233

Анонимен

преди 7 години

Струва си да имаш идеал за който да се жертваш,а какъв идеал има американското мулти култи общество за което да се жертва ? Ако във САЩ свършат парите и са загинали,те нямат идеал обединяващ бели и черни,там няма нация ,няма самосъзнание.Да живее велика България,да живее българщината,макар и малки ние сме велики

232

до 294 от славянин

преди 7 години

Докато има г.й.фили, не русофили! А русофили винаги ще има!

231

славянин

преди 7 години

Между другото тоя тръмп се оказа с акъл на квартален пубертет-побойник и като всички такива ще свърши със счупен нос и счупена тиква!

230

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 289Разделението на нацията се налага единствено от тъпoто русофилство и докато има русофили в България ще има и разделение на нацията

229

Анонимен

преди 7 години

Пак всичко се завърта ооло петрола и газа. Ако Египед и Сомалия станат пак нестабилни, дали няма да затворят Суецкия канал и тогава остава да се построи бързо един газопровод през Сирия. Логично е. И кой иска това да стане най-много и как печели сподвижници с мир или с война. И кой не иска това да става. А Египед е един от най богатите на залежи на нефт и газ и е най силната държава в Африка в момента.

228

Анонимен

преди 7 години

Аз съм българче и силнамайка мене е родила;с хубости, блага обилнамойта родина е мила. Аз съм българче. Обичамнаште планини зелени,българин да се наричам -първа радост е за мене. Аз съм българче свободно,в край свободен аз живея,всичко българско и роднолюбя, тача и милея. Аз съм българче и раснав дни велики, в славно време,син съм на земя прекрасна,син съм на юнашко племе.

227

до 283 от славянин

преди 7 години

Ама сериозно ли ще разположат на летището американски самолети другата седмица!? Това в кой холивудски екшън го гледа! Те не само не са разрушили пистите, ами и укритията на самолетите не са разрушили, защото бракуваните им ракети не са стигнали до тях!

226

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 282"Знаете ли,Русия има богата култура,Русия има национални традиции,Русия има своите герои,а какво има САЩ? САЩ има извънземни технологии и едно разделено мулти-култи общество което не може да воюва без заплащане "САЩ имат голям негърски Кyp с който ще пръснат високо културния гъ3ец на Русия по стара американска на мулти-култи обществото им..

225

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли,един американски войник умира срещу заплащане а един руски войник умира за страната си,разликата е ОГРОМНА НАЛИ ?Безродниците нямат нужда от гробове.

224

до 282 от славянин

преди 7 години

Проблемът на сащ е че нямат никакви извънземни технологии, а са само въздух под налягане!

223

Анонимен

преди 7 години

Колеги споменаването на името ПУТИН докарва краваропитеците от Козяк до хипертонични кризи и уртикария. Затова го правете по-често. Просто пишете ПУТИН във всяко изречение и..... О чудо! Хоп - две краварски подлогги с пяна на уста. ПУТИН. Я пак - ПУТИН, ПУТИН!

222

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли,Русия има богата култура,Русия има национални традиции,Русия има своите герои,а какво има САЩ? САЩ има извънземни технологии и едно разделено мулти-култи общество което не може да воюва без заплащане

221

до 279 от славянин

преди 7 години

Абе ние вече толкова години се гърчим, а вие все повече и повече квичите на умряло!

220

до 275 от славянин

преди 7 години

Че вие и щепсели ли имате бе, да не си се объркал нещо, я виж да нямаш слива между краката си!

219

славянин

преди 7 години

След ''унищожителният'' за сирийската база удар още на следващият ден оттам пак излитат самолети за бомбардировка на ислямистите! Голям удар, едно голямо нищо! Не разбрахте ли че вече не вървите никъде, не ставате за нищо!?

218

Анонимен

преди 7 години

До БългаринПрав си колега, но няма да има живот за хората в България и по света докато САЩ продължават да паразитират и да натрапват ценностите и демокрацията си посредством ракети.

217

274

преди 7 години

А защо Русия не обяви война на другите дет се лигавят със санкции ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

216

БЪЛГАРИН

преди 7 години

Скъпи наследници на Ботев,Смирненски,Караджата,Вазов,Петко войвода,Левски,бъдете горди посредници на българският род и на българщината,бъдете достойни заместници и наследници.Скъпи съотечественици,не се делете на фили и фоби,защото скъпи братя и сестри вие имате вашите достойни примери.Да живее България,да живее българският род

215

Анонимен

преди 7 години

До бай петкоБай петко, явно че нищо не разбираш от военни работи. Другата седмица на това летище ще се настанят американски самолети, няма да поправят пистата наново. Такава глупост могат да допуснат само руснаците защото те нямат акъл за 2 стотинки под фуражките си.

214

Анонимен

преди 7 години

"Ракетният удар в Сирия е послание за....." рибите в Средиземно море - от 59 36 удариха морските вълни и нанесоха непоправими щети на планктона и медузите.