26

До 28

преди 7 години

Никой не ти пречи да изпитваш ненавист и да се тресеше от злоба в дупката си. Можеш да го правиш. Но да насаждаш омраза е престъпление и може да ти се потърси сметка ако държавата си върши работата. Имаш късмет, че нашата не работи.

25

Исмаил-продължава

преди 7 години

Имотите идобитъкът са конфискуваниТретото масово покръстване е през 1942 година. Четвъртопериода след 1953 годинапето-Политбюро на ЦК на БКП от 17 ноември 1956 г-59г. Възродителенпроцес през 70-те и 80-те, насилствено са сменени имената на всички помаци вБългария. Много помаци, вместо да приемат нови имена, емигрират в Турция......1989г знаем и....

24

снайпера

преди 7 години

До АТАКИСТДобре си набрал скорост, липсва само оня *** с тypcкoтo знаме!

23

Анонимен

преди 7 години

FAKE NEWS

22

Исмаил

преди 7 години

Първото масово покръстване се провежда през 1881 година отловешкия епископ Натанаил Охридски, който изпратил мисионери да покръстятпомаците в подведомствената му епархия. Второто масово, насилствено покръстванесе провежда в разгара на Балканската война през 1912 г. - 1913 г., което есъпроводено с палежи на населените места и кланета на мирното население. През1917 година отново са проведени масови репресии над помаците от Гюмюрджинско,Драмско и Неврокопско. Населението е принудено да работи ангария, имуществотому е ограбено, жителите са отвличани, убивани и изнасилвани. Имотите и

21

Анонимен

преди 7 години

тааа..какво му беше лошото на възродителният процес?така и не се разбра.

20

Анонимен

преди 7 години

Познавам поне 15-20 "турци" във Варна. Всичките ядът свински ребра/кебапчета/кюфтета и пият повече ракия и от нас българите. На българските турци не им се чува за Турция. Къде ще сравняваш западналото мислене на Турция със страна от Европейски Съюз.

19

До 26

преди 7 години

Ако на тебе ти скокнат няма да е голяма загуба. Мръшшляка трябва да се екзитира..

18

FAKE NEWS

преди 7 години

Какви са тези поръчкови FAKE NEWS Новини , няма такова нещо , всички са за Демократичен съвременен Свят

17

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 7 години

До анонимен 19Няма как да не изпитвам ненавист към мюсюлмани, които са избивали народа ми, а както се вижда дори в днешно време мюсюлманите отново се проявяват като убийци и терористи. Пример атентати по целия свят извършени от мюсюлмани. Не аз света вече не ви обича и ще си плащате последиците. ЕС няма вечно да ви търпи, защото вие искате да го унищожите, но няма да ви се получи.

16

Анонимен

преди 7 години

Добре, че нашите турци са мирни, работливи и добродушни иначе досега да сме станали като Югославия.

15

Анонимен

преди 7 години

Колко беше прав Тошара, знаеше, че са змия в пазвата ни. Хубаво ги натири в Пуйкистан. Ако Ердоган ни посегне, резанчовците ще скочат да колят българи. Както изглеждат уж мирни и тихи, а веднага ще грабнат ятаганите. Рапона е страшно виновен, нагъзи се на Ердоган а онзи Перко нагло налага своето.Забрана за духовните училища, връщане в Пуйкистан на всичките 90 "учители" на ислям.Подобряване отношенията с Русия и договорка, удари ли лудия, Русия отвръща.Или НАТО разполага ракети на Южната граница.

14

Анонимен

преди 7 години

В България на много турци не им пука за Исляма единствено в по-малките населени места са религиозни.

13

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 7 години

До анонимен 24Да сигурен съм, че съм християнин и се гордея с това. А ТИ СИГУРЕН ЛИ СИ, ЧЕ СИ МЮСЮЛМАНИН И АКО СИ, КАКВО ТЪРСИШ В ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ? Да не ги понасям и няма как да бъде другояче, защото 500 години са избивали безнаказано християни. Това, че не обичам мюсюлмани и ги считам за убийци прави ли ме "неофашист" и кой ти дава право да ме определяш аз какъв съм?

12

Мара Общата

преди 7 години

Така така! Нищо ново. Знаем си ги. Ердоган за тях е бог. Хахаха

11

Locust

преди 7 години

Тези нашите , че са мюсюлмани не ги прави турци . А шведите няма защо да се правят на турци в гетата. Тяхната религия би трябвало да е бог Вишну или Винету... Не ми се търси из нета как е. Изобщо в самата Турция не ги долюбват, че им подбиват пазара на труда. Ако питате турчин за България освен "комшу" и приятно впечатление от телевизия Пайнер не ги вълнува.

10

анонимен

преди 7 години

До ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМА бе човече жалко, ти сигурен ли си, че си християнин?! Защото християните не са такива злобни и неофашистки настроени хора ! Не знам на къде ги пращаш мюсюлманите, но ти си за към пещерата !

9

Анонимен

преди 7 години

До ИСЛЯМ =ТЕРОРИЗЪМ -- Я ПИТАЙ ЖИВЕЕЩИТЕ В ТУРЦИЯ БЪЛГАРИ КОЛКО ОТ ТЯХ ИСКАТ ДА СЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ ???

8

Ислямът е война, призоваване за джихат. На мюсюлманина веднага може да му прищрака нещо и да почне да убива. В 21 век сме и трябва официално да се забрани тази религия/секта, а проповядването и да се счита за престъпление.

7

Анонимен

преди 7 години

Имат доверия на Германия а що нямата доверие в Саудитска Арабия? Нали едните са кръстоносци а другите носители на ценностите им?