12

Анонимен

преди 7 години

До до 20 скептикМи няма какво да ти показвам, бе, Охо, в гугъл има сателитни снимки на земята, сравни нощната осветеност на Европа, САЩ, Китай, Джибути, Антарктида или който искаш. Ей, ама много кух народ върви по тая земя, сори, ПЪЛЗИ!

11

Шоп X-drive

преди 7 години

Не може да бъде, те такова животно нема.

10

скептик

преди 7 години

САЩ - огромна империя с над 50 държави , всяка от нивото на средна европейска, а 7-8 щата - от ранга на Франция, Германия. Що е Китай - велика в историческо отношение държава, развита на около 1\10 от територията си (крайбрежието, благодарение на американски и ЕС инвестиции)',останалите 90% живеят с по шепа ориз на ден и незнаят що е ток. Разберете, ако западът реши може да прати Китай за половин ден в каменната ера - само от борсови сривове. Другото са мокри сънища на комунистически носталгици.

9

Анонимен

преди 7 години

D-Wave не е "истински" квантов компютър. Истински квантов компютър би разбил модерните методи за шифриране за отрицателно време, както пише в статията, не за 100 години :)

8

Фейк нюз

преди 7 години

Китайците са врагове на логиката и разума. Няма нито един жълтур, който да е учен-изобретател или откривател. Те са добри имитатори и бачкатори. Нищо повече.

7

тути кванти

преди 7 години

До 1488Карай, вероятно е препечатано от агенция Синхуа, в превод от руски.

6

Кусмунафт

преди 7 години

Да не се окаже че не били компютри ами компоти ... и то квантови!

5

Димитър

преди 7 години

Е ся си...

4

Тин Джин

преди 7 години

Аз ви казах, че краварското столетие е история.

3

Бай Хой

преди 7 години

Незнам кой е Бай Чунли и за какво се бори, ама аз си имам Цвък от помощното училище в Средец. В главата му има кубичен компютър, който работи с въздух. Принципът е *** - като се постави задача, молекулите на въздуха се блъскат в стените на главата и устата артикулира решение, което съдържа константа величина - "това, което имаме като..." и следва решението.

2

Анонимен

преди 7 години

Говорят си двама Кутевисти:-Чете ли статията?-Ъхъ.-Абе какво е "квантов"?-А какво е "Китай"?

1

bolbov

преди 7 години

Скоро американската мощ ще бъде жалка история.Напред Червен Китай!!