65

Анонимен

преди 7 години

Не пипайте Русия,че ще изгорите кравари

64

Анонимен

преди 7 години

Ще е майтап някоя ракета на Ким да падне баш на самолетоносача. Уж се повредила по пътя.

63

Анонимен

преди 7 години

Ким Грух ще иска пак показно да изстреля някакво подобие на ракета по случай "деня на слънцето". ай на бас че показно ще му я свалят!

62

Анонимен

преди 7 години

Да не излезне накрая, че "големите" са се разбрали помежду си, по подобен начин както едно време във Виетнам... да си мерят ишкитe на чужда земя?Щото да не излезне, че изстрелването на тия ракети е било само тренировка, за която и двете "големи страни" са знаели? Едните да тестват какво могат и дали го могат, преди да ударят някой друг... а другите да тестват дали ще се защитят успешно, ако някой ги нападне.

61

Анонимен

преди 7 години

До *** ДетовИ? Голям си ми стратег няма що. Вие май само на цифри ги гледате нещата :)

60

Анонимен

преди 7 години

До 60Абе как става така все САЩ ще го поемат пък Русия го отнася :) уж бореха капитализма а балона ссср отиде в историята. От 30 години все голямата работа пък на практика едно нищо. Имат още местности където нямат асфалт, а по отдалечените селища дори не знаят че войната свърши

59

Детов

преди 7 години

До Анонимен 54Поинтересувай се а литъл бит, как точно се съизмерват силите в подводното военоморско дело и не само там.

58

Анонимен

преди 7 години

До реалистДобре че мечтите са безплатни иначе с този курс на рублата не ви мисля :)

57

реалист

преди 7 години

До Анонимен 58А бе кой ви има и вас за живи бе мамул. Упс жили ли казах скоро и живи няма да сте само гледай докато можеш да видиш как прехвалените ти кравари го поемат.

56

Анонимен

преди 7 години

Той и Путин щеше да изпрати своя парен самолетоносач но го е срам като минава Босфора...

55

Анонимен

преди 7 години

Русофилите ни бесни че никой не им обръща внимание на руската *** :) хаха

54

Анонимен

преди 7 години

До НфбАма след това Путин си е сложил *** *** :)

53

Анонимен

преди 7 години

ЦЯЛАТА ТАЗИ БУТАФОРИЯ С РАКЕТНИЯ УДАР ПО СИРИЯ ОТ СТРАНА НА КРАВАРИСТАН ДЕТО ТОМАХАВКИТЕ (УДАРИХА) ЕДНО НЕИЗПОЛЗВАЕМО ЛЕТИЩЕ ОБЪРНАТО НА СМЕТИЩЕ ЗА АМОРТИЗИРАНИ САМОЛЕТИ ,КОЕТО ПО КЪСНО ОТ ВИДЕО ПО ИНТЕРНЕТ СЕ ДОКАЗА,ЧЕ ПОЧТИ НЕ Е ЗАСЕГНАТО , ТА ЦЕЛИЯ ТОЗИ ЦИРК НА ПАЛЯЧОТО ТРЪМП БЕШЕ ДА СЕ ДЕМОНСТРИРА (РЕШИТЕЛНОСТ) ПРЕД КИТАЙСКИЯ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ,КОЙТО ПО ТОВА ВРЕМЕ БЕШЕ В САЩ. ЦЕЛТА НА ТОВА ЗАНЯТИЕ БЕШЕ ДА СЕ ПОВЛИЯЕ НА ТРУДНИТЕ ТЪРГОВСКИ ПРЕГОВОРИ С КИТАЙ И ДА СЕ СПЛАШИ СЕВ.КОРЕЯ.

52

мръсния хари

преди 7 години

Американската военна машина се задвижи.Сега ще видите едни асдачовци,кимчовци,путинцовци.Предложиха ви хората един глобален свят,демокрация и мир.Не искате,искате да си играете на императори.Не искате Обама,бил слаб,на ви сега Дон Дони.

51

Анонимен

преди 7 години

До 53Брех и как ще стане? :D

50

Напалм Детов

преди 7 години

Чувствувам, че от презокеанският голям брат, скоро може да остане само пепел...

49

ндаа

преди 7 години

И на Дончо Трампата му свиха сърмите,и сега се старае,та се къса!

48

Анонимен

преди 7 години

Хе хе, много краварски страх, от малка Корея бре? Що така, нали краварите са всемогщи и организират демокрасИ на всякъде? А вчера просиха помощ от китайчетата срещу "гладуваща Северна Корея"? Даа Бул Краварски Шит и понамирисва сериозно.

47

реалист

преди 7 години

Американците ще ядат здраво мамула. Търсят си повод за война и ще си го намерят. Само не се досещат, че стигне ли се до ядрена война Америка няма да остане незасегната. Краварите си правят тънката сметка тази война да не е на тяхна територия, но много са сбъркали ако си мислят, че руснаците няма да им наградят територията и ще се задоволят само с няколкото им корабчета в Средиземно море. Когато войната се разрастне вече няма да има защитена територия руснаците ще засипят Америка с ядрени ракети.

46

Нфб

преди 7 години

Руския президент е наредил да се заредят с ядрени заряди всички носители със среден и далечен обсег..