31

Анонимен

преди 7 години

В старата политика - нищо ново.

30

ля ля

преди 7 години

на изток си има диктатори за да може да слушат тия кучета които живеят там! сега батко полицай иска демокрация навсякъде и по-малко от природните им впоследствие избавлението от тези диктатори - сега тези кучета плъзнаха към нас с цел миграци я и по-добър живот! да ама с тяхния манталитет и начин на мислене се различаваме с десетилетия! лошо много е лошо да се опитваш да се налагаш и да взимаш участие на места далеч от родината ти с цел разграбване и собствено могъщество - ето я ХАМЕРИКА!

29

квер

преди 7 години

Всички посочени източници обсъждат само временни съображения. Сирия обаче е стратегическа цел за Русия и никога няма да бъде напусната, независимо от това кой ще управлява!

28

Анонимен

преди 7 години

Изключително просто е защо защото Америка вече прекали с предизвикването на конфликти по цял свят и вече се навира там където няма място за нея и трябва да бъде изгонена Путин иска да спре войната защото той има полза от зони без конфликти икономиката на Русия печели от това а Америка печели от войните прекратяване на война е равносилно на загубена война и Русия и Америка го знаят за Русия е достатъчно да замрази конфликта и е победител

27

Анонимен

преди 7 години

Путин да се отегли ? А защо вие не отидете някъде в гората и да си теглите по един куршум. ?

26

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Само не си мислете, че САЩ ще хаби бомби или куршуми срещу Русия... - от края на Студената война те са наясно по тоя въпрос... - вкарваш ги в някой локален конфликт, от който поради егото на вожда им не може да се откажат, сваляш им цените на суровините, затягаш санкциите, срива им се валутата и банките... - докарваш ги до просешка тояга и те капитулират... - това още чичко Рейгън го е измислил...

25

Анонимен

преди 7 години

"Защо Путин няма да се оттегли от Сирия"_______________________ЗАЩОТО Е ГОСПОДАРЯТ НА ПЛАНЕТАТА И ВЛАСТЕЛИНЪТ НА СВЕТА, ЗАТОВА. МОЖЕ СА СИ ПРАВИ КАКВОТО ПОИСКА. ВСЕМОГЪЩ Е.

24

Анонимен

преди 7 години

Руския кораб тръгна към Средиземно море и Тилърсън хукна с ултиматум към Москва.ХА-ха-ха!Американските кораби всяли страх в КНДР.КНДР казаха мнооого уплашени,че са готови за война и ще отговорят на всяка агресия.Пак ха-ха-ха.

23

Анонимен

преди 7 години

до 21 Русея е страх да се бие. Ако е смела да влезе в България с армия , ама несмее. Щото от България ще ги почнат.

22

Анонимен

преди 7 години

Дааа, Русия изпадна от Г7 и станаха пудели. Скоро ще изпадне и от Г20.

21

Анонимен

преди 7 години

до 19 Руснаците си избиваха комплекса ,че са велика сила и с помоща на САЩ се набатаха сами в капана Сирия.Сега вътре в Русея ги гони инфлация, народа незнае накъде да хване. Тия от Сирия им е все едно да ли са там или дали да се прибират

20

Анонимен

преди 7 години

Това са удобните зони от които могат да бъдат пуснати стратегически томахавки с ядрени заряди срещу цели в Русия. ...Бубек, нали обясняваше, че томахавките не били проблем за безаналоговите в целом мире це300-400-500? Кви са сега тия противоречия?

19

Бау

преди 7 години

G7,клуб на пуделите на САЩ,я кажете какви ползи има от тях?

18

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха! Борис дал ултиматум, ще падна.... Двамата с перчемите са големи смешници - Борис и Доналд! Като в небрано лозе и двамата... Единият външен министър на Британия, другият президент на Америка с външен министър някакъв дементирал Ти-Рекс.... Направо са смешници! Е, хайде, бийте се с Русия, искаме да гледаме сеир!

17

Анонимен

преди 7 години

Китай мобилизира 150 000 военни и разполага техника за война със Северна Корея.Задава се буря,запасете се с консерви

16

Да

преди 7 години

Кой бе кой ще накара Русия да направи нещо което не иска кой?погледнете ги как изглеждат на фона на Путин,страхливи мижитурки.

15

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Дали жужето съзнава, че в тоя капан Сирия го натика Западът... - и от там измъкване няма...

14

Анонимен

преди 7 години

Жалко че тия Г срещи не ги излъчват директно, да се посмее човек на бисерите на тия слабoумници и липсата им на каквато и да е връзка с реалността.

13

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Защото е yшанка...

12

до 7

преди 7 години

Нефтът, в резултат на американските удари се вдига всеки ден. Което е отлично за руснаците, но ще ревем ние, кто ни вдигнат пак газта.