29

Анонимен

преди 7 години

До българина химическо оръжие разрешено ли е ??? агресия е че европа се напълни съ диваци от друга култура които ги хранят и плащат с нашите данаци.

28

колко му трябва

преди 7 години

Обещали са му най-новия *** с повече вибрации с дилдо приставка и говори квот му прошепнат

27

К.М.Т.

преди 7 години

До Анонимен(29)Като не си учил история, защо разпространяваш простотии? Хитлер е избивал и хора от германски етнос, които е смятал за "ненужни". Примерно в концлагерите е имало не само евреи, но и германци, които са имали някакво нелечимо заболяване. Той е изчислявал, че за болен човек са необходими двойно повече разходи, отколкото за здрав, затова това му е бил метода за икономия. Ами германските офицери, които не му са се подчинявали. Чини ми се за това, което е правел с тях. :)

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29 Я се скрий с тия глупости. Въобще нямаш понятие за проблема. Има си хас и да ти плащат за това!

25

Анонимен

преди 7 години

..... и получи нова терористична атака в Стокхолм.До това доведе "износът на демокрация" и цветните "демократични революции" в арабските държави.Добре,че поне в Египет военните овреме се осъзнаха и завърнаха държавата в правия път.

24

К.М.Т.

преди 7 години

До ИнтелектуалецПутин ли съсипа Сирия? А американците какво? Ще я възстановят чрез военни действия, както възстановиха Ирак, Либия, Виетнам и Египет ли? Да не забравяме, че не само руски кораби бяха разположени на сирийските граници, имаше и НАТО-вски, основно американски. Те какво са правели там тогава като са такива защитници на правдата? Майка си ли са търсели, та не са ги защитили горките сирийци от "руската агресия"? Или са нямали военната мощ, за да го сторят. Според мен е и двете! :)

23

?

преди 7 години

А защо не пишете, че РУСИЯ НЯМА и НЕ ИСКА да даде никаква парична помощ за СИрия. Тя се е настанила вече там.

22

Анонимен

преди 7 години

Този Асад много отдавна надмина Хитлер! Първо, Втората световна е траяла 5 гидини, сирийската - вече 6 и продължава. Второ, Хитлер все пак е избивал чужди етноси, тоя - собствения си народ! Трето, дори Хитлер никога не си е позволил да използва забранени оръжия!

21

Анонимен

преди 7 години

Странно, когато преди няколко години Могерини обвини бунтовниците, че използват оръжие, никой се засили да ги бомби. Нещо повече - почнаха да бомбят Асад.

20

Анонимен

преди 7 години

Какво значение има какво мислят плужеците в Брюксел? По-лошото е че нашите в София мълчат! Правят се на такива от Стокхолм. Всъщност болни са точно от стокхолмски синдром. Който не знае, да прочете за синдрома.

19

Анонимен

преди 7 години

ES 300 MILIONA BEDNI USA 250 MILIONA BEDNI I KO REVOLIUCIQ ILI VOINA IDE DRUGO NQMA

18

Интелектуалец

преди 7 години

В Русия управляват Путин Шаломов и Дмитрий Мендел. И двамата са крипто-евреи. Нашите комунисти като чуят за тях играят казачок и хвърлят ушанките. Преди време правеха същото като чуеха за Тръмп.

17

Анонимен

преди 7 години

PUTIN PUSKAI SATANITE CHE NE SE TRAE MAXI TOQ GADEN SVQT DRUG DA DOIDE

16

Шефа

преди 7 години

Има обаче една малка подробност :ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ХИМИЧЕСКАТА АТАКА НА СИРИЙСКАТА АРМИЯ , които САЩ трябва да предостави на ЕС и особено на Русия ....иначе сирийското небе ще бъде затворено за американски самолети и ракети!

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Ако не се готвят за война страни, като България нещо немоагт да направят по проблемите.

14

Геле

преди 7 години

До Анонимен 23Ами с тоя изпран мозък , какво друго да кажеш...

13

ЕРДОГАН

преди 7 години

ЕС СТАНАХА ФИЛОСОФИ, САМО ПЛЯМПАТ,АРМИИТЕ ИМ СА ГОЛА ВОДА ;)))

12

Анонимен

преди 7 години

Нервнопаралитичните БОВ са много гнусни. Умираш от блокиране на ензим отговарящ за съкращаване на мускулите, което довежда до парализа на дишането. Но...... къде са доказателствата​, че правителствените войски са го ползвали? Ами, ако наистина е склад за ОВ?

11

Анонимен

преди 7 години

До ГелеГеле, и на мен ми се повръща от престъпника Путин.

10

Анонимен

преди 7 години

Да нанесат още удари и да вземат властта.