някой 100 годишен дедо

22

Анонимен

преди 7 години

СЕВЕРНА КОРЕЯ ПОЛУЧИ ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ТАКА КАКТО ПУТЛЕРОЦИД ДАДЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ В ИРАН!ПРОБЛЕМА НЕ Е СЕВЕРНА КОРЕЯ!!! КОЛКОТО ПО-СКОРО ПУТЛЕРИДОЦИСТАН БЪДЕ ЗАЛИЧЕН ОТ КАРТАТА НА СВЕТА ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ВЯРВАЩИТЕ ХРИСТИЯНСКИ НАРОДИ ПО-СВЕТА!!!ПУТЛЕРИДОЦИСТАН Е 80% АТЕИЗЪМ БАЗИРАН НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДУКТРИНА!!! ТАЗИ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА И ТО СКОРО ЗЛОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНО!!!!

21

Анонимен

преди 7 години

ДА ПУСНАТ ЕДНА такава над свинарника Москва

20

гюнтер

преди 7 години

Ей жалко племе сме и това е! Едните като чуят Америка пускат жълто в гащите, другите като чуят Русия и те пускат жълто в гащите. И двете държави си гледат интереса като омотват другите това е истината. Как пък не се научихме да си гледаме Българските интереси за толкова години!

19

Анонимен

преди 7 години

До КалашниковПравилно. Кое не ти е ясно?

18

Анонимен

преди 7 години

Ядреното оръжие сега се проектира само с компютърни симулации. Без истински изпитания, както прави Ким. Но затова трябва да имаш супермощни компютри и най-сложните програми в света. Явно руснаците имат това, а американците фърлят циментени отливки в пустиянта, като диваци.

17

Анонимен

преди 7 години

Селдващата версия с ядрения заряд ще я изпробват направо в С. Корея. Нали затова е цялата работа - да си намерят терен за тестове.

16

Калашников

преди 7 години

Значи,краварите могат да правят бомби и да ги гътмят когато и по когото си поискат,а корейците не могат,защото застрашавали националната сигурност на кравефермата?!

15

Анонимен

преди 7 години

МЕКАТА НА ЗЛОТО Е АТЕИСТИЧЕН АНТИХРИСТКИ ПУТЛЕРИДОЦИСТАН!НЯМА ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ОТ АТЕИЗМА НА ЗЕМЯТА ЩОТО АТЕИСТИТЕ НЕ ВЯРВАТ В БОГ И СА СПОСОБНИ НА НАЙ-ДОЛНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ИЗВЕРГЩИНИ МИЛИОН ПЪТИ ПО-ЛОШО ОТ ИСЛЯМА И ДРУГИ ВРАЖДЕБНИ РЕЛИГИЙ!!!!ЗЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКИ ПУТЛЕРИДОЦИСТАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗРАВНЕНО СЪС ЗЕМЯТА И КОЛКОТО ПО-СКОРО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА НАС ХРИСТИЯНИТЕ ВЯРВАЩИТЕ В БОГ!

14

Анонимен

преди 7 години

Кой ще разнася ядрени бомби на самолет, бе! Щатите живеят още в пещерния век! Една ракетка, десет минути път до щатите и Бууум! Появява се проток, широк от Канада до Мексико.

13

Владимир Путин

преди 7 години

САЩ изостава с 42 години в ядрено отношение от Русия! САЩ ще могат да модернизират ядрения си арсенал когато си изтеглят базите от света. В противен случай - денги нет!

12

Kим

преди 7 години

Американците както виждам искат да се самоунищожаат.Преди да са направили беди на природата, Ким може да им помогне като думне Йелоустоун и освободи света от тяхното присъствие.

11

Анонимен

преди 7 години

СГРЕШИЛИ СА МЯСТОТО!!!!ТЕСТОВЕТЕ ТРЯБВАШЕ ДА СА НАД СТОЛИЦАТА НА ПУТЛЕРОЦИДИСТАН!!!!!!!!!!!

10

Трагедия

преди 7 години

*** народ сте ей... САЩ не тества ядрено оръжие, с което да предизвиква земетресения от 5 по Рихтер, за разлика от онзи ***...