175

Америка за България

преди 7 години

С. Корея никога не е имала никакви териториални претенции към други държава,С. Корея никога не е нападала или окупирала чужди територии.Ние обаче ще намерим повод да започнем война. Нас ни интересуват парите и грантовете, а не истината.

174

Анонимен

преди 7 години

Хах, с кеф очакваме Шиши да потопи самолетоносача.

173

Анонимен

преди 7 години

Северна Корея - новият Виетнам за задокеанските недоразумения!

172

байхейс

преди 7 години

До Анонимениммено !Уол Стреетските еврей обраха САЩ до голо. Фалшивата им финансова система базирана на хартиени пари без покритие е на границата на тоталния колапс.Единственно военно положение може да спаси режима на юдо-масоните, а какъв по-добър повод за това от падането на Корейска атомна бомба на територията на САЩ

171

До 197

преди 7 години

До Анонимен 197Разделянето на Корея,Виетнам,Иран-Ирак,Сърбия-отделянето на провинция Косово,Афганистан,последно Сирия!!Всички тези,кой ги започна?Гъбясалия ти мозък или ...

170

Анонимен

преди 7 години

Помислете сами... Кога последно Севена Корея е водила тежки сражения? Те знаят ли въобще какво е модерно оръжие? Правиха операционни системи за компютри - излезнаха бoклyци. Правиха таблети - пак бoклyци. Автопаркът им е от 50-те и 60-те години. Ракетите които изстрелват, досега никога не са завършвали успешно изпитания. Ток нямат. По улиците и в градски транспорт не разговарят... от страх - значи са деморализирани. Самите северняци ще се обърнат срещу страната си, ако стане нещо.

169

Анонимен

преди 7 години

На Великден има голяма вероятност, "неагресивните" банкрутирали кравари да нападнат С.Корея...

168

Анонимен

преди 7 години

"Ако пък заложат на сухопътна операция,ще бъдат разбити по- много неприятен начин.Това не са арабските камилари, а истински бойци и камикадзета,над 20 милиона при това."Tи пък откъде знаеш? :))) Пророк ли си, Ванга ли си? Или си СПЕЦНАЗ тренирал на поне 40 места по света, включително и с тях и затова знаеш и правиш съпоставка??? То и за тия т.нар. от теб "камилари" някога говориха, че са голяма и страшна сила, а паднаха за 2 седмици.

167

Анонимен

преди 7 години

Тука има големи фантазьори! САЩ няма как да удари с ядрено оръжие,защото светът ще ги разкъса за подобно нещо.Ако пък заложат на сухопътна операция,ще бъдат разбити по- много неприятен начин.Това не са арабските камилари, а истински бойци и камикадзета,над 20 милиона при това.

166

безумие

преди 7 години

Всички войни, разпалени от краварите, са в името на мира.

165

Анонимен

преди 7 години

Толкова ли сте зле да не разберете, че онези големите бомби тая седмица дето ги пускаха в Афганистан уж за джихадисти от ИДИЛ, са всъщност тренировка?Пхенян имал най-дълбоките в света тунели за военните, че даже и метрото там било специално строено на дълбоко, за да може да се ползва като бункер и скрити влакови линии. Ами тестваха бомбата дали може да стигне до там!

164

Анонимен

преди 7 години

Харесвам Русия, но руските *** тук губят разсъдък, като приписват Северна Корея за нещо едва ли не майчино и прекрасно.

163

Агресор

преди 7 години

Ако САЩ разгърнат целия си военен потенциал .А това ще стане ако СК ударят .Точно за 1-2 часа от първата изстреляна ядрена ракета Северняците няма да имат нито едно летище,нито една здрава ракетна установка,нито един военен инфраструктурен обект .Ще им остане само намаляла но многомилионна армия от мъже на възраст от 18 до 55 години от запаса и редови войници които тръгнат ли в атака ще заприличат на мравуняк прегазен от валяк.

162

Анонимен

преди 7 години

Дребничкият ги побърква. Добичетата от Вашингтон само се пенят и скачат, но не смеят нищо да направят.

161

чудни корейци !

преди 7 години

Руските алкохолици не могат да се противопоставят на САЩ , та тези жълтурки ли ще се противопоставят на САЩ ?!

160

Анонимен

преди 7 години

Според Пекин страната, която удари първа, трябва да вземе върху себе си историческа отговорност и да е готова да плати съответната цена.От своя страна, Пхенян обяви, че ако американските военно-морски сили атакуват Северна Корея, то тя ще атакува намиращите се в региона американски военни бази и столицата на Южна Корея Сеул. Хората на Ким Чен-ун заплашиха да ударят и Япония.

159

Анонимен

преди 7 години

Китай предупреди, че войната на Корейския полуостров може да започне във всеки моментПодобно развитие на напрегнатата ситуация около Северна Корея ще има непредвидими последици за света, твърди министърът на външните работи на Пекин Ван И

158

Анонимен

преди 7 години

До до 174 от славянинсащ загубиха войната във Виетнам на виетнамска територия!......................Ами така е ! Иска се яко д.упе за да се води война на територията на САЩ !Войните които САЩ водят са винаги на чужда територия и разрушенията са там ,а накрая САЩ уж си тръгват като "победени" ,това от страна на САЩ е вид уважение към противника и разрушенията на негова територия

157

Анонимен

преди 7 години

България и българите - вечните руски г.ъзолизци.

156

Анонимен

преди 7 години

До 174 Как няма да си ,,тръгнат" от Виетнам ,като севера/комунистите/превзеха южен Виетнам, .а това ,където казваш ,нищо не са загубили ,поинтересувай се колко финанси отделиха за тази война ,колко жертви и ранени дадоха за нищо ,защото Виетнам стана комунистически ,а и с него Кампучия/Камбоджа/и Лаос.