33

777

преди 7 години

Разбера се! Винаги отстъпвам!

32

Анонимен

преди 7 години

Само да попитам, ние нали се стремим към равентсво? Нали всички уж сме равни? Защо да отстъпваме на някого място, след като този човек е съвсем нормален като всеки друг според либералните разбирания? А, чеки малко, забравих, че в природата равенство няма - по- силният побеждава по- слабия...

31

Анонимен

преди 7 години

До анонимната 15Ами ако този "заблеян" ти обърше 2-3 шамара след като го сръчкаш?

30

пиянде

преди 7 години

да ве, ша ставам, аз цела нощ съм пил ракия и едвам се държа на краката си, ша им ставам, няма такова нящо

29

Анонимен

преди 7 години

Мене ме кефи новината за Свещеникът от ромски Произход от вчера в тоя сайт

28

Анонимен

преди 7 години

Цял живот съм отстъпвал място в градския транспорт. Сега съм с разширени вени и диабет и никой не ми отстъпва място.

27

Анонимен

преди 7 години

За пръв път чувам, че на дете се отстъпвало място. Възпитавали са ме на бременни и на възрастни винаги да ставам... и го правя но, това с децата е ново 20. От какво са се изморили? От писане на азбука? От забавления? Глупаво е да си учиш детето от малко, че някой все е длъжен да му прави място.

26

Анонимен

преди 7 години

"Да върнем човешкото в себе си" - човещината в бай *** вече не можете да я върнете! Народа оскотя поголовно!

25

Зависи

преди 7 години

Още съм млад, но съм инвалид по болест. За бременни и майки с деца винаги отстъпвам място (стига да не ми е зле, все пак) но за пенсионери, признавам си - зависи. Има такива които са безкрайно нагли и груби, те просто не заслужават жеста.

24

Анонимен

преди 7 години

До анонимна 27Ами помоли ги хората любезно! Какво ти има? Чувство за малоценност? Блага дума - златни порти отваря! Ако един не отстъпи друг ще отстъпи! Бъдете учтиви и любезни без заплахи, сочене с пръст и ругатни и повечето хора ще ви отстъпят щом не се чувствате добре! Но ако го подкарате с идеята "те трябва" да отстъпват - няма да стане!

23

Анонимен

преди 7 години

На българина все някой му е длъжен било то в метрото, в провинцията, в кооперацията, в работата, в магазина и в чужбина! Айде отърсете се най-сетне! Никой на никого не е длъжен да отстъпва така че ако сте в нужда използвайте някаква форма на възпитани - с наглост и заповеди не става! Ако сте природно прости и *** ще си стоите прави и толкова! На запад си има маркирани места за възрастни и бременни и там отстъпването е задължително! Останалото е по желание на този който е седнал първи! Това е!

22

Анонимен

преди 7 години

На 39г съм.Цял живот съм гледал да давам място на по възрастните, поне така са ме учили.Вече и мен почват да ми тежат годинките, затова почвам да разбирам смисъла на това да даваме мястото си :)Иначе съм живял и в София и там наистина някак сивотата на града ни прави по безлични и студени един към друг. Там се е случвало и да не давам място. Но в моя град дето е средно голям - винаги давам място!

21

анонимна

преди 7 години

Докато бях бременна, ми отстъпиха място точно 3 пъти, и то все жени на средна възраст, които явно също са минали през това. Останалите - мъже, тийнейджъри и т.н. - забили погледи в телефоните и въобще не виждат какво става около тях, пък и да са видели, се правят, че не са. Мда... това е.

20

Анонимен

преди 7 години

Веднъж подадох ръка да помогна на една жена на средна възраст, която слизаше от трамвая с доста багаж, а тя ме погледна и кресна - Искаш да ме опипаш ли бе, пер-вер-зник такъв. Потънах в земята от срам.

19

Анонимен

преди 7 години

На бременни отстъпвам, но на възрастни хора рядко и само ако наистина имат нужда.Макар, че едва ли е от значение - като се замисля в последните 10+ години да съм се качил на градски транспорт 10-15 пъти общо. Или с колата или с колелото.

18

Национала

преди 7 години

Хахааа ........ че, то от толко простаци в България, колко останаха дето отстъпват място? В чужбина хората си помагат за най елементарни неща, изчакват се, правят си път един на друг пък в БГ е пълно с псуващи се и припрени *** ! ............. а пък в тоя форум имам чувството, че пишат само психопати .................какви тошови епархии ,какви Гербери бе пустиняци !?!.... Или сте хора или не сте.......... без значение от тъпата ви патия !!!

17

Анонимен

преди 7 години

Здрави прави момчета те избутват за да се метнат на една седалка в метрото и да цъцка в телефона си, те не се вълнуват от възрастни и деца. Това е поколението на демокрацията.

16

Анонимен

преди 7 години

Винаги отстъпвам, така съм възпитан. Въпреки че като го правя, редовно ми подвикат, че съм бил комунист, пенсионер и други такива.Да живял съм при комунизма, пенсия не можах да взема, понеже лежах 18 години в Белене и не ми достигат за трудов стаж.

15

Анонимен

преди 7 години

Свикнал от комунистическо, като се преместих в Германия и аз отстъпвах на бабушкери и бременни място. Което ме учуди е, че първо се облещват, после с голям зор приемат. После ме светнаха, че не е прието и освен това ако си правостоящ има проблеми и в застраховката, ако се случи нещо. Затова сега си седя като пич, даже и някоя баба да се е прегънала на 2 или бременна в предродов период да е до мен

14

16

преди 7 години

не разбрах защо ми цензурирахте думата б*а*с*т*у*н