119

Анонимен

преди 7 години

СпасеХ, не се издържат съжденията ни :)

118

Анонимен

преди 7 години

Краварите пътя и САЩ.. ахагахаххах забравих, че не ви смятат за хораМарш отпадъци недни!

117

Анонимен

преди 7 години

Axaxaxaxxaa

116

Петър Папазов

преди 7 години

Ястребите надигнаха глави! За тях истината е без значение. Важното е война да има.Но едва ли ще могат да повторят Иракския сценарий. Но Тръмп е луд и опасен!!!

115

Анонимен

преди 7 години

Дали мравката изпробва нервите на слона?

114

6487

преди 7 години

Благодарение бомбардировките на САЩ в България , се появява изразът " играчка - плачка" Какво да се очаква от хората употребили ядрено оръжие в Япония , химическите атаки във Виетнам ,засегнали над 1 милион човека , бомбардировките над Дрезден и много подобни зверства , за които до ден днешен САЩ не са понесли никаква отговорност

113

Анонимен

преди 7 години

Българи, които подкрепят САЩ и НАТО, трябва да бъдат осъждани по-бързата процедура в измяна към паметта и саможертвата на хилядите опълченци били се редом със Руската Освободителна Армия за свободата на Родината!

112

кандидат емигрант

преди 7 години

Исках да емигрирав в Русия поради близостта на езиците ни ,но се отказах ! Един път като хората нямат ,ще си разбия москвича по тези пътища !

111

634870я

преди 7 години

До 133не съм псувал , само констатирах , думите говорят сами за себе си ПС - не пия , така че ........

110

Анонимен

преди 7 години

рускаЮ магистралУ очень хорошо - мусор / ***

109

Анонимен

преди 7 години

САЩ (Сатанинските Американски Щати) са най-мразената държава в цял свят, това е факт! Който подкрепя САЩ е пъленНещастник! През 1941-42 г., американски и британски бомбардировачи бомбардираха София и околните градове, избиха около 5000 цивилни хора, 3/4 от сградния фонд на София беше в руини, във Враца има и паметник на около 200 човека, повечето жени, загинали от американските бомбардировки. Русия освободи България от Османско Иго, не САЩ или UK. Осъзнайте се, американскиПодлогимръсни!

108

Petrov

преди 7 години

Аз не мога да разбера в Днес ли работят само *** по темата Русия или в САЩ на тази тема пишат само *** че напоследък все такива несвързани текстове ни предлагат.

107

РУСКА МАГИСТРАЛА ,ЛИ

преди 7 години

ПЪЛНИ ФАНТАЗИИ И .......РУСКИ НАДУВКИ!!!НЯМА ТАКОВА НЕЩО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

106

отчаян руснак

преди 7 години

Когда достигнем американцов ?!

105

Анонимен

преди 7 години

До РУССКАЯ МАГИСТРАЛАЧе нашия селски път е двулентов бе , а вие си мислите ,че бели хора като имате една еднолентова магистрала ! Намалете консумацията на спирт и одеколон ,вредни са за здравето и най-вече за мозъка

104

до 131

преди 7 години

от ядосанЯвно промития ти проруски ограничен мозък само толкова може - да напсува. Жалък си, дано имаш достатъчно копейки, за да си купиш лосион за вана и да се напиеш и натровиш с него - Пример от великата ти русия

103

СЛАВА НА ЕРДОГАН!

преди 7 години

ТУРЦИЯ--НЕ Е ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ОТ 1878-г.!!!!НЕЩО ПОВЕЧЕ----ТЯ , ПОДКРЕПИ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ----КОГАТО РУСИЯ ,БЕШЕ ПРОТИВ /...за да ни направи крепостници от Задунайска губерния/!!!ТУРЦИЯ ----ВИНАГИ Е БИЛА ДОБРОНАМЕРЕНА КЪМ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ !КОМУНИСТИТЕ НИ ПЛАШАТ С ТУРЦИЯ------ЗА ДА НИ НАКАРАТ ДА ОБИЧАМЕ РУСКИЯ БОТУШ И РОБСТВО!НИКОГА , НЯМА ДА СТАНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

102

859925

преди 7 години

до Ядосан какво да ти каже човек , като гледам какво пишеш Господ ти е отнел разсъдъка - това само по себе си е много тежко наказание ......

101

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Само да попитам... - Путин има ли жена до себе си или разчита само на Мечо...

100

РУССКАЯ МАГИСТРАЛА

преди 7 години

САМАЯ ЛУЧШАЯ В МИРЕ , ЕДНОЛЕНТОВАЯ ТРАНССИБИРСКАЯ МАГИСТРАЛА РУССКАЯ ГОРДОСТЬ