73

Анонимен

преди 7 години

До Бай Хейха ха ти нещо май ааа.............. броиш колко хора плюят против тиквата и цялата пасмина герберска ли - обръщай внимание и на -/+ :) да видим колко ще ги изкараш

72

Браво.

преди 7 години

Достойно поведение и отговор на недостойните подмолни страхливи и откровено глупави действия на овенния

71

То6

преди 7 години

МНОГО ХОРА ПОДЦЕНЯВАТ ВОЕННИТЕ. Но докато кара Военно училище 5 години, тичаш по къра, ходиш на курсове, Академия, сблъскваш се с какво ли не, блъскаш за РОДИНАТА (за някои това е празна дума, и никой не ти вярва) добиваш не само опит, но и важни умения за какво ли не. Защо в т.н. западен свят се отнасят по съвсем друг начин към военните, особено от висшия ешалон ??? Аз ВЯРВАМ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ. Който разбрал, разбрал ....... А тази смешна женица е време да си смени службата.

70

Анонимен

преди 7 години

Само няколко аборигени от племето Гроб не са наясно ,че Радев не може да промени избирателния закон и пишат ли пишат във форума. Само неграмотници е събрал тиквения генерал.Но умен човек не би се хванал с пожарникар и физкултурник на хорото.

69

изнервен

преди 7 години

А на момчето Талев, което беше уволнено по грозен и неправомерен начин кой и кога ще се извини?

68

защо

преди 7 години

Защо да не би Боко Тиквата да не заслува да бъде оплют?

67

Анонимен

преди 7 години

Тая пък за какво реве бе, Радев да почва да свиква референдуми най-напред за президентска държава.

66

Бай Хей

преди 7 години

Тука има един и същ досаден ален анонимник (61, 62, 66, 69 и т. н.), който като на всяка манджа мерудия, де що има новина и без значение каква е, основната му цел е да плюе ГЕРБ и Борисов. Алооооо, изборите минаха, стига, не хващат дикиш твоите глу.пости.

65

Анонимен

преди 7 години

Тази лелка е от етноса на Московски.Сигурно ще си оформят дует в новия кабинет "Тиква-3.

64

Анонимен

преди 7 години

Да дават оставки незабавно и да идва служебното правителство.

63

ист

преди 7 години

Гафовете и конституционната невежест на Радев показват, че е зелен за президент.

62

Анонимен

преди 7 години

До luckymanТръгнал си ? С какво бе петрола евтин бензина скък ще закъсаш.

61

опетков

преди 7 години

До Анонимен И с какво точно е различен, че досега не е станало ясно. Всичко от него лъха на пенсиониран ***. И поведението му и глупостите, които дрънка. Все едно слушам някой генерал от червената армия. Добре, че царството му свършва скоро и ще го хвърлим в килера да дава гражданство на братушките.

60

luckyman

преди 7 години

До Анонимен 65Точно така, "думам ти дъще, сещай се снахо".. И ако не вземем в ръце и ние тръгваме нататък, даже сме тръгнали вече!

59

до Генади

преди 7 години

Скрий се бе смешен. Радев е 100 пъти по-добре от оная буца Цецка. Не се виждате колко сте смо тани, ами и лаете.

58

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 55 И какво общо има Борисов с узаконяването на ДОСТ ? От кога е станал конституционен съдия.Да се намери истинския виновник и да се изхвърли от съдебната система. Само че той е "независим" и никой не маже да го пипне. Така стоят нещата у нас.А ти не плюй по Борисов. Народа го поиска отново?Нали твърдите че Асад бил избран демократично с избори.Същото се отнася и за Борисов.

57

Анонимен

преди 7 години

От човек поставящ венци пред паметник на армия наложила диктатура и избила 35 000 българи за два месеца не можеш да очакваш нищо градивно.От него можеш да очкаваш да се кланя на различни господари и да бъде тяхна марионетка!А да го направиш министър е позор!

56

опетков

преди 7 години

До Анонимен Конституцията май трябва да я прочетеш и ти. Там пише за разделение на властите и Борисов няма думата при узаконяване на партиите, а решава съда. И как може да забраниш партия, в устава на която няма нищо противозаконно? Само защото така ти се иска? А когато разрешиха ДПС, тогава всички съдии бяха червени до мозъка на костите и разрешиха ДПС само и само турците да не гласуват за СДС. А Радев е най-обикновена куха фуражка и досега е направил и дрънкал само глупости.

55

Анонимен

преди 7 години

Тази има много *** и неителигентна муцуна!

54

:) :)

преди 7 години

таз кака се ежи, дано ББ реши да я остави, обърна бързо палачинката след изборите. А на някой им беше 6 преди с мижитурка президент, лаеше си по Русия,потупваха му раменцата а в държавата друг да коли и беси.