204

Анонимен

преди 7 години

До 270 Ха-ха-хаТой казва истината а истината не е обида.22158

203

аз

преди 7 години

Тъжно е, защото наистина в метрото са загинали невинни руснаци. Но помислете само колко хиляди невинни загинаха напоследък, заради Русия - в Грузия, в Украйна... Отделно от това подчертано агресивната политика в Европа, а и особено тук на Балканите. Вмешателството на Русия е безцеремонно и видимо от всички, няма как да бъде пропуснато. И колкото и да е несправедлива, тази реакция на на несъпричастност е напълно разбираема.

202

USA

преди 7 години

Някой хора се самозабравят с подобни дълги статий. Кой ще ги чете целите. Явно тази статия е панихида за Руския самодържец, който подпали 6 войни и не си спазва м/у народните, та и собствените договори. Тръгна ( голо на голямо ) да си Мери Пи.калото. МАЙ през тази год. Му изтичат всички банкови падежи и се чуди - " Ами сега накъде " ???

201

SS

преди 7 години

До АнонименКакво да ти казвам, айде кажи ти нещо за мракобесие.

200

Ха-ха-ха

преди 7 години

До анонимен..........не беше тяхната човеконенавистна политика......"Човеконенавистна"!!!! 100% си бил партиен секретар или политкомисар! Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено. Поне терминологията осъвременете бе, самовари!

199

анонимен

преди 7 години

всичко това е заради сащ и западьт те са в основата на смьртта и сьлзите на хоратапо света ако не беше тяхната човеконенавистна политика нямаше да има тези воини в бл изток и тези атентати в европа така че тяхното лицемерие ама изобщо не меинтересува

198

Анонимен

преди 7 години

До SS А за православното мракобесие да кажеш нещо?

197

SS

преди 7 години

До ЗакономерноИнквизицията, е съществувало в миналото учреждение на Католическата църква.Съдопроизводството при инквизицията се водило тайно, като се използвали мъчения. Понякога осъдените са понасяли публично изгаряне на клада т.нар. (акт на вярата) Аутодафе.Известни са крайни последователи на Инквизицията, като инквизиторът Бернардо Гуи, който всявал ужас в много страни из цяла Европа.

196

Анонимен

преди 7 години

Ne haresvam rusia no tova e viarno i gadno. Zagi *** beli hristiani. Smart na muslirata. Pochit za jervite

195

срамота

преди 7 години

"ако руснаците са се надявали на подобен изблик на скръб" - отвратително изречение, написано от дребно злобарче със съмнителни човешки ценности!Не, не се надяват - стотици хора са засегнати от трагедията там и те наистина скърбят, а останалите хора по света показват човешка съпричастност кой както може.

194

SS

преди 7 години

До ЗакономерноКой ти каза , че Русия няма приятели, има и те са не малко и у нас.Според някои автори, идеята за създаване на концлагери принадлежи на испанските колониални власти в Латинска Америка. Първото подобие на концлагер се е появило в Куба още през 1895 г.Опитът на испанците (или американците) е възприет от британците при създаването на концлагери за бурските семейства в Южна Африка по време на Англо-бурската война (1899 1902) г.

193

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 321 Ето, човекът утре ще го погребват с почести, а тукашните педорашки бълват минуси!!! Нема съболезнования братче. Недочеловеки!

192

SS

преди 7 години

Западът иска на руснаците да им се случват лоши неща.

191

Анонимен

преди 7 години

Айде стига сте се джафкали, да почетем мъртвите! "Какие-то уже совершенно абсурдные новости. На следующий день после трагедии в метро и на первый день городского траура, сенатор, член Совета Федерации от Санкт-Петербурга Тюльпанов идт к избирателям, в штаб силовиков, раненным?! Нет, он идт в баню. Там он поскользнулся, ударился головой об пол и умер."

190

Анонимен

преди 7 години

Ами много просто. Хора в Лондон срещу WC .

189

111111

преди 7 години

До Анонимен 312Е, то има безброй проучвания и дори издадени книги за разследвания, че кулите на търговския център в САЩ са разрушени след добре планирана акция на ЦРУ и МОСАД, и че точно на 11.09 израелските фирми са дали необяснимо почивен ден на служителите си там... Нищо не може да бъде изключено, елитите навсякъде са готови на всичко в името на властта си. Ама хайде все Русия и руснаците лоши.... Аман от двоен стандарт!

188

Анонимен

преди 7 години

До 123От православните скотове пи лицемерни няма.

187

123

преди 7 години

В основата е църквата за това разделение.Запада от векове не навижда източното православие.А Русия поради тази причина от векове е заплаха за западните лицемери.

186

Гатанка

преди 7 години

Честно казано никой не възприема сериозно исляма освен запознатите с историческите нашествия на арабите и османите.Елитите на САЩ и Русия са в двубой по света и се интересуват само от това как да се победят. За тях ИДИЛ е политическа дъвка за пред масмедиите.Ердоган е същата работа .......

185

номер2

преди 7 години

Ако имаше съмнения, че Тереза Мей или Кралицата бяха организирали атентата, светът щеше да мълчи! Какво се учудвате, че светът мълчи за Санкт Петербург! А всъщност много по-голяма е трагедията, с употребеното химическо оръжие от Асад или Путин, или от двамата съгласувано!